Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → zoro77

Πολύ δύσκολα, εναντίον ομάδων που υπερέχουν σε πείρα, ομοιογένεια, ποιότητα ρόστερ, και δεν μασάνε από έδρες. Ούτε εμάς μας έχετε, ούτε τη Σιένα, σε αγώνες που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις. Το ΣΕΦ είναι ένα μικρό γήπεδο, με τον κόσμο μακριά από το παρκέ, δεν είναι η ηφαιστειώδης έδρα που θα λυγίσει έναν έμπειρο αντίπαλο. Το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι σαν ψυχολογική στήριξη και πώρωση για τους παίκτες σας. Είναι νεαρή ομάδα που όλος ο παλμός της εξέδρας θα της δώσει μεγάλο μπόνους ψυχολογίας. Μπορεί να κάνει τους παίκτες σας λιοντάρια, αλλά σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους χριστιανούς. Πρωτάθλημα και 5ο παιχνίδι πλέηοφ, με τίποτα. Μάλλον πιο κοντά στο σκούπισμα είστε. Προσωπικά πόνταρα σε εσάς πριν αρχίσει, λόγω της δικής μας χαλάρωσης μετά από 2 άνετες νίκες με τη Φενέρ (κακά τα ψέματα, δεν ήταν χεσμένοι από την έδρα οι δικοί μας, απλά δεν συγκεντρωνόντουσαν, δεν έμπαιναν στον κόπο να παίξουν) και στην ικανότητα του Ντούντα να στήνει καλές άμυνες στην κανονική περίοδο απέναντι στο Ζοτς (γιατί πέρσι στα πλέη όφ κοιμόταν κι άφηνε τον Μ'κεφαλίδη να ματσάρει το Μπατίστ, τον Παπαλουκά στο 3!!! να ματσάρει τον Καϊμάκ κι αντίο ζωή). Σίγουρα θα είχε η διαφορετική απ' το προηγούμενη παιχνίδι ομάδα σας έξτρα κίνητρο, απλά δεν περίμενα ούτε τόσο χάλια στις 3 πρώτες περιόδους, ούτε την παραλίγο παράταση. Βγάλατε πολλή ενέργεια, πολύ κέφι, αρκετά καθαρό μυαλό και εκτελέσατε πολύ καλά το πλάνο (όσο είδα). Αυτά χρειάζεστε, όχι το ΣΕΦ. Θα προτιμούσα να μην είχατε και το μπλάκ άουτ και να μας ρίχνατε 10 και βάλε.
Feb 13 2012 00:31
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Σωστο με τα τριποντα αλλα αυτο με τις βολες ειναι συχνο φαινομενο στον Ολυμπιακο και ακομα να μαθουν. Τεσπα πιστευω η απειρια φταιει και γι αυτο δεν εχει διαρκεια η ομαδα! Εγω παντως χαρηκα που κερδισαμε γιατι στο ΣΕΦ αν δεν χανουν ποτε μπορουν να χτισουν μια ψυχολογια νικητη! Το ΣΕΦ κακα τα ψεματα σε μια τετοια ομαδα ειναι το πρωτο της οπλο και αν αυτο το εκμεταλλευτει [U]στο επακρο[/U] θα παρει το πρωταθλημα αλλα και θα φτασει τουλαχιστον σιγουρα στο 5ο παιχνιδι στους 8 στην Ευρωπη.
Feb 12 2012 23:54
Photo

redqueen → OdyMonaxos

τπτ αστο παντως δν αργησες καθολου το σχολιο σφαιρα εφυγε :P:D α ρε Doc.... xexe
Feb 12 2012 21:43
Photo

OdyMonaxos → redqueen

;;;;;
Feb 12 2012 21:41
Photo

redqueen → OdyMonaxos

χεχε σαν ποιον δλδ???
Feb 12 2012 21:39
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Έχουμε και φινουγγρικές σπουδές εδώ
Feb 12 2012 21:11
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ρε πως πήγατε τη διαφορά στον πόντο;;; Το έκλεισα στο τέλος της 3ης περόδου (απίστευτα βαρετό και από τις 2 ομάδες) και όταν είδα τελικό αποτέλεσμα έφριξα. Μάλλον δεν πήρατε αρκετά μακρινά ρημπάουντ :P (ο Ιωάννου οργίασε) Πέρα απ' την πλάκα, τα τελευταία 2 παιχνίδια κοντέψατε να κάνετε χαρακίρι, αν επαναπαυτείτε θα την πάθετε άσχημα. Περιμένω πως και πως την τιτανομαχία $πανούλης - ΜαΛάκοβιτ$ Για ευστοχία, καλύτερα σκέψου πως θα 'ταν αν είχατε τα στάνταρ ποσοστά στα τρίποντα... Πάντως χαίρομαι που χάσαμε, τέτοιες ήττες μόνο καλό κάνουν.
Feb 12 2012 20:54
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

ελα μαν! το βλεπα το ματς. Πιστευω ημασταν καλυτεροι και αξιζαμε την νικη. Αν ημασταν πιο εμπειροι [SIZE=1]και ευστοχοι στις βολες[/SIZE] το σκορ θα ταν και μεγαλο. Κι εγω πιστευα οτι θα κερδιζαμε. Λογω εδρας ομως και οχι λογω δυναμικοτητας.
Feb 12 2012 20:31
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ακούω γνώμη. Πιστεύω θα νικήσετε.
Feb 12 2012 17:19
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zeRDchwn_xk[/YOUTUBE]
Feb 12 2012 16:59
Photo

OdyMonaxos → iristella

Και κάτι που γενικά ήθελα να ρωτήσω, μια και σε είχα δει να προτίνεις το detroid m c σε μεταλά. Προσωπικά, τα χόμπυ μου, όπως μουσική και αθλητισμό, δεν θέλω να τα βλέπω σε fiction, ταινίες, μάνγκα, άνιμε, κτλ. Είμαι εγώ ο βλάκας, ο πουριστής; Εσύ με κάτι τέτοια πως τα πας;
Feb 12 2012 03:43
Photo

OdyMonaxos → iristella

Βαριέσαι το μπάσκετ;; Απλά πρέπει να δεις [URL="http://www.youtube.com/watch?v=NFyP7G5__KQ&feature=related"]μεγάλα παιχνίδια[/URL], και τώρα που άλλαξαν τους κανόνες είναι καλύτερο. Βόλευ μόνο αν έχει πολλές επαφές. Μπέηζμπολ δεν το μπορώ, είναι ανούσιο :P
Feb 12 2012 03:09
Photo

iristella → OdyMonaxos

Mπάσκετ το βαριέμαι. XD Βόλλευ έπαιζα παλιά και baseball έμαθα μέσα από τα anime (οοfury) and is actually το μόνο άθλημα που μπορώ και βλέπω ως κανονικούς αγώνες (τους εξής δύο μεν αλλά για τα δεδομένα μου κατόρθωμα είναι).
Feb 12 2012 02:56
Photo

OdyMonaxos → iristella

Εννοούσα πως τους έκραξες, δηλ. τους μάλωσες. ... με κανά άλλο άθλημα τουλάχιστον καμιά σχέση; Μπάσκετ (και ελπίζω όχι μέσω SD και Κουρόκο);; Μπέηζμπωλ;
Feb 12 2012 02:52
Photo

iristella → OdyMonaxos

Δεν έκραξα. :P Έκανα τον διαιτητή για να είμαι εντός κλίματος. Αν έκραζα θα το καταλαβαίνατε. ΧD Όχι δεν έχω μπει σε αθλητικό site γιατί με το ποδόσφαιρο δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Έμαθα πρόσφατα ότι οι παίκτες είναι έντεκα και σοκαρίστηκα. ο.O
Feb 12 2012 02:46