Community Status Updates
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Oh, gomen, λαθος μου indeed.. Ναι.. η Misa-misa ηταν οντως ολίγον εριστική.. -.-
Ναι οντως, η δημοσιογραφια θεωριτικα δεν εχει κατι ασχημο (αν και εγω προσωπικα δεν συμπαθω ιδιαιτερα τα μμε, αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα) αλλα εχει γινει οπως εχει γινει καλως η κακως. Αν καταφερνες να γινεις ενας σωστος δημοσιογραφος θα σε παραδεχομουνα αλλα .. δεν το νομιζω. Μαλλον θα ήσουν ανεργος :3 Εκτος φυσικα αν μιλας για εξωτερικο, εκει δεν εχω ιδεα πως ειναι τα πραγματα.
Anyway, εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, ποτέ μου δεν ασχολείθηκα και ούτε θα ασχολειθώ. Ο καθένας οτι του αρέσει (ούτε καν ορθογραφημένα και σωστά δεν μπορώ να μιλήσω xD)
Nov 10 2011 21:49
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Ρε, δεν εννοούσα το φαινόμενο L-fangirlism, αλλά την ξανθιά καταθλιπτική γκοθού που έχει το δεύτερο τετράδιο και προτείνει στον Light να φάει τον L L-άχανο. Ήταν σα να μην μπορούσε να δώσει διάρκεια στην πλοκή.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μισεί κάποιος τη δημοσιογραφία. Τη σωστή τουλάχιστον, όχι αυτό το συρφετό πουροκαπνιστών στο Κωλονάκι που κοιτάνε την τσέπη και το γκαράζ τους.
Nov 10 2011 21:41
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Ναι το καταλαβαινω αυτο με τα κοριτσακια και Death Note.. Μας τα εχουν πριξει λιγο με τον L. Επειδη καθεται σαν αναπηρος, εχει κυκλους κάτω απο τα μάτια και τρωει μονο γλυκα (τους θυμιζει την περιοδο τους φανταζομαι.. δεν ξερω -.-) Εμενα μου τη σπαει λιγο γιατι το έχουν θεοποιήσει και ολοι μιλανε για αυτο λες και ειναι το καλυτερο ανιμε ολων των εποχων. Κατα τα αλλα ομςσ, και παλι θεωρα πως ειναι αρκετα καλο και εχει ενδιαφερον πλοκη/θεμα και συγκρουση χαρακτηρων. Αλλα γουστα ειναι αυτα :)
Επισης, ναι, γραφω πιο αργα και απο τη σκεψη ενος φιλολογου γτ καταλαβες και μονος σου οτι αυτο δνε ειναι skype/msn/fb αλλα forum :) Και οχι δεν εχω msn/paparofb, εχω Skype. Μα λεω να φτιαξω ενα αλλο για το anime.gr οταν πλεον αποφασίσω να μην βαριεμαι τοσο ^.^
Τελος, λολ ναι, τοσο πιο λογικο η δημοσιογραφια (αν και ακομα μισητο -.-) Αλλα οτι αγαπάει κανεις.. Keep Working! Μας χρειαζεται ενας καλος δικτακτορας. Αλλα θα επιστρεψεις για να κατακτησεις την Ελλαδα η σε ενδιαφερει μια λιγοτερο κατεστραμενη χωρα? (Γερμανια πχ μιας και εισαι εκει) Παντως καλη επιτυχια στο δρομο της δικτακτοριας :3
Nov 10 2011 20:38
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Καλό μάθημα. Με σκοτώνεις, άυπνο άνθρωπο, να πρέπει να μείνω ακόμα μισή ώρα ξύπνιος και να μην έχω τι να κάνω
Nov 10 2011 13:29
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Καλές τιμές ρε συ! Μια χαρά! Πω πω, τρελά πάρτυ φαντάζομαι. Καλά ναι, ότι οι Γερμανοί είναι αλκοολικοί σχεδόν με τις μπύρες το ξέρω! Όπως ο κάθε Ευρωπαϊκός λαός πάνω κάτω έχει κάτι με το οποίο μεθάει. xD
Nov 10 2011 13:04
Δεν τις φτιάχνουν ποσότητα για να την πιούν, φτιάχνουν ποσότητα επειδή την πίνουν (και με το παραπάνω). Και οι τιμές, όλες οι μισόλιτρες μπουκάλι στο σουπερμάρκετ, μαξ, ΜΑΞ, 80 λεπτά (βγάλε και 10-15 το επιστρεφόμενο μπουκάλι. Στην Ελλάδα πάνε πάνω από 2 ευρώ.
Nov 10 2011 13:01
Ha ha, φθηνές οι μπύρες ε? Γι αυτό έχουν τέτοιες μπυροπωσίες εκεί?
Nov 10 2011 12:53
Ποιος ξέρει, ίσως στο επόμενο κεφάλαιο πέσει καμιά καταιγίδα ουισκιού!! Και μου 'χει λείψει από τότε που έφυγα, δεν έχει τίποτα τρελό στο σουπερμάρκετ. Αν και με αποζημιώνουν οι τιμές της μπύρας.
Nov 10 2011 12:50
Ha ha, τι γράφετε βρε άτομα? Και ναι τα άνοιξα! :3 "Rock falls everyone dies; scotch falls everyone gets drunk" ha ha, καλό καλό!
Nov 10 2011 12:41
ΘΑ; ΘΑ; Πήγαινε στο thread του claymore. Δες πόσα spoiler tags έπεσαν μετά το μπουμ
Nov 10 2011 12:29
Pffff, συγχωρείσαι τότε! xD
Είπα να μην το τραβήξω άλλο στο new member section γιατί μετά οι mods θα έρθουν όντως με bazooka! :3
Nov 10 2011 12:19
OdyMonaxos → Zentsugi
Αυτή η τελευταία ώρα ύπνου μετά το ξενύχτι και πριν τη δουλειά είναι σαν το bankai . Αν δεν είσαι ο πρωταγωνιστής, σου παίρνει 10 χρόνια να τα καταφέρεις και μερικά ακόμα να την τελειοποιήσεις.
Nov 10 2011 08:41
Zentsugi → OdyMonaxos
Και σιγουρα δεν προσελαβε τον σκηνοθετη της ταινιας επειδη δουλεψε στο Idolmaster.
Ευχαριστω, αν και μαλλον θα κοιμηθω καμια ωρα. Η ετσι λεω, γιατι κατα 90% αν πεσω μια ωρα μονο δεν θα ειναι.
Nov 10 2011 08:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed