Community Status Updates
LucyBR → miko-chin
Kufufufu~ my evil plan is working then >DD Noμίζω ομως την αξίζουν και οι 2 τη "θυσία". ;pp
Άλλες εποχές τότε, τι να πει κανείς!
Γι'αυτό το τελευταίο η συνέχεια σε PM.
Jan 24 2011 15:23
miko-chin → LucyBR
O μι τζι.Τίτλος είναι αυτός ή περίληψη?
*βγάζει το μπλοκάκι και σημειώνει* Μη μου λες τέτοια!Θα καώ με Kimura και Nagase και θα με βρείτε νεκρή σε κάνα χαντάκι εκεί στα μέσα Φεβρουαρίου.Καλά έλεγες τιμημένα 90ς.Τώρα που να τις βρεις τέτοιες σειρές!
Θα το τσεκάρω fo'sho και μακάρι να με βολεύει.Αλλιώς θα αυτοκτονήσω!!!!Αν δε μπορώ να δω τον Aiba να παίζει τον μπάρμαν δε τη θέλω τη ζωή μου πλέον *dramatic mode on*
Αν και έχω την εντύπωση ότι μετά τον Aiba οι μπάρμαν δε θα είναι πλέον το ίδιο για μένα...
Jan 22 2011 21:36
LucyBR → miko-chin
Σωστό κι αυτό. Γι'αυτό μ'αρέσουν τα jdramas ομως. Γιατί (το 98% απ'αυτά at least) έχει τέλος. Μεγάλο πράγμα την σήμερον ημέρα *nods*
Σιδηρόδρομος δε λες τίποτα XD [S][SIZE=1]Νομίζω όμως οτι το Taisetsuna koto wa Subete Kimi ga Oshiete kureta του Μiura Haruma είναι χειρότερο από αυτή την άποψη xD[/SIZE][/S]
Tο Gift είναι πιο σκοτεινό drama όπως τα φτιάχνανε στα 90's with nudity and everything, το Sora Kara έχει περισσότερα bed scenes [SIZE=1]-με 4 διαφορετικές γυναίκες[/SIZE]. Kαι στα 2 είναι dark chara o Kimura. Διαλέγεις και παίρνεις.
[SIZE=1]Το Gift πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ακόμα και να μην σε τρελάνει ως drama είναι [B]σεμινάριο[/B] fanservice.[/SIZE]
Hmmm, το περισσότερο "φυστίκωμα" που έχω δει ever σε jdrama πρέπει να ήταν στο Love&Eros (1998, με 20αρη Nagase). Δε μπορώ να στο προτείνω γιατί πέρα απο [SIZE=1][S]την τσόντα[/S][/SIZE] το τεκνό Nagase που τα φτιάχνει με την μεγαλύτερη σε ηλικία κουνιάδα του (and they get it on in every occasion possible) είναι more or less άθλιο και με παίδεψε πολύ να το τελειώσω. Αν θυμηθώ τίποτα πιο της προκοπής, I'll let you know. :3
Όλα στον καιρό τους, όταν το βρεις πάει τελείωσε xD
Στο forum δεν είμαι γιατί είναι πολύ μπελάς να κρατήσεις account εκεί, αλλά απ'όσο ξέρω παίζει ρόλο και ο αριθμός των posts και το activity. :frozen: Tσέκαρέ το όμως για πιο σιγουρα, ίσως έχει ηρεμήσει η κατάσταση και δεν ειναι τόσο αυστηρά πια.
[SIZE=1][/SIZE]
Jan 21 2011 18:58
miko-chin → LucyBR
Οι Manpyou μπορούσαν να γίνουν ακόμη περισσότεροι.Κάποιοι είχαν παιδιά,κάποιοι άλλοι πήγαν να μπλέξουν τα μπούτια τους ακόμη περισσότερο.Οπότε αν το ήθελε ο σεναριογράφος όλα θα μπορούσαν να γίνουν XD.
Τι τίτλος-σιδηρόδρομος είναι αυτός girl!Anyway τώρα που τα ανέφερες επιβάλλεται να τα ψάξω και να τα κατεβάσω.Για τον Kimura ρε γαμώτο!Αν ξέρεις και καμιά άλλη τέτοιου είδους ιαπωνική σειρά (όποιος και να παίζει) σφύρα γιατί τελευταία το ζητάει ο οργανισμός μου LOL.
Κάνει βήματα προς καλή κατεύθυνση αλλά χρειάζομαι ένα drama που θα την ταρακουνήσει!
Έχω την εντύπωση ότι στο forum που αναφέρεις έχω γίνει μέλος.Αλλά δε θυμάμαι να έχω κάνει ποστ.Έχουν σχέση τα ποστ με το αν μπορείς να κατεβάσεις κάτι από κει?
Jan 21 2011 16:48
LucyBR → miko-chin
Μεγάλο σόι οι Manpyou, μεγάλο σόι και οι Δράκοι.:hahaha::hahaha: [SIZE=1]Μόνο που το KnI είναι 11 eps αντί για 11.000 και well, it's quality and stuff :pp[/SIZE]
Το πιο πρόσφατο της είναι το Sunao ni Narenakute, if it rings any bells.
Μηπως το Sora kara furu ichi oku no Hoshi ή το Gift? Αυτά πρεπει να ειναι τα Kimura dramas με το περισσοτερο sexytime *strokes chin*
Γερά με τσαμουκά και θα υποκύψει και η αδερφή σου κάποια στιγμή, δε μπορεί :hihi2:
...........Τώρα θα σε στεναχωρησω. ._____. Το μόνο subbing για το Bartender που προβλέπεται θα το κάνουν οι Stormy :// Αν δεν εισαι στο Aibakaland forum ή στην community τους θα πρεπει να περιμενεις μηνες μεχρι να ποσταρουν batch στο d-addicts:deadga6:
Jan 20 2011 20:55
miko-chin → LucyBR
Δε βάζω spoiler γιατί δε χρειάζεται.
LOL @ Λάμψη!Αν και μια μικρήηηηη ομοιότητα την έχουν XD.Την είχα ακουστά αυτήν για κάποιο λόγο αλλά δεν ήξερα ότι αυτή το έγραψε.Άσε που είχα την εντύπωση ότι το LV είχε λίγο πιο αισθησιακές σκηνές (γι'αυτό και ξεκίνησα να το βλέπω).Πώς μου κόλλησε εμένα αυτό δεν ξέρω.Μήπως έχει γυρίσει ο Kimura καμιά τέτοια σειρά και την μπέρδεψα?
XD thank you (και τον ξάδερφο έχω προσηλυτίσει.Την αδερφή μου ακόμη ψήνω!).Α ωραία στις 8 τελειώνω με την εξεταστική οπότε θα μπορώ να το βλέπω με την ησυχία μου.Δε πιστεύω να το subάρει καμιά arashi community και να μη μπορώ να το κατεβάσω!!!
Jan 20 2011 19:41
LucyBR → miko-chin
[SPOILER][SPOILER][SPOILER]
Αυτο ξαναπεστο. Αν δεν ηταν η τραγικη κοντρα πατερα-γιου δε θα ειχαμε drama ουσιαστικα. Εχεις δικιο οτι επαιρνε πολυ αναλυση ακομα αμα ηθελαν αλλα τοτε θα καταληγαμε Λαμψη :hahaha:
Well, τα κλασσικα ιαπωνικα romcom ειναι εντελως εξω απο τα νερα μου, και το συγκεκριμενο το χει γραψει και η Kitagawa Eriko που την απεχθανομαι, οποτε δεν ηθελε και πολυ:frozen: Αν δεν ηταν ο Captain, απλα δε θα το βλεπα ποτε and all would be well with the world, αλλα δε βαριεσαι.
Το cast ηταν καλο, that's a fact. (Ευγε που προσηλυτιζεις και τον αδερφο σου:congrats:).
Ω ναι, καμια δε γλιτωνει στο τελος [SIZE="1"]-unless they're blind or completely tasteless *cough*-[/SIZE]:himitsu: Mεχρι και πολλους δηλωμενους fanboys εχει ο Kimura, he's special like that xD
I won't hold back then XD Nope, 4 φλεβαρη εχουμε πρεμιερα, mark your calendar =w=/
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Keep it up, keep it up~ :angell::ureshii:
Jan 19 2011 02:45
miko-chin → LucyBR
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
Keke exactly!Καλά αν είχε δικαιωθεί ο Teppei μάλλον η σειρά δε θα ήταν τόσο δράμα XD γιατί δε θα ρίχναμε τόσο κλάμα στο τέλος.Πιστεύω μια ζωή θα το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο.Πάντως έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να έχει ακόμη περισσότερα επεισόδια γιατί κάποια ζητήματα τα άφησε στη μέση και οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να εξελιχθούν κι άλλο.Σοβαράαααααα?Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Αν και ήταν η τυπική ιαπωνική ρομαντική κομεντί λάτρεψα τους χαρακτήρες και έτσι αγάπησα τη σειρά.Μέχρι και ο αδερφός μου το έβλεπε μαζί μου (τον έχω κάνει κι αυτόν φαν XD).Ειδικά η πρωταγωνίστρια και η φίλη της ήταν τόσο θεές!Έπειτα είχε και Kimura.Μου γυάλισε και ο αδερφός της πρωταγωνίστριας για κάποιο λόγο.Οπότε σε δυο μερούλες την είχα ξεπετάξει τη σειρά.Το KNI το συνέχισα γιατί απλά ήθελα περισσότερη δόση Kimura.Άσχετο η μάνα μου μόλις τον είδε στην οθόνη είπε ότι ήταν πολύ ωραίος Ιάπωνας.Εγώ να έχω μείνει έτσι @_@.Τελικά καμιά δε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του.
Χαχα τι λες καλέ?Δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να μιλήσω για dramas(ιαπωνικά γιατί για κορεάτικα ξέρω πολλές XD),οπότε don't be shy ρώτα ό,τι θες!Α να σε πω το Bartender πότε είπαμε ότι αρχίζει?Ή άρχισε?
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
Δε θέλω να χάσω καμιά γελοία στιγμή XD!Τώρα έπιασα πάλι και τα cd τους.
Jan 16 2011 19:46
LucyBR → miko-chin
[SPOILER][SPOILER][SPOILER]
Σ'αυτο δε θα σε κατηγορουσα, η ιστορια με το blast furnace ειχε γινει Κυπριακο πια =__=
Ηταν βασικο στοιχειο για την εξελιξη των πραγματων βεβαια γιατι αν τα ειχε καταφερει θα ειχε δικαιωθει ο Teppei και θα ειχαμε εντελως αλλη πορεια αλλα geez! Δε συμπαθησα ιδιαιτερα το Long Vacation, αλλα χαιρομαι πολυ που σταθηκε αφορμη να συνεχισεις το KnI \o/ (To LV πως σου φανηκε αληθεια?)
Aκριβως αυτο! Και αφηνε και στοιχεια συνεχως που ολα μα ολα ελεγαν οτι ειναι παιδι του παππου. Σε πιανει εντελως στον υπνο αυτη η ανατροπη ο__ο;;
[SIZE="1"]1000 συγγνωμη που σ'εχω πρηξει με τις απανωτες ερωτησεις, αλλα πιασαμε 2 απο τα αγαπημενα μου θεματα ταυτοχρονα (Kimura+dramas), and I can't help myself :emptyonexg1:[/SIZE]
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Starting from the beginning = best way always =w=b
Οποτε μπορεσεις να συνεχισεις το ιδιο καλα θα ειναι :3 Απλως τα ανεφερα ως random recommendations ^^ To καλο πραγμα αργει αλλωστε xD
Jan 15 2011 02:07
miko-chin → LucyBR
Θα ακολουθήσω και εγώ το τριπλό spoiler tag για να μιλήσω ελεύθερα
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
Λοιπόν θα το παρω από την αρχή.Όταν μου το είχες προτείνει είδα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια και απογοητεύτηκα.Κυρίως γιατί όπως είναι φυσικό παρουσίαζε ακόμη τους ήρωες (ήταν και μεγάλο σόι πανάθεμά τους!) χωρίς να εμβαθύνει στους χαρακτήρες τους.Βέβαια μ'άρεσε που έδωσε έμφαση στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και γενικά στους ρόλους και τις δικαιοδοσίες του καθενός που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή στην Ιαπωνία.Είδα άλλα δύο επεισόδια και εκεί ήταν που αποφάσισα να το σταματήσω.Γιατί έδειχνε τον Teppei να παρακαλάει πέρα δώθε και ένιωθα ότι δεν προχωρούσε η ιστορία.Αφού είδα το Long Vacation αποφάσισα να ξαναδώ το Karei (δε μ'αρέσει να αφήνω και μισές τις σειρές).Από το 6ο επεισόδιο και μετά οι εξελίξεις έτρεχαν.Και κατάλαβα ότι τελικά όλα τα προηγούμενα επεισόδια ήταν που συνέβαλαν σε αυτό,οπότε άλλαξε τελείως η γνώμη μου για τη σειρά.Το συγκλονιστικό είναι αυτό που λες.Τελικά σκότωσε το ίδιο του το παιδί με τις πράξεις του.
Μα και η ίδια η μάνα έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη στον Teppei οπότε λες είναι παιδί του παππού του,δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.Και τον βλέπεις στο φέρετρο και μαθαίνεις ότι τελικά είναι παιδί του πατέρα του *shock*.Από τα ωραιότερα και πιο απρόβλεπτα τέλη.Εγώ βασικά έκλαιγα από τη στιγμή που πήγε να αυτοκτονήσει ο Kimura στο βουνό.Μετά δε σταμάτησα μέχρι το τέλος!
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
Τα πήρα από την αρχή.Όσα βέβαια μπορώ να κατεβάσω χωρίς να είμαι μέλος σε κοινότητες.Αυτά δε τα έχω δει αλλά θα φτάσω και εκεί.Τι μου λες!
Απλά έχω προβλήματα με το ίντερνετ,έρχεται και η εξεταστική οπότε θα τα συνεχίσω τον Φεβρουάριο.
Jan 14 2011 14:39
LucyBR → miko-chin
Νομιζω ειχα προειδοποιησει οτι ειναι βαρυ κι ασηκωτο :p And of course I would I recommend it, it's one of my favourite dramas ever! ♥
Kαλά το τελος σε στελνει να κοψεις τις φλεβες σου or something... T~T~T
*Τριπλο spoiler tag για να ειμαστε καλυμμενοι*
[SPOILER=MAJOR ending spoilers][SPOILER][SPOILER]/δινει χαρτομαντηλα Θρηνησε ολη η Ιαπωνια οταν εγινε αυτο ;~;
Αν και να σου πω την αμαρτια μου, οτι θα πεθαινε ο Teppei το μυριστηκα απο την αρχη -γιατι με τετοιο opening scene σε τετοιο drama δεν υπηρχε περιπτωση να ειχαμε καλο τελος. Προσωπικα αυτο που με συγκλονισε ηταν οτι τελικα ηταν οντως γιος του Daisuke.
Σε ολο το drama ημουν παντελως σιγουρη οτι ο παππους την ειχε κανει την μπινιά και βιασε την Yasuko, και ουσιαστικα πανω σ'αυτο το γεγονος ειχε στηριχτει ολη η κοντρα πατερα-γιου και μετα πανε και μας λενε οτι ολη αυτη η τραγωδια ηταν τελικα ενα λαθος.
Eκει μου επεσε η κεραμιδα στο δοξα πατρι. Σαιξπηρικο τελος or what??[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Γενικως πως σου φανηκε? Αν θυμαμαι καλα δεν ειχες και τις καλυτερες εντυπωσεις στην αρχη...
Your damnation to hell has began then :hahaha: Aν δεν τα εχεις δει ακομα, απο τα πρωτα προτεινω το 26 (Morisanchuu) και το 29 (Nankai Candies), εχει fangirl attack σε Jun και Aiba αντιστοιχα XD
Jan 13 2011 23:56
miko-chin → LucyBR
Ντροπή σου που μου πρότεινες το Karei naru ichizoku ΧD!Το συνέχισα μετά από καιρό και το τελείωσα.ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!(πραγματικά το χρονομέτρησα)
[spoiler]Αν ήξερα ότι πέθαινε ο θεός δε θα το έβλεπα το τέλος!
[/spoiler]
Also είδα 5 επεισόδια Arashi no Shukudai-kun.LOLING FOREVER!
Jan 13 2011 10:56
LucyBR → ayame
Glad to help! ^^ Για ολους μας υπαρχει η πρωτη φορα :3
Καλες αγορες =w=
Jan 11 2011 18:36
ayame → LucyBR
I just bow - I hadn't bought again anything from Japan, so... Arigatou gozaimasu XD
Jan 11 2011 18:31
LucyBR → ayame
no problem. :] Συνολικα. Η τιμη του βιβλιου που θες να παρεις ειναι λεει 1450 yen και τα εξοδα αποστολης με EMS για Ελλαδα ανερχονται στα 1500 yen (συμφωνα με [URL="http://www.post.japanpost.jp/int/charge/list/ems_all_en.html"]τoν καταλογο[/URL] που δινει [URL="http://shop.manga-pal.jp/free1.php?lang_id=en#a2-04"]το site[/URL]).
Oλα μαζι 2950 yen, which means ~27 euro.
Btw, μενω στο EMS γιατι ειναι ο μονος τροπος αποστολης απο τους 3 που προσφερει το site για τον οποιο γνωριζω. FedEx δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε (και αν δε με απατα η μνημη μου ειπωθηκε στο thread "Αγορες μεσω Ιντερνετ" οτι παιζει τελωνειο?) και το International TA-Q-BIN【Yamato Transport Co., Ltd.】 δε το εχω καν ακουστα.
Ελπιζω να βοηθησα καθολου. ^^;;
Jan 09 2011 00:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed