Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kirenahana → LucyBR
oh, thank you thank you! Αφού είσαι και συ εδώ, θες να κανονίσουμε να βγούμε για καφέ και fangirling?
Ιούλ 29 2009 17:47
LucyBR → Kirenahana
somehow ημουν απολυτα σιγουρη γι αυτο! :D διαβασα και λεπτομερειες στο thread σου... με το καλο και του χρονου που λενε! \X33/
Aθηνα με βρισκεις as well... δεν προβλεπεται να το κουνησω και πολυ απο δω αλλωστε αλλα τι να γινει! :sigh2:
[SIZE=1]btw random, αλλα πηρε το ματι μου οτι ειδες το Yuuki? oh my... ;_________;[/SIZE]
Ιούλ 27 2009 21:44
LucyBR → Tea-chan
i am honoured που σκεφτηκες να μου το spamαρεις m(_ _)m
καλα κανεις και υπενθυμιζεις στον κοσμο τις "¨χαρες του εγγαμου βιου" XDDD
Ιούλ 27 2009 21:40
Kirenahana → LucyBR
uberεκπληκτικά δε λες τίποτα!!! Το spree ξεκίνησε σημερα :Ρ... Που σε βρίσκω?
Ιούλ 27 2009 17:29
Tea-chan → LucyBR
Μόλις σήμερα! Φρέσκο, ζεστό πράμα, μόλις βγήκε! Από τον παραγωγό στον καταναλωτή! :D
Ιούλ 27 2009 16:02
LucyBR → Kirenahana
ooooh welcome!! =DDD να φανταστω οτι περασες uberεκπληκτικα στη Γαλλια?? Χ33
μια χαρα on my part, watching spree και ξερο ψωμι! ΧD
Ιούλ 27 2009 15:30
Kirenahana → LucyBR
ohayo!!! πως τα περνάς? Πως πάει το καλοκαίρι μέχρι τώρα? Εγώ μόλις γύρισα Αθήνα...
Ιούλ 27 2009 14:52
LucyBR → Tea-chan
:OOOOOOOOOOO
χρωματισε τελικα η Franny εκεινο το θεικο lineart?? *bliss*:blingeye2::blingeye2:
thanx a million for the heads up! m(_ _)m
Ιούλ 27 2009 14:04
Tea-chan → LucyBR
O hasbando σου στις δόξες του. Απόλαυσε.
[spoiler=Προσοχή στις λιποθυμίες!][IMG]http://fc06.deviantart.com/fs49/f/2009/207/9/a/Mononoke_by_Franny_from_Japan.jpg[/IMG][/spoiler]
Ιούλ 27 2009 08:00
LucyBR → Nighteyes
κατι ειναι κι αυτο! μπορει στην πορεια να φτιαξει και να αφησει θετικη εντυπωση τελικα, ποτε δεν ξερεις :3
απο την so far εμπειρια μου στα jdramas τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει. Οταν το supernatural ειναι κυριο στοιχειο σε μια σειρα, δουλευει μονο στα tokusatsu και στα mystery dramas το πολυ. Απο κει και περα, ειναι λιγο καπως (imo τουλαχιστον)... :/ :/
Ιούλ 25 2009 16:56
Nighteyes → LucyBR
Κοίτα κακό δεν θα το έλεγα. Έχω δει πολύ χειρότερα. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια. Πάντως είναι αρκετά σύντομο οπότε δεν είναι χάσιμο χρόνου. Το supernatural έχεις δίκιο είναι λίγο κάπως.
Ιούλ 25 2009 16:48
LucyBR → Nighteyes
hmmmm, i see! το supernatural σκηνικο δε δουλευει και τοσο καλα στα jdramas πολλες φορες... :/
να σου πω την αμαρτια μου κι οταν προβαλλοταν δε μου ειχε γεμισει το ματι at first glance, αλλα δε το χω δει κιολας για να εχω αποψη u__u
και στην τελικη, τοσα καλα dramas υπαρχουν τιγκα στα bishies (απο water boys μεχρι ROOKIES π.χ.), απ αυτο παραπονο δεν εχουμε! XD
Ιούλ 25 2009 16:29
Nighteyes → LucyBR
Τελικά είδα το μισό του 1ου επ και μετά κοιμήθηκα. Τώρα θα δω το 4(Είναι 30λεπτα τα επ). Το cast συμπαθητικό, αλλά πιο πολύ μ' αρέσει σε φωτό παρά σε video. Τουτέστιν δεν μου άρεσαν τελικά και τόσο πολύ, αλλά εγώ είμαι και περίεργο τρένο. Πάντως θα ευχαριστηθεί το μάτι σου να βλέπει άντρες. 3 γυναίκες είχε ως τώρα κι αυτές διακοσμητικές. Από κει και πέρα βλέπεται ευχάριστα αλλά υστερεί σε σκηνοθεσία και κάτι ακόμα που δεν έχω εντοπίσει.:nosey:
Ιούλ 25 2009 16:16
LucyBR → Nighteyes
:hahaha: οι αυπνιες εχουν γινει δευτερη φυση πια! ΧD
μια φορα παντως εχει ωραιο cast! ;3
Ιούλ 25 2009 15:27
Nighteyes → LucyBR
:congrats:Οι αυπνίες θα μας φάνε. Btw έβαλα στο μάτι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Tokyo_Ghost_Trip"]αυτό[/URL] που το εντόπισα λόγω trivia, το κατεβάζω τώρα, και ενώ λέω να κοιμηθώ με τρώει να δω το πρώτο επεισόδιο.:awww: Αν είναι καλό την έβαψα. Θα προσπαθήσω να αντισταθώ.:stubborn:
Ιούλ 25 2009 03:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται