Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
LucyBR → amaya3
[SIZE=1][quote]Btw, her ukes remind me of Kame for some reason[/quote]
anoooo~ τωρα θα με κανεις να τσακιστω να διαβασω εργα της out of sheer curiosity ο____Ο
[/SIZE]
Οκτ 31 2009 00:21
LucyBR → QueenofHearts
το forum δεν εχει spoiler tag για τις profile pics, my hands are tied! :nanana:
srsly now tho, θα εκρυβες τετοιο υπεροχο δημιουργημα κατω απο warnings?? we'll gladly burn our retinas away λεω γω! :drink::drink:
Σεπ 20 2009 00:02
QueenofHearts → LucyBR
Φταις! Γιατί το βάζεις εκεί χωρίς προειδοποίηση να έρθω με γυαλιά ηλίου και μπούργκα σαν καλή Sunako!
Σεπ 19 2009 23:54
LucyBR → QueenofHearts
μα τι φταιω κι εγω η κακομοιρα που ο Kame λαμπει τοσο ως supreme creature of the light? :bath:
same for your pic gifts btw *____* /fawns over her husbando :wooi2:
Σεπ 19 2009 22:15
QueenofHearts → LucyBR
Θα με πεθάνεις μ'αυτές τις profile pictures σου!!:awww:
[SPOILER][IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=366&pictureid=9669[/IMG][/SPOILER]
Σεπ 19 2009 20:54
LucyBR → Glastenen
ooh naisuuu~ *__* καλες επιλογες, το booklet του All the Best ειδικα ειναι drewl :wooi2:
(και οι κομματαρες guaranteed ofc X3/) με το καλο οι αγορες! ;DD
*shuts up finally γιατι με το fangirling δε θα κοιμηθουμε ουτε του χρονου :ppp*
Σεπ 05 2009 01:14
LucyBR → Glastenen
:hahaha::hahaha: don't feel bad, we're all peas in a pot! XDDD
λειπουν τα ψαρια απ' τη θαλασσα?? Χ333/ (εκτος απ την a2a γιατι δε μπορεσε τελικα να αποφυγει το γαμο :/) γενικως παντως ειναι σα να καλεις αλκοολικους σε γιορτη βοτκας or something >DD
we'll be there! =w=/ oyasumi! :**
Σεπ 05 2009 01:07
Glastenen → LucyBR
oohhhh I got [URL="http://www.yesasia.com/global/arashi-photo-album-sekai-wa-arashi-wo-matteiru-limited-edition/1021192718-0-0-0-en/info.html"]this[/URL] and [URL="http://www.yesasia.com/global/arashi-all-the-best-1999-2009-3cd-first-press-limited-edition-korea/1021095444-0-0-0-en/info.html"]this[/URL] and saved some mags for later :33
Σεπ 05 2009 01:06
Glastenen → LucyBR
ναι ναι! ισχύει! το έχω σκεφτεί! γι' αυτό και έχουμε μοιράσει τα fanclubs μεταξύ μας xD ooohhh damn προσπαθώ να το αγνοήσω (προσπαθούσα εδώ και 2 χρόνια βσκ...) αλλά δεν μπορώ, αν είναι τα τζάννιζ αμαρτία θα βγω να το φωνάξω με λατρεία xD (omg τι γράφω και είναι και public...=_=). Μη και λείψει καμία το Σάββατο! Απ'τις 9 θα έχει Arashi fever *___* tonikaku, oyasumi ne ^^
Σεπ 05 2009 01:01
LucyBR → Glastenen
ooh dude, join the club "το je μ'εκανε να καταπατησω ο,τι ειχα πει οτι δε θα κανω ποτε και τωρα φευγουν φασκελα απ ολο το συμπαν"... ειμαι κι εγω ενδοξο μελος... -___-;;;
για χαρη της τσεπης σου σου το ευχομαι, αν και ολα τα περιμενεις in this fandom *experience talking*
το "καλο" ειναι οτι αμα χρεωκοπησετε κι οι 2 σε διαφορετικα πραγματα, βοηθατε και η μια την αλλη in a way XDD
edit: παντως ειμαι πολυ περιεργη να δω τι σ'εκανε και ξοδεψες 2 σουπερμαρκετ σε janniz uberσατανισμα/κραιπαλη (a.k.a. τι καλο τσιμπησες :33) XDD
Σεπ 05 2009 00:55
Glastenen → LucyBR
...και συγκεκριμένα έλεγα ότι δε θα αγοράσω ποτέ αυθεντικά JE stuff, για διάφορους λόγους... ώρα για φασκέλωμα *αυτομουτζώνεται και με τα 2 χέρια και 2 πόδια* anyway, θέλω να πιστεύω ότι μόνο για τους Arashi θα χρεωκοπήσω, για τον Riida ρε γμτ Τ^Τ η αδερφή μου πάλι δεν ξέρω...xD
Σεπ 05 2009 00:40
LucyBR → Glastenen
παλι καλα που αυτες οι ψυχες εχουν πολλες photoshoots και η δωροδοκια θα ειναι μακρά και καρπερη ελπίζω ;DD
that's what everyone says μεχρι να πεσουν στην shopping-κρεπάλη του je +____+
την πατησαμε δε λες τιποτα, αλλα τουλαχιστον you are not alone ολοι στο ιδιο καζανι χρεωκοπιας βραζουμε :333
too late for that! :kakaka:
Σεπ 04 2009 23:45

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται