Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zennith666 → Goutcou
Pfff gomen η γκαβομάρα μου το έκανε το θαυμα της πάλι .Οκ όταν λές Λαμία που ξέρω ότι είναι απο τό Κισμέτ βγάζει νόημα.Και εγώ που νόμιζα ότι βρήκα πατρίωτη και χάρηκα!! :D
Σεπ 24 2011 14:29
Goutcou → zennith666
Χαχαχα! Δεν είπα Λαμία καλέ... Λάμια είπα! Ο τόνος στο πρώτο "α"! :D Και εννοούσα το Κισμέτ..ένα από τα τούρκικα που έδειχνε στον ΑΝΤ1! :Ρ Το ftw σημαίνει for the win..δηλαδή σαν να λέμε for ever! :D
Σεπ 24 2011 12:12
Maffy → zennith666
Μα και να'θελα είσαι ο μικρός αδελφός! Δεν μπορώ να σε φωωάξω onii-chan! Otouto it is c:
Και για να δούμε. Κυρίως κατεβάζω από Konachan.com. Έχει όλων τςν ειδών αλλά έχει πολλά επικά <3
Σεπ 24 2011 08:20
zennith666 → Goutcou
Τι εννοείς Λαμία ftw ?Είμαι και εγώ Λαμία, φοιτήτρια είσαι εδώ???
Σεπ 24 2011 03:13
zennith666 → Maffy
Otouto ... περίμενα να πείς ο-nii chan αλλά οκ καλό και το otouto απλά ποιό σπάνιο :D. O-Nee chan από που κατεβάζεις pic για το PC σου ? Πές μου γιατί όλο σε μούφα site πάω και πέφτω με fail wallpapers !!!
Σεπ 24 2011 03:07
Maffy → zennith666
Awww κρίμα! Ευτυχώς έχω σωσμένα κάποια και θέλω να βρω τπτ για να δουλέψω αν και το βρίσκω δύσκολο *sigh Kι όχι τπτ άλλο, έχω άπειρα σχέδια για φέτος @.@
Εγώ έχω [url=http://kh13.com/]αυτό[/url] για να με κρατά ενήμερη xD Το'χω βάλει και σελιδοδείκτη!
Και okie, απο'δω και πέρα θα'σαι o otouto μου :D
Σεπ 23 2011 18:08
zennith666 → Maffy
Οχι δυστύχως δεν το σηκώνει η τσέπη μου και το ps3 θα κάνω αισχρή οικονομεία για να το πάρω όταν βγουν τα παιχνίδια που θα έχει πέσει λίγο ακόμα η τιμή του. Όπως κατάλαβες είμαι ταπί και ψύχραιμος την παρούσα στιγμή αγαπημένη μου o-nee chan(είσαι η o-nee chan μου απο εδώ και πέρα να ξέρεις).Πάντως για να μην χάνομαι στην ιστορία του KH έχω αυτό το [URL="http://www.kh-vids.net/"]site[/URL] για να μένω ενημερωμένος!!!!
Σεπ 23 2011 17:51
Maffy → zennith666
OTOUTOOOO <3 Finally! <3
Σκοπεύεις να πάρεις και το 3DS για το kh3d? :D
Σεπ 23 2011 17:46
Maffy → zennith666
Μήπως έισαι ο χαμένος μου αδελφός???!! Ο: Αγόρασα psp μόνο για το BBS και σκοπεύω να πάρω ps3 μόνο για το kh3 και το ffvs13! Να και κάποιος σαν και μένα <333
Σεπ 23 2011 12:34
zennith666 → Maffy
Έτσι!!! Αν και δεν με καίει να παίξω όλα τα final fantasy ο μόνος λόγος που αγόρασα το psp ήταν για να παίξω το birth my sleep. Και πίστεψέ με σκέφτομαι να πάρω το ps3 μόνο και μόνο για το kh 3 kai fina fantasy versus 13 (και τις συνέχειες)!!!!!
Σεπ 23 2011 02:37
Maffy → zennith666
Ευχαριστώ <3 Κόκκινο ftw. Και ναι, FF <3 Προσπαθώ ακόμα να βρω τρόπο για να παίξω το 8-9 αλλά ευτυχώς μια φίλη μου απο εξωτερικό που τα'χει, είπε ότι θα μου έδινε το ps2 us version που'χει μιας και τα παιχνίδια τα'χει για us ps2 οπότε σύντομα μπορεί να τα΄χω \ο/ Βρήκα και το crisis core (βέβαια πρέπει να τελειώσω το ff7) στο αεροδρόμιο και το ff4 complete series οπότε καλά πάμε \ο/
Βέβαια παντοτινή μου αγάπη είναι το Kingdom Hearts<3
Σεπ 23 2011 02:20
zennith666 → Maffy
Oραία μαλλιά έχεις :D. Επίσης παράτηρω ότι είσαι και fan του Final Fantasy , +1 reason to like you!!!
Σεπ 23 2011 01:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται