Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Zane

Χεχε! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έχω δις και βάλε συλλογή από φωτογραφίες μια και προσπαθώ να ασχολούμαι με το εν λόγο χόμπυ/επάγγελμα. Η φωτογραφία με τη μέλισσα είναι σίγουρα επεξεργασμένη στο photoshop , αλλά δεν παύει να είναι υπέροχη. Την είχα και εγώ για αρκετό καιρό wallpaper. Τώρα που μου το θύμισες από εβδομάδα θα ανανεώσω και το φωτογραφικό μου album ;)
Dec 31 2011 16:54
Photo

Zane → Tenshi

Ωραίες φωτός έχεις βάλει φίλε στο άλμπουμ σου:riiight: Eιδικά αυτήν με την μέλισσα έφυγε για wallpaper,αν και την συγκεκριμένη περισσότερο σαν ζωγραφιά θα την κατέτασσα,δεν παίζει να είναι αληθινή,η μεμβράνη αποκλείεται να είναι τόσο παχιά,εκτός του ότι θα το μάτι θα κλεινε πιο πριν λόγω αντανακλαστικών.Πάντως είναι γαμάτη όπως και να χει Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου απ ότι βλέπω στα από κάτω comments(νωρίς νωρίς στο λέω:P)
Dec 31 2011 15:34
Photo

Fandom → Zane

Τώρα μιλάς στο άτομο που έχει περίπου 2200 games , οπότε θα με αποκαλείς master , sensei or something like that . :P Καλά παίξε αυτά τα 20 και έλα μετά να κλάψεις :P Νταξ δεν μπορώ να το αρνηθώ τελείως :P
Dec 30 2011 00:34
Photo

Zane → Fandom

Ρε φιρφιρίκο άμα στο είπανε νουμπάδες δεν έχει να λέει.Κάποιος που ήξερε καλά το gameplay,μόλις προσαρμοστεί στα skills/items των ηρώων του LoL,θα γίνει όσο καλός ήταν και στην dota.Που και πάλι dota έχω να παίξω 2 χρόνια,αλλά εγώ στο λέω...Μετά από καμιά 20αριά games που θα παίξω στο LoL θα τρέχεις να κρυφτείς:P Άρα απόλαυσε όσο μπορείς το 3βδομαδο-4βδομαδο που σου απομένει μέχρι να παίξω αυτά τα games,γιατί μετά BEHOLD! [QUOTE]Μοχθηρή νυφίτσα ? :hahaha:[/QUOTE]Γιατί,τι είσαι?:P
Dec 30 2011 00:26
Photo

Fandom → Zane

Ρε ΓΑΤΑΚΙ , τι θα μου μάθεις ? :P Ποιος εσύ ? Τσου ρε :P Και άσε αυτό με το dota δεν ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει και τι fail έχω δει μετά :P Μοχθηρή νυφίτσα ? :hahaha:
Dec 30 2011 00:16
Photo

Fandom → Zane

Χαχαχαχαχαχαχαχα άμα παίξω θα παίξω κανονικά ρε :P Είναι όλα μέρος του σχεδίου , το παίζω άσχετος κλπ για να σας πάρω τα σώβρακα μετά :P
Dec 29 2011 23:29
Photo

Zane → Fandom

'Oχι,δεν βρήκαμε αρκετά άτομα επειδή οι περισσότεροι ήταν εκτός Αθηνών,και η Tsunade ήταν άρρωστη.Μάλλον θα φέρουμε στο meeting την επόμενη φορά,και όσοι πιστοί προσέλθετε. Υ.Γ:Αν ενδιαφέρεσαι να σου ξαναυπενθημήσω πως δεν θα παίξουμε με σπόρια:P
Dec 29 2011 23:26
Photo

Fandom → Zane

Ρε απατεώνα τελικά εκείνο το πόκερ που λέγατε το κανονίσατε ?
Dec 28 2011 16:28
Photo

Zane → Lord Leon

Είπα να το πω κομψά,σεβόμενος τα μικρά κ απονήρευτα παιδιά του forum:P
Dec 26 2011 03:42
Photo

Lord Leon → Zane

[QUOTE=Zane;550433]Ο [B]Σωκράτης [/B]ήταν φίλος και ''συνάδελφος'' του [B]Πλάτωνα[/B][/QUOTE] πονηρούλη
Dec 24 2011 22:50
Photo

Zane → Warchief

[QUOTE=Warchief;549462]έχεις πμ[/QUOTE] :nod::nod::nod::nod:
Dec 21 2011 02:59
Photo

Tsunade-sama → Zane

Να'σαι καλά, και εσένα σου εύχομαι το ίδιο.Τα πράγματα είναι όντως σκατά αλλά μην απελπίζεσαι.Και το σερβιτοριλίκι δεν είναι άσχημο.Να'ξερες εγώ τι έχω κάνει εώς τώρα...(όχι δε χρησιμοποιήσα τη Συγγρού για επαγγελματικούς σκοπούς) Σε συμβουλεύω πάντως να κάνεις μια ειδίκευση που να έχει επαγγελματική απορρόφηση.Όχι ξανά μανά κάτι γενικό.Κ προπαντώς κάτι που να σου αρέσει!
Dec 18 2011 23:37
Photo

Zane → Tsunade-sama

Πφφ και πήρα τζάμπα ελπίδες,πως μπορώ να βρω δουλειά μόνο με πτυχίο:borednn9: Ούτως ή άλλως και γω για μεταπτυχιακό θα πάω,αλλά ήθελα να παίρνω κάνα φράγκο+προυπηρεσια στο ενδιάμεσο γιατί τα πράγματα είναι πολύ σκατά...Με βλέπω να γυρνάω στο παλιό καλό σερβιτοριλίκι... 'Αντε,καλή επιτυχία να χεις και συ με το μεταπτυχιακό:thatsit:
Dec 18 2011 23:31
Photo

Tsunade-sama → Zane

Όχι καλό μου, δουλεύω ήδη σε μουσείο.Δεν είναι ακριβώς το αντικείμενο μου αλλά οκ XD Και ναι, δε φοβάμαι να το πω ότι έπαιξε μέσο για να βρω τη θέση. Τις συστατικές τις θέλω για μεταπτυχιακό, με το καλό, από το νέο έτος.Έχω ξεκινήσει διάβασμα, έχω τα χαρτιά και μου λείπουν 2 συστατικές...έχει να πέσει πολύ puppy eyes στους καθηγητές.
Dec 18 2011 23:21
Photo

Zane → Tsunade-sama

[QUOTE=Tsunade-sama;549148]Έλεγα να περάσω την Τρίτη για κάτι συστατικές που χρειάζομαι...[/QUOTE] Βρήκες κιόλας δουλειά?:unsure: wtf ρε,είσαι η μόνη που έχω γνωρίσει απ τα τμήματα Κοιν/γιας,κοιν. ανθρπ. και πολιτ. επιστημών,που βρίσκει δουλειά μόνο με το πτυχίο(αν θυμάμαι καλά είχες πει πως δεν έχεις κάνει μετ/κο)και μάλιστα τόσο νωρίς. Όλοι οι άλλοι που έχω γνωρίσει κ είναι πτυχιούχοι,έχουν βρει κάτι άσχετες με το αντικείμενό τους δουλειές,και μας λένε ότι μόνο με το πτυχίο απ αυτά τα τμήματα είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις κάτι στην ελληνική αγορά,πλην απ το να γίνεις καθηγητής... Μήπως παίζει μέσο?:P
Dec 18 2011 23:06