Community Status Updates
LucyBR → Tristessa
Απολυτα λογικο το βρισκω, ηταν like 3" υποθεση (και πολλα λεω) XD I have a weird tendency to be amused by details XD [SIZE=1]ooh do watch when you find the time and mood, it's awesomesauce :3/[/SIZE]
Στο 1ο κι εγω ημουν κατι αναμεσα σε "huh?:wet2:" και "...mehhh~ -___-" και αργησα πολυυ να παω παρακατω. Τολμω να πω ομως οτι μετα το πρωτο shock it is quite gripping -and weird. Atm ειμαι στο 5 and I love it. Θα προτεινα να δεις και το 2 τουλαχιστον. Προσωπικα, το ενδιαφερον μου για τη σειρα εκανε στροφη 180 μοιρες απο το 2 και μετα.
Sep 05 2010 02:14
Tristessa → LucyBR
[QUOTE=LucyBR;423616][SIZE=1]ok, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειμαι η μοναδικη που οχι απλα το θεωρησε memorable, που το προσεξε καν, γιατι λεμε για πολυ φευγαλεα στιγμη αλλα δε βαριεσαι....[/SIZE][/QUOTE]
LOL, παίζει πράγματι να είσαι η μόνη που το πρόσεξε, ούτε καν που το θυμάμαι XD [SIZE=1]Then again, δε το έχω δει ακόμα το Kuchuu Buranko.
[/SIZE]Το Atami no sousakan λέει; Γιατί το ep1 πολύ χλιαρό το βρήκα :/
Sep 05 2010 01:58
LucyBR → Tristessa
You're welcome~ ^^ Isn't it? Κι εγω ημουν με μια "κοιτα να δεις" αντιδραση μετα. Ngl, την εχω συμπαθησει την Kaori XD
Aug 22 2010 16:34
red pyramid → LucyBR
Τα ποστ σου στο "Ojo men" topic zείναι πραγματικά επικά ε. Keep on kicking butts :)
Jul 26 2010 09:05
LucyBR → Strange Loop
dear me, that would be suicide XDD
ελπιζω να βοηθησα καπως now :3
Jun 28 2010 17:13
Strange Loop → LucyBR
Σιγα μωρε, δεν εγινε τιποτα..xD
απλα ημουν ετοιμος να αρχισω ολες τις ασιατικες σειρες για να το βρω..:hahaha:
Jun 28 2010 17:07
Strange Loop → LucyBR
δεν δινεις καποιο hint στο tv trivia οταν μπορεσεις μηπως το βρει καποιος; xD
Jun 28 2010 17:00
LucyBR → digitaltracker
i see :O apparently i had no idea. [SIZE=1](αν η noobιαση μου φωσφοριζε θα επιανα ανετα δουλεια ως φαρος απ οτι φαινεται:damn:)
[SIZE=2]thank you a million για τις συμβουλες και την καθοδηγηση m(_ _)m ^^[/SIZE]
[/SIZE]
Jun 26 2010 00:17
digitaltracker → LucyBR
[QUOTE=LucyBR;404323]
να δουλευει μονο με την πριζα δηλαδη? :hmmm:
[/QUOTE]
Ναι. Τα λαπτοπ δουλευουν και χωρις μπαταρια. Εννοειται πως, οπως και σε ενα desktop PC, αν πεσει το ρευμα, σβηνει και ο υπολογιστης.
Jun 25 2010 23:36
amaya3 → LucyBR
Why wouldn't I remember? :33 Besides, I have a specially enhanced fandom/fangirling-only memory unit XDDD
:hihi2:Ahh, truer words have never been spoken. Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές... Feels damn good man. XD
Jun 10 2010 06:37
LucyBR → amaya3
i am touched που θυμασαι το αρχαιο μου vm ;^;
will investigate Minase Masara too then XD
:hahaha: it's ok, μετα τα johnny's κανενος ο εγκεφαλος δε μενει intact ;DD
Jun 09 2010 02:22
amaya3 → LucyBR
[SIZE=1]*peaks*[/SIZE]
Επειδή όπως είχες δηλώσει στο προηγούμενο vm σου[SIZE=1](στο οποίο υποτίθεται ότι είχα απαντήσει btw-μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα το reply μου όπως βλέπω τώρα^^;; )[/SIZE] you feel like investigating anything that involves Kame...I'm letting you know that Minase Masara's ukes have the same effect on me as Fujisaki Kou's. >_<;; Ειδικά αν έχουν λίγο μακρύ μαλλί Oo
Τελικά αποφάνθηκα ότι δεν έχει το σχέδιο κάτι...αλλά για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι διαβάζω για τον Kame +__+
Όσο μεγάλη αδυναμία κι αν είναι, I'm not so obsessed with him για να τον βλέπω παντού και σε καμία περίπτωση δε shippάρω pairings...
...so...why?:deadga6:
I need help orz
[SIZE=1]
sorry for my randomness![/SIZE]
Jun 08 2010 01:32
Tristessa → LucyBR
Thanks for the link! Kαι να φανταστείς ότι το είχα δει αυτό το Atsumai κάπου και είχα υποθέσει ότι είναι απλώς ένα fanart :3 Πού να φανταστώ ότι ήταν από τα χεράκια της Kaori Yuki (for which my love has doubled, if such a thing is possible XD)
May 23 2010 01:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed