Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Mα σου εξήγησα οτι μένω στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη έρχομαι μόνο για διακοπές. Για τα υπόλοιπα περίπου συμφωνώ. Μια τέτοια κατάσταση ήθελε να δημιουργήσουμε ένας φίλος μου όταν ήμασταν πρώτη προς δευτέρα γυμνασίου αλλά εγώ ήμουνα τελείως αλλού και βαριόμουν. Τώρα αυτός παίζει παράλληλα σε πέντε περίπου συγκροτήματα και δημιουργεί κι αλλα. Είδες πως τα φέρνει η ζωή? Αυτός που προσπαθεί και θέλει κάτι πραγματικά το καταφέρνει, κι γι αυτόν που το αφήνει για αργότερα μπορεί να είναι οπλύ αργά στο μέλλον. Αλλα που θα μου πάει, θα τη βρω και γω την ευκαιρία μου κάποια στιγμή...
Σεπ 18 2011 10:38
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Κοίταξε αν οι φίλοι σου κοιτάνε να γίνει γνωστό το συγκρότημα και θέλουν πραγματικούς καλλιτέχνες τότε τι να πω, στρέψου αλλού! Στη κιθάρα είσαι σίγουρα καλύτερος από εμένα γιατί εγώ κάνω κυρίως φωνητικά και ντράμς, κιθάρα ξέρω μόνο τα βασικά και παίζω περίπου μισή ώρα την ημέρα κατα μέσο όρο. Και εγώ έχω μείνει άφωνος πολλές φορές με το επίπεδο μουσικής των φίλων μου, απλά μερικοί μας θεοποιούν λες και κάνουμε κάτι σπουδαίο. Πάντως εγώ σου λέω οτι ο καθένας άμα έχει την διάθεση, τους φίλους και περνάει καλά και ευχαριστιέται αυτό που κάνει, μπορεί να καταφέρει πολλά από το πουθενά (για όλα τα παραπάνω απόδειξη είμαι εγώ και η παρέα μου). Είμασταν καμια δεκαριά άτομα που ξυνόμασταν όλη μέρα και μέσα σε 2 χρόνια καταλήξαμε να δημιουργούμε μουσική και να παίζουμε live μόνο καο μόνο επειδή μας άρεζε και περνούσαμε καλά σαν παρέα. Να υποθέσω δηλαδή οτι αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη ή οτι έρχεσαι αραιά και που?
Σεπ 18 2011 10:08
Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Mα το θέμα δεν είναι οτι οι φίλοι μου είναι άσχετοι, αλλά το οτι είναι υπερβολικά καλοί και μπορούν άνετα να βρουν πολύ καλύτερους κιθαρίστες απο μένα. Δεν είναι οτι εγώ δε μπορώ να γίνω καλύτερος, αλλά το οτι δεν έχω το φοβερό motivation για να κάνω άλματα.Δηλαδή στην κιθάρα πιθανότατα να είμαι καλύτερος απο σένα τεχνικά, αλλά πάλι είναι αρκετά πράγματα που μου λείπουν. Το σίγουρο είναι οτι δεν είμαι τόσο καλός στην κιθάρα όσο είμαι στο street fighter:) Δεν το βλέπω καθόλου εξωπραγματικό, γιατί ξέρω άτομα στην ηλικία μας που να παίζουν live σε συγκροτήματα, και με έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα με την τεχνική τους και το επίπεδο μουσικής τους.Aπλά επειδή ξέρω πως είναι, σίγουρα δεν είναι κάτι που το κάνει ο οποιοσδήποτε νεαρός που έτυχε να πιάσει στα χέρια του ένα όργανο. Αλήθεια, εσύ πόσες ώρες τη μερα παίζεις? Και ναι, είμαι απο Θεσσαλονίκη αλλά μένω Αθήνα. Εκεί πηγαίνω σε κάθε διακοπές.
Σεπ 18 2011 09:53
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Ε τότε δεν ήμουν και πολύ μέσα στα πράγματα, εξάλλου ήταν το πρώτο μου event. Αν με είδες στην Τούμπα τότε ήμουν σίγουρα εγώ :D. Τούμπα μένω και όπως είδες βγαίνω με κάτι ρεμάλια κατά βασην μεγαλύτερα σε ηλικία, κατέληξα μαζί τους λόγω συγκροτήματος! Όσο για το μαλλί σου οτι και να πεις, μακάρι να είχα και εγώ τέτοιο! Πάντως είσαι αδερφός stalker! Σε ανακάλυψα επειδή μετά το event δεν είχα ξαναμπεί στο αντίστιχο thread μέχρι χθες και τότε είδα τα after event post σου. Ευχαριστώ πολύ για οτι αφορά τη μουσική αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπετε όλοι εξωπραγματικό για ένα δεκατετράχρονο νε έχει συγκρότημα και να παίζει live! Εγώ ένα πράγμα ξέρω, διάθεση να υπάρχει και όλα τ'άλλα είναι περριτά. Και επειδή παίζεις και εσύ κιθάρα σου λέω οτι δεν χρειάζεται να έχεις τις διασυνδέσεις για να κανεις συγκρότημα. Μάζεψε τους καλύτερους σου φίλους και ας μην ξέρουν να παίζουν και τέλεια, αρκεί να συνυπάρχετε μες στο συγκρότημα και όλα τ'άλλα θά'ρθουν από μόνα τους! Πολλοί με ρωτάνε αν το βλέπω επαγγελματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρότημα πρέπει να γίνει επάγγελμα, εγώ πάντα έπαιζα για την πλάκα μου και για τους φίλους μου, όλα τα μεγάλα συγκροτήματα έτσι ξεκίνησαν(το οτι μετά εξελίχθηκαν σε εμπορικά τέρατα είναι άλλη υπόθεση) Btw είσαι από Θεσσαλονίκη έτσι?
Σεπ 18 2011 09:07
Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Heh, τότε δεν πολυπόσταρες στο forum οπότε είχα το radar μου κλειστό για εσένα.:P Eπειδή είχα παρατηρήσει ένα παιδί κάπου στην ηλικία σου που καθόταν και δε μιλούσε ούτε έπαιζε, και απορούσα πως βρέθηκε εκεί, τώρα υποθέτω πως ήσουν εσύ. Για να το επιβεβαιώσω, θυμάσαι αν το σάββατο δύο μέρες μετά το event είχες βγει με την παρέα σου κάπου στην περιοχή της τούμπας, και κρατούσες ένα αλουμινένιο κουτάκι απο coca-cola? (yeah, me a stalker, η άξια ύπαρξη μου στο γκρουπ επιβεβαιώνεται ξανα) Ευχαριστό για το μαλλί, είναι το σήμα κατατεθέν μου για κάποιο λόγο, παρόλο που είναι απίστευτα απλό και δεν ασχολούμαι πολύ μαζί του. (σημασία έχει το heart, έτσι με είπε ο δάσκαλος Kubo) By the way, πως με ανακάλυψες τώρα και όχι την περίοδο που συζητούσαμε για το event? Eπίσης θα ήθελα να σου πω ένα μπράβω για την προσπάθειά σου στη μουσική. Δεν είναι πολλά τα παιδιά της ηλικίας σου που παίζουν και live, και επειδή παίζω κι εγώ κιθάρα και δεν είμαι ακόμα σε συγκρότημα παρά τις διασυνδέσεις μου, ξέρω πως η μουσική είναι ζώρικη υπόθεση...
Σεπ 17 2011 20:54
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Now I realised it! Είσαι το παιδι με το μαύρο μακρύ μαλλί που είδα στο Games vs Rock στη Θεσσαλονίκη. Εγώ είμαι ο μικρός που καθόταν δίπλα στον μαλλιά με τη μπλούζα Metallica κάπου στο κέντρο ανάμεσα στα μέρη όπου γίνονταν τα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά εγώ σε θυμάμαι πολύ καλά. Γαμάτο μαλλί πάντως φίλε
Σεπ 17 2011 19:46
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → anime365

You hate σκυλάδικα? Me too :P. Welcome and see ya around
Σεπ 17 2011 17:49
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → d.neko-angel

Thankies :) και χρόνια πολλά για χθες!
Σεπ 17 2011 10:30
Φωτογραφία

d.neko-angel → metalmusicmaniac

sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα μέρες να μπώ Τέσπα λοιπόν η sig μου είναι από το Toaru Kagaku no Railgun για περισσότερα δές στο animedb [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6460[/url]
Σεπ 17 2011 00:52
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Δεν έχω βρει υλικό για τη συναυλία τους και όσον αφορά για το που θα βρεις θα σε γελάσω. Ψάξε σε κάνα myspace ή στο facebook κάποιου από αυτούς, αν το'χεις
Σεπ 16 2011 16:44
Φωτογραφία

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Ε ναι..τα κλασσικά..Τρελάθηκα με την ερμηνεία του στον Βόλο..Μήπως έχεις βρει υλικό για την συναυλία τους??.Αν όχι,ξέρεις που θα βρω?[/COLOR]
Σεπ 16 2011 16:40
Φωτογραφία

Από οτι άκουσα τα πήγαν αρκετά καλά. Ξέρεις πως είναι οι συναυλίες τους, ψυχεδελικές μέχρι το κόκκαλο, κλασσικά ο Βασίλης έσκισε με τις ερμηνίες του, τραγουδάει με πολύ πάθος
Σεπ 16 2011 15:26
Φωτογραφία

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Ok..Περιμένω ανυπόμονα..Μήπως ξέρεις πως τα πήγαν οι chinese basement??[/COLOR]
Σεπ 15 2011 19:25
Φωτογραφία

mayumi_chan → metalmusicmaniac

[COLOR=Magenta][I]thank you so much!!![/I][/COLOR] :gotit:
Σεπ 14 2011 17:08
Φωτογραφία

Λοιπόν, βίντεο πρέπει να ανέβηκαν 2 στο facebook, μόνο που εγώ δεν έχω fb και θα πάρει λίγο χρόνο να σου στείλω το link. Όσο για φωτογραφίες πιστεύω θα ανεβάσω στο προφίλ μου εδώ μόλις τις πάρω (γιατί κατά ένα περίργο λόγο βρέθηκαν στα χέρια μιας φίλης μου και είναι από τα ''έμπιστα'' άτομα και τώρα περιμένω μέχρι να μου τις δώσει) :borednn9:
Σεπ 14 2011 14:53