Community Status Updates
Lord Leon → Zane
Ευκολο ειναι. αρκει να συγκεντρωθείς με όλη σου τη δύναμη πάνω στο σχολιο μου και αυτό αλλάζει μονο του, δημιουργώντας λογικές ασυνέχειες :kakaka:
Feb 21 2012 21:28
Osama Bin Laden → Zane
Σε έχω καταλάβει, είσαι λίγο παλαβός και στους παλαβούς πάντα ναι λέμε :P Anyway μακάρι να παίξουμε. Ειδοποίησε με, άμα είναι.
Feb 15 2012 10:32
Zane → Fandom
Ααα kk.Mόλις πάρω τα πρώτα quins θα σου στείλω να πάμε κ κάνα game μαζί,να σε προιδεάσω και πόσο omfg pro θα είμαι όταν πάω 30 lvl:P
Feb 15 2012 03:49
Zane → Tenshi
Πάσο,μόνο σε αυτά τον έχω δει,κυρίως μου την σπάει γιατί του χω απωθυμένα γιατί κατ εμέ βίασε τον ρόλο του Conan,καμία σχέση με την απόλυτη cult-ίλα του πρώτου με τον Σβαρτζενέγκερ:'D
[SPOILER] Πάντως έβλεπα τα παλιά ποστ στην τρύπα και έπεσα σε ένα που έλεγες πως αποφεύγεις ζάχαρες λόγω διατροφής κτλ..Κοίτα,το μόνο που μετράει σε διατροφή όσον αφορά το ''χτίσιμο'' σώματος είναι το θερμιδικό ισοζύγιο(θετικό/αρνητικό ανάλογα τους στόχους σου),και σε έναν μικρότερο βαθμό τα μακροσυστατικά,και φυσικά η πρόσληψη πρωτεινών σε ποσοστά της τάξης 1,2-1,5 γρ, ανά κιλό σωματικού βάρους(πάλι ανάλογα τους στόχους,π.χ σε υποθερμιδική διατροφή μπορεί να φτάσει και τα 2,5 γρ. ανά κιλό).Μην πέφτεις σε κλασικούς μύθους που αναπαράγονται στα γυμναστήρια,όπως ότι πρέπει να κόψεις ζάχαρες/γλυκά κτλ ή το ''πρέπει να τρως κάθε 3 ώρες'' και άλλες παπάτζες.Είναι θεωρίες που δεν έχουν σοβαρή επιστημονική βάση,και σε βάθος χρόνου μάλλον αρνητικά αποτελέσματα θα έχουν,καθώς οδηγούν σε ψυχαναγκασμό κ σε διατροφικά ξεσπάσματα
Να ξέρεις πως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η προπόνηση,και σίγουρα να αποφύγεις να πάρεις αυτά τα καρμπόν σκουπιδοπρογράμματα που μοιράζουν στα gyms.Η γνώμη μου είναι να δώσεις έμφαση σε πολυρθρικές ασκήσεις,όπως squat,military press,deadlifts,rows ktl(πριν τις κάνεις να έχεις κάποιον έμπειρο να σου δείξει την τεχνική,είναι ασκήσεις που απαιτούν άρτια χρήση της),ίσως να ακολούθησεις και κάποιο linear periodization σχεδιασμό.Φαντάσου εγώ έκανα άρση βαρών μέχρι τα 17 μου χωρίς να ακολουθώ χριστό από διατροφή,και ακόμα και σήμερα,παρ'όλο που έχω να ακουμπήσω μπάρα κοντά στα 3 χρόνια,κάποια μυικά κέρδη έχουν παραμείνει.[/SPOILER]
Ναι ρε,μέσα για τις 26-27,στείλε κάνα vm/pm 4-5 μέρες πιο πριν άμα είναι,για να συννενοηθούμε;)
Feb 15 2012 03:41
Zane → Osama Bin Laden
Ρε πλάκα σου έκανα για τον τζίρο:rofl:
Σιγά μην είχαμε συννενοηθεί κ από πριν για να σε ξεζουμίσουμε:P
Και μεις κάπου τόσα θα παίξουμε,ίσως κ λιγότερα
Feb 15 2012 03:19
Osama Bin Laden → Zane
Ε κοίτα, η αλήθεια είναι χρωστάω λεφτά σε πολύ επικίνδυνους ανθρώπους και.... πέρα από την πλάκα, δεν έχω πρόβλημα με τον "τζίρο" αρκεί να είναι σε λογικά επίπεδα. Μην πείτε δηλαδή για κανά πενηντάευρο. Μέχρι 10 άντε με (αρκετά) ζόρια 15. Παραπάνω δεν μπορώ.
Feb 13 2012 17:40
Fandom → Zane
Κοίτα δε θα σε πω πάλι γατάκι γιατί το ξέρεις ότι είσαι , όσο για το meeting έπαιζα 12 ώρες mahjong :P
Για το LoL τώρα , μέχρι να ξεκλειδώσεις τα Runes Tier 3 μην ξαναπάρεις . Αν παίρνεις Tier 1 , Tier 2 τώρα μετά θα σου είναι άχρηστοι . Επίσης για το disadvantage που λες , αν πας εσύ με 4 30αρηδες φίλους σου τότε και η αντίπαλη ομάδα θα έχει μικρό/μικρά lvl . Δηλαδή , πες ότι η ομάδα σου είναι 20,30,30,30,30 τότε η αντίπαλη ομάδα θα είναι κ αυτή ή 20,30,30,30,30 ή 18,30,30,30,30 ή 22,30,30,30,30 ή ακόμα και 25,25,30,30,30 . Δηλαδή υπάρχει ισσοροπία .
Feb 13 2012 15:04
Tenshi → Zane
Χεχε! Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου! :)
Ρε συ ο Momoa καμία σχέση με αυτούς, είναι ωραίος άντρας, απλά αγριεύει στο ρόλο του Conan και του Khal Drogo :P
Θα κατέβω Αθήνα στις 26 και 27 οπότε αν έχετε χρόνο να μαζευτούμε για κανά καφέ, Tichu, Mahjong etch... :D
Feb 13 2012 14:44
Zane → Osama Bin Laden
Χαχαχ ναι ρε,θα πούμε και στους άλλους άμα είναι...Αλλά δεν θέλω κοτιές,δηλαδή άμα ανέβει ο τζίρος να σηκωθείς να φύγεις:P
Εξάλλου τόσα λεφτά παίρνεις ως πληρωμένος δολοφόνος...ή μηπως γίνεσαι vigilante μόνο για το αίσθημα της απόδοσης δικαιοσύνης?:unsure:
Feb 13 2012 12:38
Osama Bin Laden → Zane
Μην τολμήσεις και δεν ενημερώσεις. Αν δεν το κάνεις, θα σε βρω οπουδήποτε και αν πας και θα σε κάνω να πληρώσεις για αυτήν την βλασφημία :P
Feb 13 2012 12:32
Zane → Osama Bin Laden
'Οχι ρε,απλά πήζω στο διάβασμα στο σπίτι,και μπαίνω που και που για ξέσκασμα...Πάντως λέμε με κάτι παρέες από σχολή να κανονίσουμε για κάνα ποκεράκι μετά την εξεταστική,κατά τις αρχές Μαρτίου,θα σε ενημερώσω άμα είναι
Feb 13 2012 12:30
Zane → Tenshi
Μοντεριλίκια βλέπω:P
'Αντε,μεγειές(τώρα το είδα,τώρα στο λέω:D)
Α,αυτόν τον Μομόα και δέρνω τι τον έβαλες στο αβαταρ?Νταξει δεν λέω,καλό σώμα έχει...Αλλά η φάτσα του μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σ αυτόν κ αυτόν...[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[IMG]http://www.lionsrugby.com/images/news/SebastienChabal215.jpg[/IMG][IMG]http://prorasslin.files.wordpress.com/2011/06/khali07.jpeg[/IMG]
Feb 13 2012 03:32
Zane → Fandom
Που σαι εσύ ρε?:P
Την γλίτωσες στο meeting,δεν ήρθα τελικά για tichu:P
Α,ξεκίνησα και το ΛοΛ....Καλό παιχνιδάκι,αλλά θέλει πολύ λιώσιμο και γω δεν έχω ούτε χρόνο ούτε όρεξη...Φαντάσου παίζω 2 μήνες κ έχω πάρει 7 lvl από όταν το ξεκίνησα(πήρα το acc 13 lvl κ τώρα είμαι 20),και 3-4 runes έχω ξεκλειδώσει όλα κ όλα.
Η μ@λακια είναι πως δεν μπορώ να παίξω και με φιλαράκια που είναι 30 lvl,γιατί αν μπω στο game θα είμαι με τεράστιο disadvantage,λόγω του ότι δεν έχω ακόμα runes/masteries...
Πάντως μην νομίζεις πως την γλίτωσες,όταν πάω κάποτε 30 lvl(σε κάνα 6μηνο απ ότι το κόβω><),φύλαξε τον πάτο σου:P
Feb 13 2012 03:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed