Community Status Updates
zennith666 → SpeedFreak
Καλά έντάξει μπες τώρα να μου κάνεις παρέα και θα δω μετά πώς θα σε τιμωρήσω μαζόχα μου!!!!
Dec 28 2011 14:56
SpeedFreak → zennith666
[COLOR="DarkGreen"][B]Έκανα εγώ log out από το msn??...Σκότωσέ με ρεε!!Λειώσε με αλύπητα..Είμαι σιχαμερό σκουλήκι..Δεν αξίζω τίποτα..Μην μου δίξεις έλεος αφέντη για την φοβερή αμαρτύα που διέπραξα..Σκίσε μου ότι έχω και δεν έχω..Είμαι ένα άχρηστο βλαχαντερό που δείχνει ασέβεια στον καλό αφέντη..Πέταξέ με..Γδάρε μου το τομάρι και συκοφάντησέ με..Είμαι για φτύσιμο ρε..Δεν αξίζει να ζώωωωωωωωωωω[/B][/COLOR]
Dec 28 2011 14:40
Kai → zennith666
Ε, ναι, φυσικό είναι. Σε μερικά χρόνια θα συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους μεγάλους Έλληνες φιλοσόφους για τη συνολική προσφορά μου στα δύσκολα και αναπάντητα ερωτήματα της κοινότητας και θ' αναγνωριστώ για τις πολυποίκιλες και διδακτικές εμπειρίες μου μιας και μεταλαμπαδεύω ανιδιοτελώς τις γνώσεις που έχω αποκομίσει.
Dec 24 2011 23:03
zennith666 → Kai
τελικά εσένα σε πάω. Πάρα πολύ όλες οι απαντήσεις σου είναι φιλοσοφιμένες και βγαλμένες από την ζωή.(Μιλάω για την απάντηση σου στο ατομικά ή όχι.Και εγώ είχα παρόμοια εμπειρία γιατί έβλεπα πολλά animes με τον συγκατοικό μου και γίνόταν της πουτάνας γιατί είναι και λίγο καθυστερημένος :D )
Dec 24 2011 21:33
zennith666 → Tsunade-sama
Μέσα έπεσα στο "η νύφη το έσκασε"!!! Πάμε μωρέ tsunade γερά με τσαμπουκά!!!!
Dec 23 2011 15:54
Black Kaiser → zennith666
Αν είδες όλο το σκηνικό σημαίνει πως τελικά είδες και την Erza? Όπως σου ευχήθηκα δηλαδή. :p
Dec 23 2011 13:21
zennith666 → Kenny
Αλλά βέβαια δύο λεπτά με απροσανατόλισε η μάνα μου και την έκανα την *******!!Εκλεισα το teamviewer στον άλλον και δεν μπορώ να μπώ τώρα :'( . OOOOOxiiiii
Dec 23 2011 12:53
kalliniki → zennith666
Ευχαριστώ! Το ξέρω αλλά δυστυχώς αρρώστησα πάλι καλά που είναι ελαφρώς!!
Dec 23 2011 12:46
zennith666 → Kenny
Ε σου είπα τον ελένχο καθημερινά με το teamviewer.Αλλά οκ άμα το έχεις φόβο (Π.Χ. περίπτωση με τον σκληρό σου) είναι πιο δύσκολο!!
Dec 23 2011 12:45
Kenny → zennith666
Θα 'πρεπε να το κάνω κι εγώ αυτό (ειδικά εγώ που είμαι γραμμένος σε τόσους private trackers και χρειάζεται να seedάρω κάθε μέρα), αλλά θα λείπω γι' αρκετές μέρες και φοβάμαι μην πάθει τίποτα όσο λείπω.
Dec 23 2011 12:37
zennith666 → Kenny
Πάντως εγώ άφησα το PC στην Λαμία ανοικτό να seedarei!!! Και το ελένχω με teamviewer!!!εύκολος τρόπος να seed χωρίς να γαμιέσε στο latency!!!!!!!
Dec 23 2011 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed