Community Status Updates
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Αυτό δεν το 'χα προσέξει. Good point, as pointy as the tip of thy blade. Άργησες να συστηθείς όμως. Κοπέλες με κατάνες που δεν συστήνονται, δεν τις λέμε κοπέλες αλλά άγριους γορίλες (ναι, μια μίνι αναφορά στο Gintama).
Nov 10 2011 02:48
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Χαχαχαχα!!! ... Ατάκες... :hihi2:
Καλώς σας βρήκα. (αν και apparently εγώ είμαι πιο παλιά από σένα) :kakaka: Have fun
Nov 10 2011 02:42
Για τις βρισιές υπάρχει το πολύ απλό κόλπο: "Είμαι μια τεμπέλα του ******, όποιος moderator το δεί, να μην το σβήσει, αλλά να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου. Χθες, καθώς περπατούσε στο δρόμο, του έπεσαν κάτι λεφτά. Θα χαρώ πολύ να του τα επιστρέψω."
Μου πλασάρεις τις παρθένες του παραδείσου; Άρα καλά κατάλαβα πως θες να με στείλεις στην αιωνιότητα!!!
Καλώς ήρθες ρε!!!
Nov 10 2011 02:34
xD Λοιπόν..
1) Σκεφτόμουν ''τεμπέλα του π...στη'' (και το αγαπητό anime.gr δεν μου έχει επιτρέψει πολλές φορές να γράψω βρισιά, οπότε είπα να κάνω την καλούλα) :)
2) Καλά κάνεις και δεν το ρισκάρεις , κάτι φένεται να ξέρεις :Ρ
3) Αν μου έδινες 72000 παρθέΝΟΥΣ τοτε ευχαρίστως και υπόχρεη. Οι παρθένες χαρισμά σου. xD
Nov 10 2011 02:22
Πρώτον, είσαι τεμπέλα του κερατά, όχι του παπάκι δίεση δολλάριο. Δεύτερον, όποια κοπέλα μπορεί να χειριστεί ένα (καλαμένιο νόμιζα) ξύλινο ματζαφλάρι, μπορεί να χειριστεί και λεπίδα. Δεν το ρισκάρω να πρέπει να κρατάω την πατερίτσα με τα δόντια μετά. Τρίτον, ρε αχάριστη, προσφορά γνωριμίας 72 χιλιάδες παρθένες για όλη την αιωνιότητα, και αρνείσαι ;;!! Κοίτα πράματα!!!!
Nov 10 2011 02:15
Παρότι είμαι τεμπέλα του @#$, διόρθωσα για χάρη σου τους τόνους. Ε; Τι λες τώρα; :)
Όσον αφορά την λεπίδα, gomen, στο κένντο εχουν ξύλινα σπαθιά :Ρ
Οπότε, πως το βλέπεις τώρα, έχω ελπίδα να μην δω τις παρθένες μου σύντομα; xD
Nov 10 2011 02:04
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχαχα, το ψήνεις να το δουλέψουμε λίγο; Φέρε κανά μσν-σκάυπ-φβ να μην μου βγαίνει ο πάτος με το refresh
Nov 09 2011 22:09
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Kαλά καλέ, χαλάρωσε, απλώς το σχολίασα επειδή μου φάνηκε περίεργο! ^^ Χα χα χα, ασύλληπτο ε? Κι όμως...
Ω! Οχο! Καλό καλό! Κι όταν γίνει anime (τα οποία εγώ προφέρω άνιμε να σε πω την αλήθεια) ή manga ή βιβλίο θα "αποκαλυφθεί" σαν plot twist ότι ο θεός της τύχης δηλαδή Ερμής, είναι στην πραγματικότητα συγγενής μου αλλά επειδή είμαι μακρυά του δουλεύει αντίστροφα...! Ωπα ρε συ κάτσε! Καλή ιδέα για fanfic αυτό...! Ωχ ωχ ωχ ωχ μου έρχονται ιδέες...!
Nov 09 2011 21:42
Για κάποιο λόγο το μυαλό:hmmm: μου κόλλησε, και το 4ο έτος το μετέφρασε 24. Έχεις παρενέργειες:ill2:. Σόρρυ αν ήμουν πολύ κακός ρε, αλλά πραγματικά, τα έχεις δει όλα!!! Είναι ασύλληπτο!!!
Για να επανορθώσω όμως, σαν μέλλων δημοσιογράφος, θα σου πάρω μια σειρά συνεντεύξεις και θα γράψω την βιογραφία σου: 20 χρόνια καταστροφών και ανεξήγητων συμβάντων. Θα βγεί βιβλίο και ταινία στη Δύση και μάνγκα και ανάημ στην Ανατολή. Τι λες;
Nov 09 2011 21:19
Troll; του '91! Απλώς κέρδιζα χρονιά και πήγα με του '90! Χα χα του 87 είναι ο αδερφός μου!
Πω πω, αυτή η ομάδα...Και τι καλοσύνες ακούω σήμερα! Αν θες να με κάνεις άβαταρ ως σημάδι καλοτυχίας και φρονιμότητας τότε να μου πεις και να σε δώσω καμιά φωτογραφία μου...ενώ πέφτω...! xD
Nov 09 2011 20:49
Σωστά, 92. Εσύ 87; Είναι της Tasmania Berlin.[S]Οι διάβολοι[/S] τα γατάκια της Τασμανίας, προβιβάστηκαν κάποια στιγμή το 60 για να έχει μια ομάδα στην 1η κατηγορία το δυτικό Βερολίνο, για πολιτικούς λόγους κτλ. Έσπασαν όλα τα αρνητικά ρεκόρ, σε μία χρονιά. [url]http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Tasmania_1900_Berlin[/url] . Μόνο στο ρεκόρ παράξενων ατυχημάτων είναι δεύτεροι πίσω από σένα :hihi2:. Είναι ένα ωραίο άβγαταρ, συνώνυμο της επιτυχίας και της επιβράβευσης :8)::hero:. Αν και ίσως θα 'πρεπε να βάλω εσένα:kakaka:.
Nov 09 2011 19:28
A, είσαι του '92? Χα χα, καλά καλά ηρέμησε πλάκα έκανα! Ω έλα! Χμ...ποια μπορεί να είναι?
Nov 09 2011 18:54
Πρώτο έτος πάλι (έχασα ένα χρόνο στην Πάντειο), και όσον αφορά το όνομα, Οδυσσέας. Αυτό το Ody τι το 'χω; Και, το άβαταρ το έστειλες για τα καλά. Από παλιά ποδοσφαιρική ομάδα είναι, θρυλική στη Γερμανία. ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ!!!
Nov 09 2011 00:57
Oho! Έχουμε και κοινό στο αντικείμενο! Μαρία -ποιο κοινό όνομα δε μπορείς να βρεις- και είμαι τέταρτο έτος. Εσένα?
Χα χα, καλό είναι το user, γιατί? Εμένα μ'αρέσει! Ωχ τώρα τι με λες για το avatar...δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Του πολεμικού ναυτικού?
Καλή όρεξη!
Nov 08 2011 23:36
Ludwig-Maximilian-Universität München (LMU, Μόναχο) , επιστήμη της επικοινωνίας με τσόντα πολιτικές επιστήμες, συναδέλφισσα. Τι έτος εσύ; Α, και πως σε λένε αν επιτρέπεται;
Ναι, είναι respect το username (δεν μπορούσα να βρω κάτι χειρότερο:8):) Κάνε μια μαντεψιά και για το άβαταρ να δούμε τι άκυρο θα πεις:hehehe:
Φεύγω για μαμ, τα λέμε σε καμιά ώρα.
Nov 08 2011 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed