Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Τι έπαθε το κλειδί συνάδελφε;
Νοέ 11 2011 17:50
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Πω πω, -5...Μπρρρρρ... Χα χα, Ροτόντα?
Νοέ 11 2011 17:48
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Άσε μαρή ροτόντα!!!! :P Στείλε τη Δευτέρα αν είναι. Έχουμε πρόβλεψη για -5
Νοέ 11 2011 17:45
Φωτογραφία

Lol, κάτι σε παλιοπετούγια, μωρή μπιγκόνια κλπ...δεν ξέρω αν τα ζεις ακούσει ποτέ! :3 Ωωωω! Σοβαρά? Άντε! ^^ ΟΚ! Το επόμενο κεφάλαιο θα στο στείλω, τι στο καλό, δεν είναι και τίποτα διαφορετικό. Ω, ευχαριστώ και πάλι και για τη σκέψη!
Νοέ 11 2011 17:37
Φωτογραφία

Begone φάση; Λοιπόν, το επόμενο κείμενο πριν το ανεβάσεις καν' το πάσα εδώ. Αρκεί να μου 'ναι γνωστή η θεματολογία, αλλιώς δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.
Νοέ 11 2011 17:22
Φωτογραφία

T^T I know...I'm trying to work on it...B-b-b-but it's too big to rerea it on my own...Και μην τη λες καλέ μπιγκόνια, με θυμίζει βρισιά! xD
Νοέ 11 2011 17:10
Φωτογραφία

Κοίτα, το θέμα με τη μπιγκόνια δεν είναι η εξέλιξη, που την πας καλά, ούτε η ιδέα, που δεν είναι κάτι που θα με τράβαγε, αυτή η ρομαντικούρα, αλλά την κάνεις ενδιαφέρουσα. Εκεί που μου χτυπάει είναι στις λεπτομέρειες, στις υπερβολικές περιγραφές και στο ύφος της γλώσσας. Καλή ιστορία και ροή, που αξίζουν καλύτερο κείμενο.
Νοέ 11 2011 16:24
Φωτογραφία

Seriously? No I don't mind. Any improvement I'll take it! Και μην ξεχνάς πως είναι ακόμα τα πρώτα κεφάλαια...μετά πάει καλύτερα! xD
Νοέ 11 2011 13:40
Φωτογραφία

Μόνο αν θες να σου ξαναγράψω το μισό κείμενο
Νοέ 11 2011 13:38
Φωτογραφία

Μα που τα βρίσκεις??? είδες, γι αυτό τον χρειάζομαι τον άτιμο τον beta. Κι αν συνεχίσεις έτσι, δεν τη γλυτώνεις, κάποια στιγμή θα στο ζητήσω! xD
Νοέ 11 2011 13:28
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Οκ ρε, καλά ξεκουμπίδια. Τα λέμε και να τρως όλη την παπάγια σου :P
Νοέ 11 2011 11:08
Φωτογραφία

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

λολ, ασε. -.-' με πηρε ο υπνος.. τωρα μπηκα για να απαντησε σε 1-2 και τη κανω συντομα... δεν εχω διαβασει και καθολου ιαπωνικα... τα λεμε απο κυριακη μαλλον τωρα :)
Νοέ 11 2011 10:58
Φωτογραφία

Ούτε 6 ώρες ύπνος; Πως μπορείς;
Νοέ 11 2011 10:36
Φωτογραφία

Ψιτ, Παοκτσάκι, το 1926 δεν είναι δίσεκτο. Βάλε την Καμέλια σε μέρα που να μπορούσε να 'χει γεννηθεί :P
Νοέ 11 2011 09:44
Φωτογραφία

Εξωτερικό ρε, εξωτερικό. Πραγματικά είναι τρελή αδικία να μην μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι με όνειρα κι ελπίδα κάτω. Γι' αυτό και έφυγα. Αν μπορούσες να φύγεις για κάπου αλλού, τι θα 'κανες;
Νοέ 10 2011 21:56