Community Status Updates
Strange Loop → Anelis
Nikita???Δεν εχω δει καθολου..κατι δευτερολεπτα στο zapping οταν επαιζε στην ελληνικη τιβι..Is it any good?
May 20 2010 23:39
Serestrum → Strange Loop
εμ ειδες? βεβαια σε τετοιες αναλυσεις καποιες ρυθμισεις δεν χρειαζεται να ειναι στο max τους, οπως το antialiasing που ειναι και το πιο βαρυ.
κοιτα τωρα με το steam ισως βγουν και αλλα παιχνιδια, που δεν θα εβγαιναν ποτε σε retail. εστω και με μεγαλη καθυστερηση σε σχεση με τα win.
οπως βλεπεις σε περιμενουμε πολυς κοσμος XD
May 20 2010 15:57
Strange Loop → Serestrum
Δεν βοηθα και η apple με τις καρτες γραφικων που βαζει..Nα δινεις 2000+ για imac και να σου εχει μεσα την ATI 4850.. Με 2550x1440 αναλυση, τι gaming να κανεις με τετοια καρτα..Οι μεγαλες εταιριες δυσκολα θα βγαλουν καποιο αξιολογο game και για mac ταυτοχρονα..τα μοναδικα θα ειναι το portal 2 και το starcraft 2 που θα ειναι double release
May 20 2010 15:51
Serestrum → Strange Loop
ε τσουκου τσουκου θα βγουν και αλλα. ειπαμε θα γινει χαμος απο indie οσο το κρατησουν αυτο το εβδομαδιαιο.
May 20 2010 15:41
Strange Loop → Serestrum
Μονο το killing floor αξιζε απο τα releases αυτης της εβδομαδας..
Εχω το online του RDR βεβαια αυτη την εβδομαδα για καψιμο
May 20 2010 15:33
Serestrum → Strange Loop
τελικα δεν το εβγαλαν ε? κριμα. και γω ηθελα να δω να πεφτουν τα kills και τα dominations νερο πανω σου XD
May 20 2010 15:20
Strange Loop → Serestrum
no TF2 for mac this week.. Κριμα και ηθελα να δω ποσο καλος εισαι στο να πεφτεις...xD
May 20 2010 15:08
Strange Loop → Anelis
Ναι αμα το αρχισεις μετα σ αρεσει το twin peaks, απλα πρεπει να το παρεις αποφαση, θα δω το πρωτο επεισοδιο και ας φερνει σε σαπουνοπερα...
Η Ειρηνη καταλαβε απο την αρχη ειναι η Katherine;;...ναι σιγα πες της..xD
May 20 2010 14:09
Anelis → Strange Loop
Τον Lynch γενικά δεν τον παλεύω από τα λίγα που έχω δει, αλλά θέλω πολύ να καταφέρω να δω το twin peaks γιατί είναι σειρά σταθμός και έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Δυστυχώς όμως ξέρω ποιος σκότωσε τη Laura Palmer....
Με ενθαρρύνει αυτό που λες γιατί και εγώ παράτησα το πρώτο επεισόδιο λίγο μετά το 1ο 10λεπτο!!
May 20 2010 11:22
Strange Loop → Anelis
To twin peaks αν και σαπουνιζει αρκετα αξιζει και με το παραπανω. Aν σου εχουν αρεσει ταινιες του lynch αξιζει και με το παραπανω. For the record το πρωτο επεισοδιο το εχω δει 2 3 φορες μισο και την 4η μπορεσα να το τελειωσω και να συνεχισω την σειρα..
May 19 2010 22:33
Anelis → Strange Loop
Κοίτα τα trailers μετράνε πολύ, (το community και το glee που είναι τα μόνα που είχα δει trailer πριν δω τη σειρά δεν με απογοήτευσαν καθόλου)
Δεν έχω κάτσει ποτέ να τη δω σοβαρά, γενικά με τις παλιές σειρές σκαλώνω λίγο. Το καλοκαίρι είχα αποπειραθεί να δω το highlander και twin peaks, i failed at both!!
May 19 2010 22:28
Strange Loop → Anelis
Τηλεγραφικη ηταν γιατι μονο απο trailers και summaries δε βγαζεις ακρη..
Εγω προς το παρον βλεπω Χ-files . το αρχισα φετος και μετανιωνω που τοσα χρονια δε το ειχα δει (εκτος απο κατι επεισοδια αραια και που στον ant1 και στο star). Αρκετα standalone επεισοδια ειναι καταπληκτικα. Ειμαι στον 5ο κυκλο, και εχω ηδη δει ποσα στοιχεια της δανειστηκαν αλλες σειρες. Εκπληκτικη
May 19 2010 22:21
Anelis → Strange Loop
Πω, το shit my dad says φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω και να είναι. Ο Spielberg με αφήνει αδιάφορη και από την άλλη το NBC φαίνεται να βάζει τα δυνατά του. Είδομεν! Thanks για την ενημέρωση μπαι δε γουέι.
May 19 2010 22:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed