Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → iristella
Και απ' όσο καταλαβαίνω, είναι ήρεμη κατάσταση σχετικά με άλλα after-games;
Ιαν 14 2012 03:18
OdyMonaxos → Kai
Ορισμένα άτομα που άξιζε να διαβάσεις τα πόστς τους; Για τις διαλέξεις του Void περί μοίρας λες φυσικά!!!! :P
(Kudos για κάτι άκυρο, ήσουν η μόνη που με ψήφισε σε όλο το παιχνίδι.)
Ιαν 14 2012 03:11
Kai → OdyMonaxos
Δεν το κατάλαβα, με συγχωρείτε.
Ίσως και να γίνομαι, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς υπήρχαν και ορισμένα άτομα που το διασκεδάζαν και άξιζε να διαβάζεις τα ποστ τους.
Ιαν 14 2012 03:03
OdyMonaxos → Kai
Είναι πληθυντικός ευγενείας κυρία μου :P
Νομίζω πως γίνεστε :P λίγο υπερβολική. Μπορεί να μην κυλάει πάντα ομαλά, αλλά υπό STP το έχει το ενδιαφέρον του. Αγωνία, πισώπλατες, ανατροπές, αποκαλύψεις. Απλά πέσαμε σε πολύ κακούς ρολίστες.
Ιαν 14 2012 02:59
Kai → OdyMonaxos
Μ' αρέσει που μιλάς στον πληθυντικό ενώ μίλησα μόνο για εμένα. Δεν το είπα πάντως γι' αυτό, το είπα από άλλη άποψη. Υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι που γίνεται για το rp για να διασκεδάσεις αλλά μόνο διασκεδαστικό δεν είναι.
Ιαν 14 2012 02:50
OdyMonaxos → Kai
Έλα μωρέ, καλή καρδιά κάντε, μπείτε και στο επόμενο, αποκαλύψτε τους φονιάδες, σφάξτε τους αθώους, κάψτε χωριά και βιάστε παρθένες, απολαύστε το. Δεν χρειάζεται να μην κάνετε το κέφι σας επειδή κάποιος σας κατηγόρησε για άλλο παιχνίδι. Δεν μπορείτε να εξαρτάστε από τα κέφια των άλλων.
Ιαν 14 2012 02:48
Kai → OdyMonaxos
Δεν διαφωνώ, λογικό είναι να κουράσει αυτούς που δεν αφορά άμεσα.
Δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο έτσι κι αλλιώς.
Δεν είδα και κανέναν άλλον να μας πιάνει από τον λαιμό άλλωστε.
Βασικά θα το σκεφτώ πολύ πριν ξαναπάρω μέρος έτσι κι αλλιώς.
Αυτό δεν παίζει να γινόταν ούτως ή άλλως, δεν είναι λογικό να μη μιλάς με φίλους ή άτομα που πας για ένα παιχνίδι και μόνο.
Καταλαβαίνω με ποια έννοια το λες πάντως.
Ιαν 14 2012 02:37
OdyMonaxos → Kai
Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση που βρίσκεστε, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει το ξεμάλλιασμα βρε συ.
Πες πως σταματάτε να απαντάτε στις όποιες κατηγορίες.
Ούτε οι υπόλοιποι στο φόρουμ θα σας πιάσουμε απ' το λαιμό
Ούτε θα σας εμποδίσει κανένας να συμμετέχετε στα επόμενα παιχνίδια
Ούτε θα τα σπάσετε με κανά φιλαράκι σας
Δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Γι' αυτό και σας παρακαλώ, δεν χρειάζεται να χολοσκάτε για κάτι που δεν κάνατε, πόσο μάλλον όσο δεν θα έχει καμία συνέπεια.
Καταλαβαίνεις πως το εννοώ, φαντάζομαι.
Ιαν 14 2012 02:00
Kai → OdyMonaxos
[QUOTE]Zura, Kai, μην ασχολείστε. Αν είναι αληθείς οι κατηγορίες, βάλτε την ουρά στα σκέλια, [B]αν είναι άστοχες, δεν σας ενδιαφέρουν, μην ασχολείστε.[/B][/QUOTE]
Εδώ δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν κάποιος σε κατηγορεί τόσο έντονα για κάτι, αν δεν ασχοληθείς είναι σαν να βάζεις την ουρά στα σκέλια και να τις αποδέχεσαι. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είπε και λίγα, κατηγόρησε άνετα 3 άτομα για δυο διαφορετικά παιχνίδια.
Ιαν 14 2012 01:52
OdyMonaxos → Lord Leon
Φοβερό είναι, χτες έβγαλα καμιά 20ριά κεφάλαια κι έφτασα στο 50. Στην αρχή το είχα κόψει για απλό ecchi αλλά με τα πολλά παράξενα πράματα που είδα να βγάζεις (κάμερες, ατάκες κτλ) μου κίνησε την περιέργεια.
Ιαν 14 2012 00:41
Lord Leon → OdyMonaxos
Α, δεν εισαι ο μονος, εισαι ο 4ος ή 5ος που μου το λεει. Και ενας απο τους λόγους που χαρηκα τοσο πολυ αυτό το παιχνιδι.
Θα περασεις καλα, τα σπαει.
Ιαν 14 2012 00:36
OdyMonaxos → Lord Leon
Κι ένα ακόμα μπράβο, με το παιχνίδι σου με έκανες να ξεκινήσω το Nozoki Ana.
Ιαν 13 2012 23:58
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Πού δεν το ακολούθησα? Μέχρι να με τσιγλήσει ο Babba μιλιά δεν έβγαλα το άτομο. Μετά ε έπρεπε να κάνω κανα post γιατί θα βγαινα και δε θα προλάβαινα να κάνω rp καθόλου! Κάτσε, ρέγουλα.
Ιαν 13 2012 23:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται