Community Status Updates
zennith666 → Maffy
O-nee chan θα σε μαλώσω παντρεύτηκες και δεν με κάλεσες στον γάμο??? XD joking !!!
Sep 25 2011 17:51
zennith666 → Goutcou
Λοιπόν σπουδάζω μηχανικός Η/Υ .Τώρα τάβλι δεν έχω ξανά παίξει στο ίντερνετ αλλά άμα θες θα μου μάθεις μέσα σε 5 λεπτά.Τώρα αυτό με το PC και εγώ το κάνω εκτός άμα έχω κάτι καλύτερο να κάνω !!! τώρα αυτό με το αυτοκίνητο είναι βασικά ότι προσέχω τον δρόμο και αυτά έχω τις αισθήσεις μου, προσέχω δρόμους και λοιπά απλά δεν θυμάμαι μετά τι έγινε XD.
Το τι έκανα, έβαλα το μαχαίρι μέσα στην φρυγανίερα να δω άμα μπορώ να ισιώσω τις αντιστάσεις (από τις οποίες περνάει ρεύμα) χωρίς να δω ότι είναι στην πρίζα. Αποτέλεσμα να νιώσω ένα τιναγματάκι και να πέσει ο γενικός (λόγο του ρελέ) πριν γίνω σαν τον Ηλέκτρο στον spiderman!!!!!
P.S. Άμα πάς στην signature μου έχει links και για anime list και για manga list!
Sep 25 2011 17:32
Goutcou → zennith666
Χμμμ... Χρήστος ε? Έχω κακή εμπειρία από Χρήστο! Αλλά και 2 άτομα της παρέας μου Χρήστηδες είναι! :D Αααα..μικρό είσαι δηλαδή! (Όχι ότι έχουμε και μεγάαααλη διαφορα! :P) Χαχαχα.. Ααα..νόμιζα πως έμενες μόνιμα Λαμία! Τι σπουδάζεις εκεί? Εγώ καίγομαι στο pc βασικά..όταν δεν έχω σχολή (και κυρίως το καλοκαίρι) καίγομαι κανονικά.. κάθομαι όλη μέρα, γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω μέχρι την ώρα που θα βγω! Να παίξουμε ταβλάκι καμιά μέρα αν θες, στο ίντερνετ! :D Κι εμένα ο κολλητός μου είναι αρκετά κωλόφαρδος και φέρνει συχνά διπλές στο ασσόδυο, που χρειάζονται! >.< Χαχαχα..μην το κακομελετάς αυτό με το αυτοκίνητο ρε συυυυυυ! :Ο Τι έκανες και πήγε να σε φάει η περιέργεια..?? :Ρ
Από άνιμε, τι έχεις δει? :D
(Θα με διευκόλυνες αν είχες προφιλ στο myanimelist!!)
:)
Sep 25 2011 11:18
zennith666 → Goutcou
Well,συνήθως ικανοποιούμε με μόνο αυτά που ρώτησα...anyway the more the merrier they say!!!
My turn: Χρήστος, 20,μπήκα δεν τα πάτησα :P , Λαμία ως φοιτητής και βλέπω anime και ταινίες και ότι φάω φλασία να δώ γενικώς.My pc and my friend are my world so put them together and you make all my hobbies, αναλυτικά XD : gaming,ιντερνετ serfing,τάβλι(εκτώς με τον συγκατοικό μου γιατί είναι κωλόφαρδος με όλη την μεταφορική σημασία) και γενικώς όλα τα επιτραπέζια και χαρτικά (μαθαίνω γρήγορα όποτε ότι υπάρχει το παιζώ)!!Από βιβλία διαβάζω Αρκά και μόνο !!!!!Επίσης ονειροβατώ στον δρόμο άμα είμαι μόνος !!!! Κοιμάμε στην αρχή και ξυπνάω στον προορισμό μου (και δεν με έχει πατήσει ακόμα αμάξι στο δηλώνω).Ημμ τι ξέχασα
... αμα το θυμόμουν δεν θα το είχα ξεχάσει ότι απορία έχεις μίλα. Επίσης ποτέ δεν κάνω ανάκριση οι ερωτήσεις είναι προεραιτικές !! P.S. Η περιέργεια μια φορά πήγε να με φάει και ευτήχως το σπίτι ,στον πίνακα του ηλεκτρικού έχει ρελέ που φέφτει άμα αυξομειωθεί η τάση στο σπίτι(αμα δεν το κατάλαβες αυτό να στο εξηγήσω ) :P
Sep 25 2011 02:35
Goutcou → zennith666
Ωχ...ξεκίνησε η γνωστή ανάκριση! Χαχαχα..
Just kidding..
Λοιπόν! Ας τα πάρουμε με την σειρά :D
Με λένε Μαρία, είμαι 20 χρονών, μένω Αθήνα και εκτός από το να καίγομαι στο φόρουμ (όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει), βλέπω σειρές, ταινίες, anime (ΠΡΟΦΑΝΩΣ), διαβάζω βιβλία, πηγαίνω βόλτες, σινεμά, που και που για κάνα ποτό (καλή ώρα..πριν λίγο γύρισα! χαχαχα) και μ' αρέσει να παίζω τάβλι (αν και τώρα το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω), UNO, μπιρίμπα και γενικά είμαι χαρτόμουτρο.. Χμμ..δεν ξέρω τι άλλο να πω! Α! Και δεν έχω πάει ποτέ μου Λαμία.. Χαχαχαχαχα! Σε κάλυψα? :P
Your turn :D
P.s. Η κυρα-περιέργεια ας σκοτώσει όποιες γάτες θέλει...εκτός απ' τις δικές μου!:erk:
Sep 25 2011 01:54
zennith666 → Goutcou
Αφού δεν είσαι πατριώτισα μου γεννήθηκε η απορία να μάθω που μένεις και με τι ασχολήσε :P. Βέβαια επειδή είμαι περίεργος σαν τις γάτες και λένε αμα ότι η περιέργια σκότωσε την γάτα ,μην με σκοτώσεις απλά πες δεν σου απαντώ baka and echii man !!!! :D
Sep 24 2011 21:51
Goutcou → zennith666
Game of thrones δεν έχω δει ακομα! Αλλά σκοπεύω να δω ΣΙΓΟΥΡΑ! :D Supernatural..στους πρώτους κύκλους ήμουν κολλημένη! Αλλά το έχουν παρατραβήξει, γιατί το συνεχίζουν ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τελειώσει εδώ και 2 κύκλους! Γενικά κουράζει, αλλά σίγουρα αξιζει να το δεις! :D
Sep 24 2011 18:39
Goutcou → zennith666
Game of thrones δεν έχω δει ακομα! Αλλά σκοπεύω να δω ΣΙΓΟΥΡΑ! :D Supernatural..στους πρώτους κύκλους ήμουν κολλημένη! Αλλά το έχουν παρατραβήξει, γιατί το συνεχίζουν ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τελειώσει εδώ και 2 κύκλους! Γενικά κουράζει, αλλά σίγουρα αξιζει να το δεις! :D
Sorry for the double post! Κόλλησε το ίντερνετ! :Ρ
Sep 24 2011 18:32
zennith666 → Goutcou
Έλεγα να κάτσω να δω κάποιες (supernatural,game of thrones)αλλά στην σκέψη είμαι ακόμα. Γενικώς δεν αδίαζω το gaming/animes/manga παρέα/σχολή μου τρώει αρκετό χρόνο αλλά κάπου θα τα βολέψω να τα δω και αυτά!!!
Sep 24 2011 17:53
zennith666 → Goutcou
Έλα μωρέ δεν έκανες κάτι το οποιό μπορεί να χαρακτηριστει "φλυαρία" την συζήτησή μας συνέχισες και με on topic θέμα !!!! Ο φλύαρος συνήθως ανακατέβει καμιά 15αρια θέματα μαζί και γράφει κατεβατάααααα!!!! εσυ νορμάλ είσαι :D .
Sep 24 2011 16:55
Goutcou → zennith666
Χαχα..πες τα..πες τα!! Έχω βαρεθεί τα πάντα βασικά..τα ανιμε είναι πολύ ευχάριστα ρε συ..περνάει ωραία η ώρα σου! Εγώ ήμουν και είμαι series freak! Είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω μόνο σειρές (αμερικανιές δηλαδή) για πολύ καιρό και είχα αφήσει τα άνιμε στην άκρη! Τραγικό λάθος..ένα σωρό σειρές έχω δει, αλλά ποτέ δεν έχω πωρωθεί με καμία (εκτός από μια), τόσο όσο με άνιμε! Και ούτε για ταινίες έχω όρεξη..εκτός και αν είναι κάτι που θέλω να δω πολύ!
Ούφ..το παρασυνουσίασα ε? Gomen..gomen.."μιλάω" πολύ! :hot:
Sep 24 2011 15:06
zennith666 → Goutcou
Λογικό εγώ ήρθα στον μπαμπά για σαββατοκύριακο και αναγκάστικα να δω στον Εζελ μαζί τους γιατί το laptop ήταν "κατελημενο".Ξένερα μου φαίνεται ότι η ταινίες πρέπει να είναι πολύ καλές για να τις δώ ποιά.(λογο των anime)
Sep 24 2011 14:57
Goutcou → zennith666
Χαχαχα..σόρρυ που σε απογοητεύω, αλλά δεν είμαι συμπατριώτης! :D
Κισμέτ έβλεπαν φανατικά οι γονείς μου και κόλλησα κι εγώ! Μετά το Κισμέτ, όμως..το χάος, το κενό, το τίποτα! Δεν θέλω να ξαναδώ τούρκικο!:if:
Sep 24 2011 14:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed