Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Goutcou

E όπως είπα άμα θες φορητότητα ως κύριο χαρακτηριστικό το νετ βοοκ είναι καλή επιλογή απλά είναι αργό γι αυτο σου λέω ότι to λαπτοπ το κανονικό ίσως σε βολέψε καλήτερα αλλά οκ η επιλογή είναι δικιά σου μην αφήνεις να σε παρασέιρω στις δικιές μου προτειμήσεις :D !!!
Sep 27 2011 17:07
Photo

Goutcou → zennith666

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες! Απλώς θα το προτιμούσα, γιατί είναι πιο εύκολο στην μεταφορά, άμα θέλω να το πάρω κάπου μαζί μου! Αλλά εννοείται πως δεν θα με χάλαγε και ένα λάπτοπ (με ωραία μεγάλη οθόνη) να ευχαριστιέμαι να βλέπω anime! :D
Sep 27 2011 16:59
Photo

zennith666 → Goutcou

Για εμένα πάρε κανονικό το netbook δεν θα σε βολέψει σε καθημερινές ασχολίες(και η οθόνη είναι πολύ μικρη για να δεις anime χρησιμοποόησα της αδερφής μου για δυο τρία επισόδια και μου βγήκαν τα μάτια) το netbook για να σε βολέψει πρέπει να θες πλήρης mobility...
Sep 27 2011 16:24
Photo

Goutcou → zennith666

Χαχαχα..ε εκεί που είσαι..δεν λες πάλι καλά που σας ταΐζουν κιόλας?! :Ρ Ναι..να σου πω την αλήθεια και ένα netbook να έπαιρνα δεν θα με χάλαγε! Ε το θέλω για λίγο facebook, λίγο εδώ, λίγο να βλέπω κάνα anime! Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή! :D
Sep 27 2011 16:20
Photo

zennith666 → Goutcou

Ναι τώρα εδώ εγώ φοιτητής το μόνο ψωμί που τρώω είναι το μπαγιάτικο στην λέσχη που μας ταίζουν τσάμπα XD.Κοίτα και ένα καλό laptop τώρα για την δουλεία που το θες εσυ (δεν πιστεύω να δηλαδή να παίζεις 3d games se HD kai full resolution ) ένα laptop των 600 euro θα σου φανεί θεόσταλτο μπροστά στο current pc σου :) .
Sep 27 2011 15:59
Photo

Goutcou → zennith666

Ε ναι..όταν εγώ πήρα τον υπολογιστή, τότε έκανε περίπου 2.000€! Φαντάσου πόσο παλιός είναι δηλαδή:Ρ πλέον ακόμα και οι καλύτεροι έχουν κάνα 1.000άρι! Λάπτοπ θέλω για την ακρίβεια, αλλά θα δω πως θα πάει το pc αυτό και βλέπουμε, γιατί την δουλειά του την κάνει ακόμα μια χαρά πάντως! :D κι εγώ προτιμώ το φρέκσο ψωμί ή έστω ψωμί του τοστ<3 αν και σπάνια τρώω ψωμί! xD P.s. Κλασσικά πράγματα!
Sep 27 2011 15:33
Photo

zennith666 → ma_foteini

A ρε Φωτεινή μπράβο που βρήκες την σελίδα για το πάσο άμα δεv είχαμε και εσένα να δώ τι θα κάναμε :D .
Sep 27 2011 15:18
Photo

zennith666 → Six Winged Angel

Για να σε προϊδεάσω χωρίς να σου κάνω spoil σίνεχισε να διαβάζεις το reborn γίνεται πολύ ανώτερο πιό μετά !!!!!
Sep 27 2011 04:39
Photo

zennith666 → Goutcou

Όντως άμα αποφασίσεις να αλλάξεις PC πάρε καινούριο. Με 400 γούρα θα πάρεις πολύ καλύτερο του δικού σου !! Το μηχάνημα δεν το κατέστρεψα απλά έχω να το δώ πάνω από δύο χρόνια (η έχει φάει πέταγμα η κάπου το έχει καταχονιάσει η μητριά μου). Τώρα προτειμώ το φρέσκο ψωμί από τις φρυγανιές :D . Κοίτα ναι το laptop καλό είναι απλά δεν είναι δικό μου και όταν εγώ δεν είμαι στο δικό PC δεν νιώθω άνετα άμα καταλαβένεις τι εννοώ XD .(ο παράξενος ) P.S. Δεν μπορώ να κάνω update έχει γαμηθεί το site :D
Sep 27 2011 00:12
Photo

Goutcou → zennith666

Χαχαχα..έτσι κι αλλιώς ένα σαράβαλο έχει γίνει! 10 χρονών είναι ο υπολογιστής μου..δεν συμφέρει να τον πάω σε μάστορα! Καλύτερα να πάρω καινούριο :'( Πάλι καλά που έχεις καλό προσανατολισμό! Πιστεύω θα ήταν αρκετά τρομακτικό και creepy το να ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα σε ένα μέρος που βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου και να μην ξέρεις κιόλας πώς να γυρίσεις σπίτι σου.xD Χαχαχα..το κατέστρεψες το μηχάνημα ε?! :P Γιατί δεν τρως φρυγανιές? Μια χαρά ωραίες είναι! :D Αααα..μόνο Mickey Mouse? Κρίμας! :Ρ Μωρέ ας είχα εγώ λάπτοπ και δεν θα παραπονιόμουν! Χαχαχα..καλύτερα κονσερβοκούτι παρά σαράβαλο 10 χρονών! -.- Ναι ναι ναι να μπεις να κάνεις κάνα update! Εγώ κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο και προσθέτω στις λίστες μου! Χαχαχαχα..στο τέλος, βέβαια, πάω στοίχημα ότι δεν θα δω/δεν θα διαβάσω ούτε τα μισά από αυτά που έχω βάλει στις λίστες μου!, αλλά τέσπααααα! >.<
Sep 26 2011 23:31
Photo

zennith666 → Goutcou

Κοίτα θέλω ακόμα για το πτυχίο οπότε προς το παρόν λίγα ξέρω, καλό είναι να το πας στον μάστορα.Πάντως δεν φεύγω από τον δρόμο μου και άμα πάρω λάθος δρόμο "ξυπνάω" :D !!! Οπότε δεν χάνομαι έχω και καλό προσανατολισμό βέβαια δύσκολα θα χαθώ σε πόλη (ψώνιο). Τώρα το περιστατικό με την φρυγανιέρα είναι παλιό δεν υπάρχει πια το μηχάνημα αυτό !!Δεν τρώω φρυγανιές :P . Όσο για comics διάβαζα παλιά κυρίως mickey mouse . Αλλά όχι πια . Είμαι στο laptop και δεν μπορώ να κάτσω να δουλέψω με τούτο το κονσερβοκούτι ,ευτυχώς πάω σπίτι σήμερα ,σκέφτομαι ότι πρέπει να μπω να κάνω update τις λίστες και βαριέμαι!!!!!!
Sep 26 2011 16:24
Photo

Goutcou → zennith666

Χμ.. αν μου χαλάσει το pc καμιά μέρα να σε φωνάξω δηλαδή?:Ρ Ε ντάξει..η αλήθεια είναι πως στο ίντερνετ είναι λίγο ψιλομούφα, γιατί δεν ρίχνεις εσύ το ζάρι! Αλλά για να περάσεις τον χρόνο σου καλά είναι μωρέ! Μεγάλη βλακεία αυτό...σκέψου καμιά μέρα να ξυπνήσεις μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και να μην ξέρεις πώς βρέθηκες εκεί! Ή αν πας κάπου και να μην ξέρεις μετά πώς να γυρίσεις.. :| Αααα...είσαι επικίνδυνος εσύ! Χαχαχαχαχαχα..τώρα από αυτό που είπες, ξέρεις τι σκέφτηκα? Καλά...έχεις φρυγανιέρα? Γιατί δεν αγοράζεις έτοιμες?:Ρ (Μιας και το ανέφερες..δεν μ' αρέσει ο Spiderman -.-) Διαβάζεις comics? :D P.s. Ναι έχεις δίκιο..σόρρυ! Σε έχω και φίλο στο animelist! Και το είδα χθες, αφότου σου έγραψα το μήνυμα! xD
Sep 26 2011 09:50
Photo

Maffy → zennith666

:riiight:
Sep 25 2011 17:55
Photo

zennith666 → Maffy

Έλεος!!!!
Sep 25 2011 17:54
Photo

Maffy → zennith666

Ήταν shotgun marriage γιατί τον κυνήγαγαν! Άσε άσε! Η ζωή μου ένα δράμα! x)
Sep 25 2011 17:53