Community Status Updates
Vagelio → OdyMonaxos
Δεν το ξέρουμε αυτό :Ρ. Για ξυλομπογιές μην ανυσηχείς, άμα είναι εκεί το θέμα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντοτε κουβαλάω μαζί μου το θαυματουργό prismalo σετάκι με τα 30 χρώματα (λάτρης της ξυλομπογιάς here).
Feb 16 2012 05:21
OdyMonaxos → Vagelio
Στα εικαστικά είμαι αισχρά ατάλαντος. Να χαρείς εσύ τα ματάκια σου μέχρι να με δεις να σχεδιάζω. Ρε ούτε υπογραφή της προκοπής δεν μπορώ να κάνω. Το μόνο που θα με σώσει είναι να βρω καινούργιο εκείνο το απίστευτο σέτ ξυλομπογιών που είχα στο δημοτικό που είχε κάτι φοβερούς τόνους και απίστευτη ποιότητα στη μύτη.
Feb 16 2012 05:12
Vagelio → OdyMonaxos
Nα χαρώ εγώ αυτόπεποίθηση. Μην τολμήσεις και λήψεις αν είσαι Αθήνα στις 26.
Feb 16 2012 04:54
OdyMonaxos → Vagelio
Επιτρέπεται και η παρουσία αισχρά ατάλαντων φίλων των τεχνών;;
Feb 16 2012 04:47
OdyMonaxos → iristella
Monthly. Δώσε κάθε δυνατή ερμηνεία.
Α, σόρυ για χτες, είχα ξεχάσει τελείως πως μου χες πει το όνομα της ταινίας
Feb 15 2012 23:28
OdyMonaxos → iristella
Το Monthly SJ σταμάτησε κάποια στιγμή το 2007. Μερικούς μήνες μετά ξεκίνησε το σημερινό Jump Square. Με νέες σειρές και μερικές παλιές. Στο ενδιάμεσο τα κεφάλαια των μηνιαίων έβγαιναν ανά μήνα στο WSJ.
Τι κατάλαβες πριν και τι κάπνισες για να βάλεις σε έναν μήνα 4 κεφάλαια μηνιαίου περιοδοκού; :P
Feb 15 2012 23:23
iristella → OdyMonaxos
Έψαξα και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Υποθέτω θα είναι τα τέσσερα chapters του προηγούμενου μήνα?
Feb 15 2012 23:16
OdyMonaxos → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;564479] Α, ναι ο καινούριος. Έχει Γερμανικό όνομα, που είναι αναγνωριστικό των Quincy.[/QUOTE]
Ο Ιβάν ο Τρομερός, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους.
Ο Φρειδερίκος ο Μεγάλος, Τσάρος Πασών των Ρωσσιών.
Συγκεντρώσου ... :P
Feb 15 2012 23:08
OdyMonaxos → iristella
Βρε συ, μπορείς να μου κάνεις μια χάρη; Επειδή δεν το βρίσκω, τους αριθμούς κεφαλαίων για τα Claymore και Kurohime στο τελευταίο τεύχος του Monthly SJ.
Feb 15 2012 22:39
OdyMonaxos → Lucy Heartfilia
Χρόνια πολλά ρε. Γερή δυνατή χαρούμενη και καλή σου επιτυχία φέτος!!!
Feb 15 2012 22:01
OdyMonaxos → Kai
Εμένα τα αδέρφια μου κάποτε με είχαν βγάλει KO σε 3 μέρες. Πάνε και χρόνια που έχω να τα δω όμως, παίζει να έχουν ηρεμήσει
Feb 15 2012 18:11
Kai → OdyMonaxos
Για την ώρα πιστεύω πως αφού άντεξα την αδερφή μου στην παιδική της ηλικία πριν καταφέρει και στρώσει, μπορώ ν' αντέξω τα πάντα.
Feb 15 2012 18:09
OdyMonaxos → Kai
Σωστή. Θα γλιτώσω και το εισιτήριο για το S Bahn για να την πάω και στο Dachau έτσι.
Άντε, αν τα λατρεύεις, σου αφήνω τα 2 απ' τα 3 αδερφάκια μου. Αποχαιρέτα την ψυχική σου υγεία.
Feb 15 2012 17:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed