Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → mono
Ερώτηση: σαν mod μπορείς να δεις πως ήταν ένα ποστ πριν γίνει edit;
Φεβ 11 2012 10:09
zoro77 → OdyMonaxos
Εννοειται σεβασμος! Η Μιλαν ιστορικα ειναι η 2η καλυτερη ολων των εποχων. Με βαση τιτλων δεν θελω να το παραδεχτω αλλα 1η ειναι η Ρεαλ. Αν και δεν μπορω να ξερω αν οντως πηρε τοτε αξια αυτα τα 6 συνεχομενα πρωταθλητριων..
Σεβασμος παντως και στην δικια μου την ομαδα την Λιβερπουλ!8) Με βαση τους τιτλους(και οχι φυσικα με την τωρινη της κατασταση) κατατασσεται 3η ολων των εποχων. Αν το σηκωσει η Μπαρτσελονα ή η Μπαγερν θα την φτασουν ομως. :(
Φεβ 11 2012 01:30
zoro77 → OdyMonaxos
Με τους τραυματισμους τους συγκρινω.
Καλα ναι η Αρσεναλ δεν οπως παλια. Ειναι ψιλοloser ομαδα. Εννοειται καμια σχεση με την Μιλαν των 15 περιπου Ευρωπαικων(Τσ Λου, Ουεφα, Σουπερ καπ κλπ)Ο Βενγκερ παντως για μενα ειναι σιγουρα στους 5 καλυτερους προπονητες.
Φεβ 11 2012 01:18
OdyMonaxos → zoro77
Μην συγκρίνεις την ΟΜΑΔΑΡΑ με τα μωλά του γάλλου παιδεραστή. Η Άρσεναλ που πόρωνε έχει πεθάνει
Φεβ 11 2012 01:09
Black Kaiser → OdyMonaxos
Και [S]αύριο[/S] σήμερα μέρα είναι ρε. Πάντως αν έχεις κάποια καλή ίδεά go ahead και βάλτο να δούμε.
Φεβ 11 2012 00:59
OdyMonaxos → zoro77
Μια χαρά ανοικοδόμηση κάνει η Μίλαν.
[url=http://www.transfermarkt.de/de/ac-mailand/startseite/verein_5.html]AC Mailand - FuΓballverein - transfermarkt.de[/url]
Απλά κοιτάχτε όμως τα κόκκινα σταυρουδάκια
Φεβ 11 2012 00:44
OdyMonaxos → redqueen
Καληνύχτα ρε, πολλά φιλιά και καλό σχολείο αύριο. Δίνεις φέτος;
Πως σε λένε;
Φεβ 10 2012 03:39
redqueen → OdyMonaxos
μα γιατι το λες αυτο? χεχε
και το τζερτζελο συνεχιζεται αυριο γτ εχουμε και δουλειες (σχολεια)
bb καληνυχτα !!!:D
Φεβ 10 2012 03:34
OdyMonaxos → redqueen
Προκαλείς τη μοίρα σου...
Δεν ξέρω πλέον πως είναι το φυσικό του
Φεβ 10 2012 03:25
redqueen → OdyMonaxos
μωρε αν τελειωνε τι θα καναμε μετα ...????ε???εγω θα βαριομουν κι εσυ θα ξεμενες απο δουλεια....
αυτο με το βαμμενο δν το καταλαβα..ειναι ασπρομαλλης αλλα τα βαφει ? και παω στοιχημα οτι δν το 3ερω....xD
Φεβ 10 2012 03:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται