Community Status Updates

iristella → Mike The Great
Δεν έχει σχέση με το HOTD και το DN το Kaiba. Έχει τελείως άλλη προσέγγιση τόσο οπτικά όσο και σε επίπεδο υπόθεσης. Οπότε μην έχεις αυτά τα δύο στο νου σου γιατί θα απογοητευτείς. Δες το opening να καταλάβεις. :)
[YOUTUBE]SvQwAdR25lk[/YOUTUBE]
To Kaiba ουσιαστικά είναι ένα ταξίδι με έναν ελαφρώς OMGWTFBBQ προορισμό. Δεν ξέρω αν θα σου τραβήξει εξαρχής το ενδιαφέρον γιατί δεν είναι μια σειρά για όλους αλλά imo αξίζει τον κόπο (από τις εποχές που η MADHOUSE έβγαζε πολύ καλά anime).

Mike The Great → Jcenawl
Το καινουργιο το εχουν ονομασει Korn III και καλα εκαναν γιατι oi original Korn τελειωσαν στο Take a look in the Mirror.To untitled ειναι σε αλλο μοτιβο απο τα αλλα και το τελευταιο γυριζει καπως στο παλιο τους στυλ.
Καλα μην τρελαινεσαι.Ειχα παει,και τους περιμενα καλυτερους.Βεβαια ηταν η περιοδος που ειχαν φυγει οι 2(Head,kαι ο ντραμερ,δεν θυμαμαι το ονομα του)και ηταν ακομα καπως.γι'αυτο το λογο τους δικαιολογω.
Ειδα τι λιστα γι'αυτο.Εισαι καπου στο Marineford ή ποιο μπροστα?

Jcenawl → Mike The Great
Το καινούργιο δεν το έχω ακούσει καθόλου! Βασικά μέχρι και το See you on the other side έχω ακούσει τραγούδια τους. Ωραίο πάντως αυτό που στειλες. Το 2005 πότε είχαν ερθει ακριβώς δεν θυμάμαι δυστυχώς δεν είχα πάει...Νομίζω πρέπει να το έμαθα λίγο καιρό μετα και τράβαγα τα μαλλιά μου :P
Στο one piece είμαι στο 491 εδώ και κάμποσο καιρό :P θα το ξαναπιάσω λογικά κάποια στιγμη...

Mike The Great → iristella
Πρωτον thanks για την πληροφορια(τι ειναι το OST)
Δευτερον,τωρα εχω μεγαλυτερη περιεργια να δω και το animation που λες.Επισης αφου ειναι απο την Madhouse θα ειναι πολυ καλο.Ta 2 anime που εχω δει(Death note και Highschool of the dead) απο αυτη την εταιρια μου αρεσαν,με αποκορυφομα το DΝ.
αυτο που βλεπω τελειωνει σε 2 επισοδια και θα δω το Kaiba.Νομιζω οτι θα αγαπησω περισσοτερο την Madhouse
Τελος,κοιτουσα μια συζητηση που ειχαμε τον Αυγουστο για το queen's blade.Ειχα δει και το 3ο επισοδιο και το anime ηταν απαραδεκτο.οπως μου ειχες πει 'δεν εχει τυχει'εγω σου λεω συμβουλευτικα 'μη τυχει'.Το ξερω οτι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη,γιατι δεν το ειδα ολο,αλλα προσωπικα αν δεν μου τραβηξει το ενδιαφερον αποτην αρχη θα το παρατησω

Mike The Great → Jcenawl
Αυτο το τραγουδι ειναι πολυ καλο,οπως ειναι πολυ καλο και το video clip.(και οι Korn ειναι οι αγαπημενοι μου)
Και αλλο ενα απο εμενα.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=x9iX-xz76mg[/url]
Btw,ειχες παει στη συναυλια οταν ειχαν ερθει?
Και κατι ασχετο στο one piece σε ποιο σημειο εισαι?

Το σχέδιο του Kaiba παραπέμπει σε Astroboy του Τezuka. Moιάζει με παλιάς γενιάς anime σε σύγχρονο animation (καμία σχέση με το one piece). Η Μadhouse τεχνικά έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά η παιδικότητα της οποίας ερχεται σε αντίθεση με το πόσο σκληρές καταστάσεις παρουσιάζει.
OST= Original Soundtrack= H μουσική της ταινίας. :)

Jcenawl → Mike The Great
Έλα nu metalά μου εσύ, πάρε εδώ καλό πράγμα, μαζί θα στηρίξουμε το είδος που αγαπάμε :P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ[/YOUTUBE]

Με τραβηξε το σεναριο για αυτο το anime.Οταν λες εχει ιδιαιτερο σχέδιο τι εννοεις?Σαν παλιας γενιας anime?Πχ σαν το one piece στα πρωτα του επισοδια?
Και κατι ακομα.Δεν ξερω τι ειναι το OST(μην με βρισεις)?

Ωπ έλα μου. Το Kaiba είναι πολύ ωραίο anime. Όμορφο και συγκινητικό. Έχει αρκετά ιδιαίτερο σχέδιο και αισθητική αλλά αξίζει τον κόπο. Θυμίζει πολύ τον μικρό πρίγκηπα σε αρκετά σημεία. Δες το θα σου αρέσει πιστεύω. Eίχε και πολύ ωραίο OST. :D

Καλησπερα.Απο τι ειδα σ'ενα thread μαλλον εχεις δει το Kaiba.Οταν τελειωσω αυτο που βλεπω τωρα λεω να δω αυτο.Αν το εχεις δει μπορεις να μου πεις την αποψη σου?