Community Status Updates
BloodyPrincess → OdyMonaxos
χαχαχαχα τι καλος!! :hahaha:
τετοια να ακουω xD
αν και δεν ειμαι νοστιμη....προειδοποιω!! :drink:
Jan 13 2012 16:21
OdyMonaxos
Ε ντάξει, Ελλάδα δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Του χρόνου όμως γλυκοκοιτάζω κανά διαρκείας για τη Bayern.
Jan 13 2012 16:20
Tenshi → OdyMonaxos
Μ'αρέσει να παίζω, και μάλιστα τερματοφύλακας. Αλλά με ομάδες και τέτοια δεν ασχολούμαι καθόλου.
Θα κάτσω να δω κανά αγώνα μία στο τόσο για το χαβαλέ, αλλά δεν με ενθουσιάζει και τόσο.
Jan 13 2012 16:15
Tenshi → OdyMonaxos
Nah! Δε μου αρέσουν. Μόνο το kickbox μ'αρέσει και έκανα 3 μήνες, αλλά έπρεπε να σταματήσω. Εξάλλου κανένα άθλημα δε σε γυμνάζει όπως το κολύμπι. Το πολύ πολύ να πάρω ειδικές ασπίδες για το νερό.
Γενικά τα τοπ αθλήματα για μένα είναι :
1.Μπάσκετ
2.Κολύμπι
3.Ποδήλατο
4. Τένις
5.Κωπηλασία/Ιστιοπλοϊα
;)
Jan 13 2012 15:58
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Δεν πειράζει, μαθαίνεις. Φυσικά και [S]δεν [/S]θα σε σουβλίσουμε και ψήσουμε το Πάσχα για κάτι τέτοιο.
Α, και υπάρχει και η μαύρη τρύπα.
Jan 13 2012 15:38
OdyMonaxos → Tenshi
Απλά η πισίνα είναι μανούλα για κάτι τέτοια. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια πολεμική τέχνη;
Jan 13 2012 15:14
Tenshi → OdyMonaxos
Όλως παραδόξως δεν έβγαλε πράμα. Πέρασε με την αντιβίωση. ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ. Επιτέλους μπορώ και ακούω τη φωνή μου κανονικά. Δεν την ακούω πλέον μπάσα. (δε μπορείς να φανταστείς πόσο σπαστικό είναι αυτό).... νιώθω άλλος άνθρωπος.
Όσο για το κολύμπι δύσκολα να το αφήσω γιατί είναι η καλύτερη γυμναστική και μου αρέσει πολύ. Κάνω και ποδήλατο για να μη λες!! :P
Jan 13 2012 12:03
BloodyPrincess → OdyMonaxos
συγγνωμη..... :sigh2:
ειπαμε ειμαι καινουργια και δεν τα ξερω... :run:
δεν 9α ξαναγινει :sadist:
Jan 12 2012 23:18
Θα σε μαλώσω βρε συ. Το θρεντ για τις συστάσεις είναι ΜΟΝΟ για τις συστάσεις. Για τις ταινίες κάνε ένα search στα φόρουμ και κοίτα τα ανάλογα θρεντς.
Jan 12 2012 21:30
Βέβαια άργησα να τα δω λίγο. Είχα πιο σημαντικούς στόχους για stalking.
Jan 12 2012 19:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed