Community Status Updates
iristella → Zane
Γιατί χρησιμοποιείς το google και κάνεις το[URL="http://www.anime.gr/forums/search.php"] search [/URL]του forum μας να κλαίει?:zetsubou::nanteee::Crying2:
Nov 18 2011 04:03
Tenshi → Zane
Οχι σε καταλαβαίνω. Γίνονταν και σοβαρές ταινίες, ντοκυμαντερ στην κατάληψη. (απλά εκείνη τη μέρα είχαμε πιει, ε και βάλαμε αυτό.)
Γενικά προσπαθώ να πηγαίνω σε προβολές στις καταλήψεις. Και ότι το χάνω, το βλέπω σπίτι.
Nov 08 2011 00:56
Zane → Tenshi
Ναι,και αυτή επική σκηνή!Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί που κολλάει τα δεκαχίλιαρα στο jukebox:D
Βέβαια δεν πολυσυμφωνώ που την είδατε στην κατάληψη,πιστεύω άλλες προβολές ''πρέπει'' να υπάρχουν σε τέτοιες μαζικές κινηματικές πρωτοβουλίες,αν με πιάνεις.Ο θεικός τραμπάκουλας είναι για παρεοκατάσταση:)
Τέλος πάντων,μην κάνω και άνοιγμα πολιτικής κουβέντας μέσω vm xD
Nov 07 2011 20:44
Tenshi → Zane
Επικότατη ταινία. Θυμάμαι την είχα δει 1η φορά αρκετά μικρός, και δεν ήξερα τον τίτλο. Όταν την ξαναείδαμε στην κατάληψη στη σχολή μετά από χρόνια και όλοι μαζί, το κλάμα έφευγε σαν του Αρτέμη. :P
Χαχαχα!!
"Κι κεί που βοσκούσα το πρόβατα...." :P
Nov 07 2011 15:42
Zane → Fallen_Mpougatsa
Αγνοείς επιδεικτικά την προσεγμένη ανάλυση και ψιλάφηση που έκανα στο έργο,δεν είσαι σωστή![QUOTE=Zane;541281]Στα ον τόπικ,προχώρησα και 2 chap το manga,καλά πάει:thatsit:[/QUOTE]
:P
Nov 06 2011 21:16
Zane → Fandom
Ναι και γω θέλω άλλο ένα 2-0 για να πάω χωρίς πολύ άγχος στα 2 τελευταία ματς...Αν και είπαμε,το αγγούρι ξεκινάει μετά,στα k.ο
Anyway,καλή επιτυχία ρε!'Αμα μπορέσουμε και εμείς Πέμπτη(η μόνη που μπορούμε απο καθημερινές><) θα σου στείλω.Gl!
Nov 05 2011 13:50
Fandom → Zane
Ναι τι ******* και αυτό που το έχουν μέχρι τις 8 , εγώ λόγω σχολής τις περισσότερες μέρες μπορώ πιο αργά -.- Την άλλη Πέμπτη παίζω πάλι , να κάνω κανα 2-0 και εκεί και είμαι μια χαρά .
Nov 05 2011 13:43
Zane → Fandom
2-0 νίκη με συνοπτικές διαδικασίες,σε μια ωρίτσα τους είχαμε ξεπετάξει xD
Μα πήγα τότε ρε συ γιατί τις καθημερινές είναι μέχρι τις 20.00:wallbash:Ήθελα καθημερινές να ξεμπερδεύω και όχι να έχω το νου μου τα Παρασκευοσάββατα ότι έχω να πάω και σε αγώνα Tichu μετά...
Εσένα πότε είναι ο επόμενος αγώνας σου?
Nov 05 2011 13:36
Fandom → Zane
Άργησα να το δω , λογικά σου λύθηκαν οι απορίες εκεί . Ναι οι ώρες είναι λίγο ότι να ναι αλλά και εσύ τότε πήγες >.< . Για πες πως τα πήγατε ? Και ναι τα knock out θα είναι λίγο δύσκολα .
Nov 05 2011 11:41
Zane → Fandom
Xαχαχ σ'ωραίος ρε!Εγώ θα πάω σήμερα στο πρώτο game κατά τις 03.00,καπάκι μετά την έξοδο(btw τι ζώα που είναι και βάλανε έτσι τις ώρες...)
Ντάξει πάντως,τους όμιλους(θέλω να)πιστεύω πως κουτσά στραβά θα τους περάσουμε,το θέμα είναι τι γίνεται στα νοκ-άουτ :/
Α δεν μου λες,στο παιχνίδι,υπάρχει και κανένας του μαγαζιού από πάνω να παρακολουθεί μήπως κάνει κάποια ομάδα καμιά λαδιά?Kαθαρά πληροφοριακά ρωτάω,μην νομίζεις πως κάνω τίποτα πονηρές σκέψεις:bleh::bleh:
Nov 04 2011 15:23
Fandom → Zane
Έφυγε το πρώτο παιχνίδι και καπάρωσα τους πρώτους 3 βαθμούς :D Εσύ πως τα πας ?
Nov 04 2011 12:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed