Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
LucyBR → Night Wizard Seal
daijobou, ολοι απο καπου ξεκιναμε, it only takes time :3
glad you happened to like them! ^^
I totally agree with what you said, απλως επειδη προσωπικα ακουω πολλα ειδη μουσικης, αλλα οχι οποιοδηποτε συγκροτημα/καλλιτεχνη, ειμαι της αποψης οτι δε μπορεις να προτεινεις οτιδηποτε σε καποιον, it might backfire :/
αφου επιμενεις τοσο ομως (xD) θα σου προτεινω μερικες μπαντες που προσωπικα θεωρω πολυ αξιολογες:
ΒUCK-TICK -even if you've listened to them, listen to them more XD-, Tokyo Jihen, Yoshida Kyoudai, Kalafina, Kiyoharu/Kuroyume/SADS (αυτα τα 3 πανε μαζι γιατι ειναι projects του Kiyoharu), 9GOATS BLACK OUT, capsule
the best way is your way tho :3 λιωσε και ακου οσο περισσοτερο μπορεις και θα βρεις πολλα και διαφορα imo =w=
my pleasure if i helped a bit ^^;
Ιαν 10 2010 04:23
Night Wizard Seal → LucyBR
ΟΟΟΟΟ ありがとうございます !!Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολύ ωραίες πάντες. Δεν τις είχα ακούσει ποτέ:hihi2:. Είμαι πολύ άχρηστος ως αναφορά αυτήν την μουσική πριν λίγους μήνες άρχισα να ακούω.
Ακόμα και στην μουσική που ακούω εγώ, μου αρέσει πολύ η πάντα να έχει αρμόνιο(που δημιουργεί πιο ατμοσφαιρική μουσική) και όταν έχουν παράξενα όργανα. Αυτό το όργανο που παίζει ό τυπάς στους Kagrra είναι :nod2:ρισπέκτ :nod2:. Χίλια μπράβο που το βάλανε.
:if: Ευχαριστώ lucy-san!!!!!! Και όποια άλλη πρόταση έχεις μετα χαράς να την δεκτώ. Μην σε νοιάζουν τα γούστα. Φυσικά και ο καθένας έχει τις δικές τους προτιμήσεις, αλλά ποτέ δεν σκότωσε κανέναν το να κοιτάξει και πέρα από τα χωράφια του, μπορεί να βρεί κανα χρυσό αυγό :gotit:
Ευχαριστώ και πάλι :nod:.
Ιαν 09 2010 13:40
well, in those cases it's 'help me and i'll help you' :3
το να σου προτεινω γενικως και αοριστως, αμφιαβαλλω αν θα βοηθουσε και πολυ :/ tastes vary, people are different... elaborate a bit στο τι θα ηθελες να ακουσεις και ευχαριστως να σου προτεινω ο,τι μπορω/ξερω ^^;;
με βαση τους Onmyouza, ισως να σου αρεσουν οι Galneryus -αν δεν εχεις ακουσει ηδη- ή οι Kaggra, (για το traditional element της υποθεσης)
Ιαν 09 2010 01:11
Πολύ Ιαπνωέζιkoκαλλιτεχνική πόρωση βλέπω :)
Μια χαρά :)
Μπορείς να μου προτίνεις κανένα συγκρότημα ιαπωνέζικο; Οποιουδήποτε είδους. Γενικώς ακούω πιο βαριά μουσική αλλά στην ιαπωνέζικη ειμαι τελείως ουδέτερος. Ακόμα και πόπ θα ακούσω ^^.
Αλλά ξέρω πολύ λίγα. Το συγκρότημα που μου αρέσει τρελά είναι Onmyouza...
Ιαν 08 2010 14:58
η a~chan των Perfume :3
(and i second the 'πανεμορφη' part :wooi2:)
Ιαν 08 2010 00:24
Lucy-san, αυτή η πανέμορφή κοπελιά που έχεις για άβαταρ ποια είναι ;;;;;^^
Ιαν 07 2010 13:09
LucyBR → iristella
sou? :hmmm:
don't worry tho, it's legit. εγω L word ειδα στο post, that's it!
go on freely :3b
Νοέ 28 2009 09:36
iristella → LucyBR
Lol να σου πω στο tv series pic trivia επειδή έκανα edit ήταν το L word ή το One tree hill? γιατί ήμουν ανάμεσα στα δύο. Ξανακοίτα λίγο please . Σαλάτα τα έκανα Τ^Τ
Νοέ 28 2009 01:28
Glastenen → LucyBR
Τη μέρα που θα μάθω ότι θα γίνει ντράμα το Ouran θα φορέσω τα καλά μου, θα πάω να φάω μια κρέπα με φράουλα και σαντιγί, και μετά θα κατέβω περπατώντας από το Σύνταγμα ως το Πασαλιμάνι ουρλιάζοντας ασυναρτησίες καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής ^_________^
Νοέ 19 2009 16:14
LucyBR → iristella
'an alcoholic is always happy to be passed a drink' if you catch my drift ;33 XDD
thank you :blingeye2: (το πρωτο ειδικα ειναι all kinds of moe X33)
Νοέ 16 2009 00:56
iristella → LucyBR
Thought i Should drop these here. :333 hope you like them
[spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/4214884.jpg[/IMG][/spoiler]
[spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/5755153.jpg[/IMG][/spoiler]
Νοέ 15 2009 05:37
LucyBR → Glastenen
[U][B]inoriteomg[/B][/U] ;A; ;A; θα σκασω μεχρι να ανακοινωθει το cast!!
[s]*γκουχ*αντε να παιρνει σειρα και το Ouran*γκουχ*[/s]
Νοέ 13 2009 17:24
Glastenen → LucyBR
[B]asdasdasdYFHF^$%^#%^#%@%$#!!! ;___;[/B]
(^@Yamato Nadeshiko Dorama)
Νοέ 13 2009 10:55
LucyBR → amaya3
daijobou, και να μην υπηρχε, i just feel like investigating anything that involves the word 'Kame' XDD
*is currently reading*
it's not like i don't see what u mean.... εριξα ενα βλεφαρο και στο σχεδιο του Virgin Love and i wouldn't be surprised if you told me she's actually a secret KT fangirl :pp
ευτυχως ή δυστυχως δεν ειναι τοσο prominent xD
απλως... uhmm.. yeah... ^^;;;
o seme στο King&Prince ειναι λιγο scary παντως oO;
Οκτ 31 2009 00:40
amaya3 → LucyBR
xDD Take a look at King & Prince. Αν δεν βρεις ομοιότητα μην ανησυχήσεις. Απλά εγώ δεν πάω καλά DX
Οκτ 31 2009 00:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται