Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ε, μη μου τα χαλάς τώρα, και ήσουν τόσο σωστός μόλις ένα ποστ νωρίτερα!
Feb 15 2012 00:50
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Είδα πως δεν είχατε 9 σκυλιά.
Feb 15 2012 00:47
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Είδες, μόνος σου βρήκες και τη σωστή απάντηση, και μόνος σου έλυσες και τις υπόλοιπες απορίες που σου δημιούργησε αυτή. Εύγε!!! xD
Feb 15 2012 00:43
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Τότε δεν είχατε 9 σκυλιά, είχατε 7 ή 8 κουτάβια, εκτός κι αν τα αφήσατε να μεγαλώσουν.
Feb 15 2012 00:39
Photo

Anelis → OdyMonaxos

1. Πήγα και τα έκλεψα. 2. Ήταν λούτρινα. 3. Έμενα σε αίρεση και τα είχαμε ομαδικώς. 4. Ο μπαμπάς μου και τα αδέρφια μου κυνηγάνε λαγούς και τα είχαμε ως κυνηγόσκυλα. 5. Είχαμε μια σκυλίτσα που γκαστρώθηκε και το παράκανε. Σε αντίθεση με το παιχνίδι στο θρεντ εδώ υπάρχει 1 αληθής και 4 ψευδείς προτάσεις. Για να σε δω.
Feb 15 2012 00:35
Photo

OdyMonaxos → Anelis

9 σκυλιά;; 1) Πόσο μεγάλο το κτήμα; 2) Τι μπάτζετ απαιτούσαν; 3) Πως έφτασες σε τέτοιο αριθμό;
Feb 15 2012 00:29
Photo

shinigami94 → OdyMonaxos

Το είχα ξεχάσει εντελώς. -_- Ευχαριστώ για την υπενθύμιση. ^^
Feb 14 2012 23:15
Photo

OdyMonaxos → shinigami94

Έχεις κερδίσει στο "εδώ ψεύδεσαι"
Feb 14 2012 22:25
Photo

iristella → OdyMonaxos

Επειδή το skype μου για κάποιον λόγο τον παίρνει. Κάνε με add στο msn που έχω στο profil. ;-;
Feb 14 2012 20:29
Photo

OdyMonaxos → iristella

Ρε ανθρώπισσα κάνε με άντ στο σκάιπ αν είναι. Δηλαδή αυτό είναι γελοίο, πρέπει ό,τι λέω να το λέω 2 φορές :P
Feb 14 2012 20:03
Photo

OdyMonaxos → iristella

Ανάμεσα στα χόμπυ μου και στα μαύρα γράμματα, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Ένα ένα έρχονται. Απλή διαφορά τέμπο :P Καμιά καλή τέχνη; Ζωγραφική, μουσική, χορός κτλ κτλ; Edit: Ω, παράλειψή μου. Καλή συνέχεια αν έχεις κανά αγοράκι.
Feb 14 2012 18:37
Photo

iristella → OdyMonaxos

Ένα ένα τα vms καλέ. :P Δεν έχω blog. Είχα σκεφτεί στο παρελθόν να φτιάξω αλλά βαρέθηκα. Τοο much trouble. :)
Feb 14 2012 18:07
Photo

OdyMonaxos → iristella

[COLOR="Black"]1) Αναρωτιέμαι αν το κόλπο θα πιάσει 2) Έχεις κανά μπλόγκ;;;!!! 3) Einmal ist keinmal, aber zweimal ist einmal zu viel...[/COLOR]
Feb 14 2012 18:04
Photo

OdyMonaxos → iristella

Κυρίως μουσική (παίζω κιθάρα) και αθλητισμός (να [U]βλέπω[/U] ). Αν πάω να παίξω μπάλα θα με συλλάβουν για ξυλοδαρμό XD Πριν λίγους μήνες διάβαζα πολλή ιστορία αλλά επήλθε κορεσμός. Τώρα που θα σας έρθω για κανά μήνα θα μαζέψω στοκ βιβλία και ταινίες, επειδή βαριέμαι να διαβάζω στα γερμανικά αν δεν είναι η ορίτζιναλ γλώσσα, και όλες οι ταινίες εδώ είναι μεταγλωττισμένες. Είχα ξεχάσει και 2 φορές τα αγγλικά λεξικά κάτω κι έχω αγγλικό βιβλιοπωλείο απέναντι. Παλιά είχα μια φοβερή συλλογή από ξένα νομίσματα. Μέχρι και μάρκα της DDR είχα. (άκυρη νοσταλγία) Μικρός μου άρεσαν τα videogames, αλλά μετά και μεγαλώσαμε και σταμάτησαν να βγάζουν για ps2. Είσαι κλασσικό παιδί των anime εσύ, απ' όσο σε κόβω. Λογοτεχνία και οπτική ψυχαγωγία σε διάφορες μορφές. Έχεις κανά μπλόγκ;;
Feb 14 2012 17:28
Photo

iristella → OdyMonaxos

Lol. XD Ερμ από hobby τα συνηθισμένα i guess. Ταινίες βιβλία λίγα video games, that kind of stuff. :D Τα δικά σου;
Feb 14 2012 17:15