Jump to content

Community Status Updates

Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

χαχα τι καλος..! κομέ,δεν το ηξερα...και οχι,απο οτι καταλαβες σε εσενα μιλσουσα επομενος δεν μονολογουσα!! :wth: :kakaka:
Jan 12 2012 19:22
Photo

OdyMonaxos → BloodyPrincess

Οι ζαρτιέρες είναι +2 για κάθε κοπέλα άνω του 5, by default. Και για να γράψεις σε κάποιον πάτα το view conversation ή πήγαινε στο προφίλ του. Το να μονολογείς στο ίντερνετ είναι κομμάτι σχιζοφρενικό :P
Jan 12 2012 19:02
Photo

Lalaith → OdyMonaxos

τι να κανουμε.....ο κοσμος ειναι σκληρος......(τοσο σκληρος που η γυναικες αρχιζουν να ξεχνανε το νοημα του να φορας ζαρτιερες)
Jan 12 2012 17:21
Photo

OdyMonaxos → BloodyPrincess

Να μια σωστή κοπέλα με γούστο και στυλ σωστό!! Φόρα να τρελαθούμε!!! :nbleed: Σας αρέσουν και τα πειράγματα όμως!!
Jan 12 2012 17:11
Photo

OdyMonaxos → Lalaith

...Δεν φοράς;;!! Δεν τα λένε έτσι απότομα αυτά!!!
Jan 12 2012 17:06
Photo

Lalaith → OdyMonaxos

δεν απαιτησα να ειναι ειλικρινης.......μια συμβουλη τους εδωσα........(οχι, λοιπον, δεν φοραω ζαρτιερες....:P)
Jan 12 2012 17:01
Photo

OdyMonaxos → Lalaith

Όταν δεν είσαι ειλικρινής μην το απαιτείς απ' τους άλλους.
Jan 12 2012 16:54
Photo

Lalaith → OdyMonaxos

Θα φροντισω εγω για τη δηλωση μην ανησυχεις.....τωρα για της ζαρτιερες αμα πεταξουν κανενα himitsu desu οπως εγω(περνουν παραδειγμα) δεν θα φταιω εγω(εγω τους εχω πει να ειναι ειλικρινης και να λενε πως φορανε) οχι δεν βρηκα χρονο για το σκαιπ......
Jan 12 2012 16:47
Photo

OdyMonaxos → Lalaith

Τα νέα θύματα να δηλώνουν εξαρχής πως είναι δικά σου και να φοράνε οπωσδήποτε ζαρτιέρες. Το σκάιπ φτιάχτηκε;
Jan 12 2012 16:38
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Αν την έχεις πάθει από πισίνα, κόψε καλύτερα το κολύμπι και άρχισε άλλο άθλημα.
Jan 12 2012 16:20
Photo

Lalaith → OdyMonaxos

Ηρθα σημερα εδω, στην Επιτροπή Υποδοχής, Ανθρωποθυσιών και Σέξυ Εσώρουχων, για να σας ενημερωσω οτι εχω ακομα μια ολοκληρη λιστα ανθρωπων να φερω εδω για θυσιες.....!:hehehe: Ναι, εχουμε ακομα......:kakaka: Μετα τη Ραφαελα,την Ελενη ΚΑΙ τη Θαλεια περιμενω τουλαχιστον αλλο ενα σιγουρο [S]θυμα[/S] μελος.
Jan 12 2012 16:13
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

θα σε γελάσω....τώρα νερό είναι....υγρό από το αυτί? δε ξέρω γμτ. Είχα πιο πριν ωτίτιδα και πρέπει να έμεινε μέσα. Πρέπει να ελαττώσω το κολυμβητήριο!
Jan 12 2012 16:10
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Πως έγινε κι έφτασε μέχρι εκεί το νερό;;;
Jan 12 2012 16:08
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

Χαχαχαχα!! Θα του δώσω να καταλάβει. Ear ejaculation! :P Here's a sample! [IMG]http://www.earinfectionsinadults.com/wp-content/uploads/2011/05/swimmers-ear.jpg[/IMG] το υγρό βρίσκεται πίσω από το 2 και 3. ακριβως εκει γκαντ ντεμιτ!
Jan 12 2012 16:04
Photo

OdyMonaxos → Lalaith

Μετά και τη Θάλεια, ποιες ακολουθούν;
Jan 12 2012 15:48