Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → Kalamaris

Καλησπερα.Απο ποιο anime ειναι η υπογραφη σου?Ο ενας μου θυμιζει πολυ εντονα To legend of zelda
Nov 19 2011 09:27
Photo

Mike The Great → iristella

OK thanks Iri!!!!!
Nov 13 2011 20:25
Photo

iristella → Mike The Great

Είχες διπλο ποστάρει και το έκανα merge. :)
Nov 13 2011 15:03
Photo

Mike The Great → Warchief

Εγω σου ειπα σημερα να μην στειλεις μηνυμα για τα ποστ,γιατι θα συνεχιζαμε και δεν εχω ορεξη ,αλλα εστειλες.Αρα δικο σου το προβλημα Το τελεταιο ειναι,γιατι βαρεθηκα να παιζω μαζι σου και πρεπει να φυγω κιολας. Συνεχισε τη φαστιστικη σταση σου,να κατεβασεις οτι γουσταρεις και να απαντας οπως γουσταρεις.Καλη σου μερα
Nov 13 2011 13:21
Photo

Warchief → Mike The Great

ME TΡΟΜΑΖΕΙΣ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Nov 13 2011 13:09
Photo

Οταν λες τρομακτικος τι εννοεις?
Nov 13 2011 13:06
Photo

επειδή είμαι moderator και μπορώ να σβήνω ποστ είσαι τρομακτικός να ξέρεις
Nov 13 2011 12:45
Photo

Καλημερα Iristella.Τι κανεις?ειδα τωρα οτι χτες στο τελευταιο μου ποστ στο γεν.συζητηση του OP λεει απο κατω [I][URL="http://www.anime.gr/forums/posthistory.php?p=542329"]Last edited by iristella[/URL] αλλα δεν ειδα να αλλαζεις κατι.Τι εγινε τοτε? [/I]
Nov 13 2011 12:24
Photo

Δεν ηθελα να σου ξαναστειλω,αλλα με προκαλεις συνεχεια.Απο τι ειδα σαν παλιος στο σαιτ ξερεις τα κολπα.Κατεβασες τα 2 πρωτα ποστ της συζητησης(με τον Spiderman this post gave me cancer και το δικο μου με το 'τι εννοεις?').Εμενα αυτα τα ποστ δεν με πειραξαν, μη σου πω κιολας οτι το βρηκα και αστειο,αλλα μαλλον εσενα σου χαλαγε το image σου.Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις mr.CLEVER,γιατι και η απαντηση σου θα ειναι αθλια σαν συμπεριφορα
Nov 13 2011 12:15
Photo

δεν ηθελα να σου ξαναπαντησω,για μην σου δωσω μεγαλυτερη αξια,αλλα δεν μπορω να μην απαντησω στις βλακειες που λες. Και αν δεν ξαναμιλησουμε καλυτερα.Το ειπα μηπως φτιαξω καπως το κλιμα αλλα εισαι τελικα τελειωμενος.ΚΑι τι να καταλαβω?πολυ ωραια μου απαντησε ο -One Piece- ευγενικα που ειχε αλλη αποψη και οχι σαν εσενα. Καψου περισσοτερο σου κανει καλο!!!!!!!!!!!
Nov 12 2011 20:58
Photo

Δεν έχω σκοπό να γράψω κατεβατά και να πιάσω συζήτηση μαζί σου. Είναι ανώφελο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλάβεις κάτι από όσα γράφω και θα με κάνεις να επαναλαμβάνω συνεχώς όσα λέω. Εύχομαι την επόμενη φορά να μην τα πούμε καθόλου.
Nov 12 2011 16:08
Photo

Σου εστειλα εδω,γιατι το θρεντ αλλος ειναι ο τιτλος του καιαλλου το πηγαμε. Και εγω ειναι το τελευταιο ειναι που γραφω,γιατι κουραστηκα να μιλαω μαζι σου. Πρωτον,κοψε αυτο το υφακι που εχεις οτι τα ξερεις ολα. Δευτερον,το να εκτειλεται μια διαδικασια αυτοματα ειναι σαν να εισαι ρομποτ.Εγω τουλαχιστον,δεν ειμαι ρομποτ και οποια συζητηση κανεις να την κανεις σε ανθρωπινα πλαισια και οχι να απαντας ειναι απαραδεχτο και τελος.(Σωπα ρε?Πως δεν ειπες να το βουλωσω κιολας?) Τριτον,σε μια λεξη σταθηκα και οχι σ'ολη τη συζητηση(αν μπορει καποιος να τη μπει συζητηση).Και τη ανακαλεσω την αποψη μου?Αυτη ειναι η αποψη μου Και τελος,τι να ξαναδιαβασω?που δεν μπορεις συμπεριφερθεις σαν ανθρωπος? Ευχομαι,την επομενη φορα αν τα πουμε σε καλυτερο κλιμα και οχι σαν αυτο
Nov 12 2011 15:48
Photo

Mike The Great → Jcenawl

:riiight:
Oct 28 2011 14:28
Photo

Jcenawl → Mike The Great

Είμαι ακριβώς λίγο μετά το marineford που ξαναπάει στις αμαζόνες ο almost dead man ;p edit : είδα και το disturbed group που είσα γραμμένος :head:
Oct 28 2011 13:51
Photo

Να πω την αληθεια δεν καταλαβα και πολλα απο το opening.Θα δειξει ομως,οταν το αρχισω. Αναφερα αυτα τα 2 anime,οχι για την υποθεση ή κατι αλλο,αλλα οτι αυτα τα 2 απο την συγκεκριμενη εταιρια μου αρεσαν πολυ και μαλλον θα μου αρεσει και αυτο. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου και οταν το δω θα σου πω εντυπωσεις!!!
Oct 28 2011 13:39