Community Status Updates
ayame → LucyBR
thanks for your answer :) 27 ευρώ συνολικά ή μόνο τα μεταφορικά; ξανά ευχαριστώ
Jan 08 2011 23:15
LucyBR → miko-chin
Βουρ στον πατσά then \o/ Maybe but it's a wonderful kind of hell, rainbows included :gotit:
/pats XD
Most accurate SuJu description ever XD
Jan 05 2011 02:34
miko-chin → LucyBR
Σ'ευχαριστώ για τα λινκ ^^!Δεν είχα πέσει πάνω σε αυτά.Απ'ότι βλέπω έχει πράγμα!Kukukuku στην κόλαση θα καώ!
God this icon speaks the truth!Μη μου λες τέτοια.Φοβάμαιιιιιιιι!*κρύβεται κάτω από το πάπλωμα*
Ναι αυτό πρέπει να είναι.Το εξώφυλλο έτσι πρέπει να ήταν.Κάνουν τρελό κέφι όπως θα έλεγε και η μάνα μου XDDD.
Jan 04 2011 16:55
LucyBR → miko-chin
Good luck with that :/ Μεχρι τοτε παντως, δες αυτα που εχουν free access αν ειναι, ευτυχως ειναι καμποσα απο τις μερες που ηταν πιο ελεθερα τα πραγματα. Check [URL="http://we-make-storm.livejournal.com/927.html#cutid1"]here[/URL] o,τι δεν εχει λουκετακι. Για το Shukudai υπαρχει και [URL="http://kazunari.dreamwidth.org/898.html?style=light"]αυτο το masterpost[/URL] σε περιπτωση που δεν το εχει παρει το ματι σου.
[SIZE=1]Παντως trust me, I know how frustrating it is... /pats Αν σου βγαλουν την πιστη too much, nudge me να σου ψαρεψω κανα λινκ/στειλω dvd, idk. Mερικες communities εχουν ψοφησει κιολας... :frozen:[/SIZE]
Fandom life without tumblr would be a sad one <3 *nods*
[IMG]http://i55.tinypic.com/rmuqnn.jpg[/IMG]
Once again, join the club |DD
It'll only get worse, παρτο αποφαση, it's too late:hihi2:
[SIZE=1]Λεμε τωρα XD[/SIZE] Toτε πρεπει να ειδατε το [URL="http://twelfs.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/premiumlivejapan.png"]Premium Live in Japan[/URL]. Wonderful show indeed ;w;
ps. Your choice of pics is A+ ♥ Με γεια και το photoshop ^^
Jan 04 2011 01:45
miko-chin → LucyBR
Με έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής δύο κοινότητες αλλά έχουν λίγα subbed variety.Μέχρι να με δεχτούν και οι υπόλοιπες βλέπω ό,τι βρίσκω(Himitsu no arashi-chan και κάτι άλλα άσχετα).Ευτυχώς που υπάρχει και το tumblr και βρίσκω screenshots με αστείες φάσεις και μαθαίνω κάτι καινούριο.
Κάψιμο δε λες τίποτα!Χθες καθόμουν μέχρι τις 2 το βράδυ και διάβαζα Sakuraiba smut.Ποιος?Εγώ!Που ούτε τη λέξη yaoi δεν ήθελα να ακούσω.Έχω εθιστεί σε αυτό και στην φωνή του Aiba.Την πρωτοχρονιά βγήκα έξω και το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν η φωνή του.Δεν είμαι καλά σου λέω!
Gomen τον Heechul για να τον συμπαθήσω θα χρειαστούν τάματα στην Τήνο.(αν και για τον Kimura θα κάναμε μια εξαίρεση) Δεν ξέρω ποιο ήταν.Στο κουτί πάντως έλεγε 2009 Japan.Και τραγούδησαν το Sorry Sorry (αν έχει καμιά διαφορά).
PS.That's because I made it girl!Έψαχνα για photoshop και δεν έβρισκα.
Jan 03 2011 22:51
LucyBR → miko-chin
[SIZE=1]*apologies για την καθυστερηση αλλα ελειπα το σ/κ ^^;*
[SIZE=2]Ειναι ενα προβλημα αυτο με τις 1500 arashi communities που θελουν join... =.=;
Το youtube δεν εχει και τιποτα, that's for sure. Aπο τη μια κραζουν οι subbers για το streaming, κι απο την αλλη κατεβαζουν το Arashi υλικο απο κει πολυ συχνα. *shrugs*[SIZE=1][SIZE=2]
Καλο καψιμο παντως :33 and if you feel like Arashi-spamming plz do not hesitate ^^
Omg even more lovely news! XD To 1 ή το 2 if i may ask??
Aν συμπαθησεις και τον Heechul θα αναψω λαμπαδα στον θεο των idols:hahaha: [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][S][SIZE=1](Kimura)[/SIZE][/S]
ps. Το καινουριο σου set ειναι ακομα πιο flawless :bath:
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Jan 02 2011 22:50
miko-chin → LucyBR
Φαίνονται αθώοι αλλά δεν είναι!!!XDDD Okie θα ακολουθήσω τις προτάσεις σου αφού πρώτα με δεχτούνε στις κοινότητες του livejournal.Ελπίζω να μη περιμένω πολύ καιρό(αν και καταβάθος πιστεύω ότι μάλλον το αντίθετο θα γίνει).Έχω τσαντιστεί κιόλας γιατί στο utube δεν υπάρχει τίποτα *rage*.
Α και κάτι άσχετο.Είδα στο σπίτι μιας φίλη το Super Show των Suju και το χάρηκα πάρα πολύ!Το πήρα απόφαση για τελευταία φορά ότι θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους.Το live τους ήταν εκπληκτικό.
Dec 30 2010 22:43
LucyBR → miko-chin
Το εχουν αυτο οι Arashi. Τους βλεπεις χρωματιστους, χαρωπους και ακακους και δε δινεις σημασια, and then next thing you know εισαι fan και κοβεις φλεβα. :p Παντα ετσι την παταμε και μας πιανουν στον υπνο xD
Αν και το πιο epic Arashi variety ever ειναι χαλαρα το D no Arashi (και η συνεχεια του το G), για πρωτο θα προτεινα το Arashi no Shukudai-kun, γιατι καιγεσαι πιο γρηγορα μ'αυτο. Το DnA θελει 20-25 eps για να παρει μπρος.
Να ξερεις παντως, μετα το pop δεν εχει stop :hihi2:
Dec 30 2010 00:02
miko-chin → LucyBR
XDDD αχ δεν είμαι καλά!Εντωμεταξύ ούτε κατάλαβα πώς ξανάρχισα να ασχολούμαι με Arashi.Καταιγίδα indeed!Να σε πω με ποιο show τους προτείνεις να αρχίσω?Έχω δει κάποια τυχαία επεισόδια από τυχαία shows αλλά τότε δεν ήμουν fan.
Dec 29 2010 22:41
LucyBR → miko-chin
It's wonderful, stunning, flawless etcetc. ♥♥ Ως obvious Arashi stan χαιρομαι τα μαλα που ξαναπερνας φαση ;w; Kαι μπορω να σε καταλαβω απολυτως γιατι κι εγω ετσι την επαθα |D
You are warmly welcomed στο "Αiba ichiban" club 8D:congrats:
[IMG]http://i225.photobucket.com/albums/dd15/neerglahd/arashi/0004f96g.gif[/IMG]
[SIZE=1]Απλα προσοχη, ο διαβητης ελλοχευει xD ♥♥[/SIZE]
Dec 28 2010 01:13
miko-chin → LucyBR
Το 'ξερα ότι θα σ'αρέσει το ava ΧD.Thankies!'Ασε και περνάω την δεύτερη Arashi φάση μου.Αυτή τη φορά φταίει ο Aiba.Είναι ο ichiban μου.ΤΕΛΟΣ!
Dec 27 2010 16:21
LucyBR → kakashi sensei
:hi:
Η τσαχπινογαργαλιαρα ονομαζεται Nakagawa Shoko και ειναι τραγουδιστρια, idol, ηθοποιος, seiyuu, illustrator, και μεγαλη otaku. [SIZE="1"]Αν εχεις δει Tengen Toppa Gurren Lagann, ειναι η κοπελα που τραγουδαει το opening.[/SIZE]
Tην εκπομπη αυτη την παρουσιαζε πριν απο 2 χρονια, ειναι 10λεπτη και ουσιαστικα ερχονταν διαφοροι καλλιτεχνες και celebrities για promotion.
Οποτε την εχουν βαλει με ατομο που θαυμαζει κανει πανω-κατω οπως ειδες στο video. :p
Σε αλλη εκπομπη π.χ. της ειχαν φερει τον Ichiro Mizuki και ειχε πεσει παλι στα πατωματα :p
Ειναι φανατικη και με το Dragonball και διαφορα mecha, oποτε ο Κageyama δε γλιτωσε το fangirling απο κεινη xD
Dec 27 2010 02:05
kakashi sensei → LucyBR
lucy vsk kalispera.
ksereis ti paizei me tin ekpompi aytis tis tsaxpinogargaliaras pou esteila stin mavri tripa?
Dec 27 2010 01:18
LucyBR → Tristessa
ikr, ikr!! *dances with you*
[SIZE="1"]Δε ξερω αν το χει ακομα τωρα που το σκεφτομαι, αλλα it must be! Τον εχω δει να το φοραει σε ενα καρο unrelated μεταξυ τους projects, καθως και σε διαλειμματα απο τη δουλεια/private time οποτε wth!![/SIZE]
Dec 24 2010 01:56
Tristessa → LucyBR
[QUOTE=LucyBR;457423]Interesting as hell!! :33 Arashi παρουσιαστες, a ton of special medleys, και κριτης ο Iseya Yusuke, ας χορεψουμε το χορο της βροχης απο χαρα XDD
[S][SIZE=1]I will love him forever if he wears his labret to Kohaku *___*[/SIZE][/S][/QUOTE]
με το που είδα Iseya Yusuke, I was like :awww: *does the rain dance*
[SIZE=1][S]omfg the labret is real? \o/ Loving him all over again rn ♥[/S][/SIZE]
Dec 23 2010 23:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed