Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Mike The Great

Που σαι μορφη? Ασε ειχα παει διακοπες ολο αυτον τον καιρο και δεν ειχα ιντερνετ. Σημερα εβαλα. Απο μεταγραφες τι να σου πω θα φανει, Κλεισαμε καλες περιπτωσεις για ελευθερους . Γενικα καναμε εξυπνες κινησεις χωρις να σπαταλησουμε πολλα ομως εκει που ποναμε ειναι στο αμυντικο χαφ. Εκει πρεπει να τα σκασουμε αλλιως δεν θα δουμε προκοπη.
Aug 17 2013 10:00
Photo

Mike The Great → zoro77

τι κανεις φιλε zoro καλα?Στο ποδοσφαιρο πως βλεπεις τις κινησεις που κανει η διοικηση?Για μεταγραφες εννοω
Jul 19 2013 20:27
Photo

zoro77 → Mike The Great

Βασικα σορρυ που αργησα να απαντησω. Ειχα δουλειες και δεν πολυμπηκα. Λοιπον γι αυτο που λες για τον παιχτη βαρομετρο εχεις δικιο. Ομως σε μια ομαδα πρεπει να αναδεικνυονται κι αλλοι παιχτες. Στην Μπαρτσελονα μπορει ο Μεσσι να ειναι το βαρομετρο, ομως ποσες φορες η ομαδα εχει ξαλασπωθει πχ απο τον Πεδρο(ασχετα αν πιστευω η Μπαρτσα κι εκει χρειαζεται καλυτερο) Ποσες φορες εχεις εξαρτηθει ο ρυθμος της Μπαρτσα απο Τσαβι και Ινιεστα? Στην Μπαρτσα ΟΛΟΙ βοηθανε και ο Μεσσι αρκετες φορες μοιραζει και ασιστ. Στην Παρι δεν φαινεται μονο ο Ιμπρα. Εχει τον Παστορε εχει Λαβετσι κλπ Στην Ρεαλ αυτος που θα φανει στο 90% των περιπτωσεων ειναι ο Ροναλντο. Ο Ροναλντο ποτε δεν κανει κακο ματς. Δηλαδη απανταω και σε αυτο που λες οτι πρεπει να τραβει το βαρομετρο για να τραβει και η ομαδα. Ο Ροναλντο ομως ηταν καλος!! με την Ντορτμουν ομως η Ρεαλ εφαγε 4... Εν ολιγοις ο Ροναλντο ειναι παιχταρας αλλα εγωιστης και αυτο καποια φορα θα την πληρωσει και η Ρεαλ. Το πληρωσε τωρα με Ντορτμουντ. Στην Μαντσεστερ που ο Φεργκιουνσον τον ειχε στρωσει, η Μαντσεστερ φυσαγε! Γιατι και επαιζε μπαλαρα και η Γιουναιτεντ ηταν ομαδα και δεν στηριζοταν εξ ολοκληρου σε αυτον. Και οσον αφορα τον δεξι μπακ η Ρεαλ εχει τον Ραμος..Τωρα γιατι παιζει ο Αρμπελοα ειναι αλλο θεμα. Ισως φταιει ο τραυματισμος του Μαρτσελο. Οσον αφορα την Μπαρτσα δεν νομιζω ο Σονγκ να ναι επιπεδου Μπαρτσα. Ο Μασερανο πιστευω δεν εχει ψυχολογια και ο Φαμπρεγας ειναι κυριως κεντρικος χαφ. Οταν λεω αμυντικο χαφ εννοω εναν κοφτη τυπου Μακελελε.( Αν και η Μπαρτσα σχεδον ποτε δεν επαιρνε τετοιους παιχτες, επικεντρωνε πιο πολυ στην πασα παρα την αμυντικες ικανοτητες των χαφ της).
Apr 29 2013 11:40
Photo

Mike The Great → zoro77

Πρώτον,να κάνουμε λίγο πλάκα.ο ροναλντο ειναι Γύφτος.στη κυριολεξία.εχεις προσέξει τη φάτσα του?καλυτερα φαίνεται όταν ήταν 20 χρόνων.προσωπικα,καμία ομάδα δεν έχει τους καλύτερους.μονο αυτή η φετινή μπαγερν μπορεί να τους έχει,αλλα και πάλι δεν ειμαι σίγουρος.αν δεις κάθε ομάδα έχει ένα αδύνατο σημείο.πως όλη η μπαρτσα περιστρέφεται γύρω απο το μεσσι?πως όλη η παρι στηρίζεται στον ιμπρα?και παλαιότερα γινόταν αυτο.η εξήγηση ειναι απλή.κατα την άποψη μου νομίζω ότι γίνεται επειδή αυτοί οι παίκτες ειναι τα βαρόμετρο στις ομάδες τους.αν δεν τραβήξουν αυτοί δεν παίζουν και οι άλλοι.πχ η Ρεάλ που λες έχει 1 μεγάλη αδυναμία.στον δεξί Μπακ.ο αμπέλια δεν μπορεί.να βαράει ξέρει.εγω δεν είπα ότι την υποστηρίζω.την πάω είπα.τη συμπαθω δηλαδή.την εξήγηση την έδωσες μόνος σου.την ομάδα που υποστηρίζω στην Ευρώπη όπως πολλές φορές εχω πει ειναι ο Μίλαν.η μπαρτσελονα έχει αμυντικά χαφ.αλλη υπόθεση ειναι γιατί δεν παίζουν.εχουν τον song,mâché rani &fabregas.εχουν και καθαρόαιμα αμυντικά χαφ και δημιουργικό αμυντικό χαφ.για εμένα οι μεγάλες τρύπες ειναι στη θέση του τερματοφύλακα και στο κέντρο άμυνα.και προπονητή θέλει όπως είπες.
Apr 25 2013 12:14
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Σορι αλλα γράφω απο iPad και γίνονται κάποια λάθη.αρμπελοα εννοούσα.μασκερανο πάλι ήθελα να πω
    Apr 25 2013 12:18
Photo

zoro77 → Mike The Great

χαχαχαχα ασε ρε φιλε. Η Μπαγερν ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ φετος. Γιατι να κανουν το λαθος να διωξουν τον προπονητη τους?? Δεν χρειαζεται!! Τεσπα δεν ειδα κανενα ονειρο απλα υπολογισα στο κινητρο. Η Μπαγερν εχασε τελικο Τσ. Λ στο σπιτι της, η ιστορια δειχνει οτι οταν ειναι κοντα σε κατι και το χανει μετα κανει το καλυτερο και το κατεφερνει σε επομενες χρονιες. Παντως μην το δενεις κομπο γιατι αυτη η Ντορτμουντ ειναι οντως ομαδαρα και μπορει να την κοντραρει. Περσι της ειχε ριξει 5 στον τελικο κυπελλου..Παντως οσο κι αν το 4-0 επι της Μπαρτσα ειναι αδυνατο να το ανατρεψει, εγω κραταω μια πολυ πολυ μικρη πισινη γιατι ειναι Μπαρτσελονα.. Οποτε ακομα δεν χαιρομαι :P
Apr 24 2013 23:15
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Την μπαρτσα γενικά την πάω σαν ομάδα.αλλα χτες ήμουν με την μπαγερν.εχουν καλύτερη ´´ομαδά´´.δεν έχει σημασία που στο πρωτάθλημα ειναι 20 βαθμούς μπροστά,αλλα όπως και να το κάνουμε έχουν καλύτερη ομάδα.τους το έχουν αποδείξει.και πέρσι ήταν πέρσι.φετος ειναι αλλιώς.εγω δεν ξεγραφω την Ρεάλ.μεσα στην Ισπανία θα παίξουν σαν κολασμενοι.δεν θα ειναι καθόλου εύκολο.η μπαρτσα νομίζω ότι τελείωσε.
    Apr 24 2013 23:30
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Για την Ρεαλ σοβαρα πιστευω οτι ο Ροναλντο ειναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Ναι μεν ειναι ο καλυτερος της παιχτης αλλα δεν γινεται μια ομαδα σαν την Ρεαλ που εχει τους καλυτερους να παιζει ετσι και να στηριζεται στον Ροναλντο. Απο χιλιομετρα φαινεται οτι η Ρεαλ ειναι δομημενη στον Κριστιανο. Απο που κι ως που?? Εχει παιχταραδες σε ολες τις γραμμες. Αν παιξουν ομαδικα και με ισαξιους ρολους ο καθενας θα το χε παρει αυτα τα χρονια ενα ΤΣ.Λ. Οσον αφορα για την Μπαρτσα. Δεν ειμαι οπαδος της. Ομως η μπαλα που επαιξε την πρωτη χρονια του ΠΕΠ δεν νομιζω να την εχει παιξει αλλη ομαδα στον πλανητη. Και μετα συνεχιστηκε η μπαλαρα και σηκωσε κι αλλο Τσ. Λ. Ολα αυτα σαν φιλαθλο του ποδοσφαιρου με καναν να θαυμαζω την Μπαρτσα και πιστευω οσοι ειναι Αντι-Μπαρτσελονα επειδη κερδιζε συνεχεια(το puta Barca εχει γινει μοδα..) ειναι τουλαχιστον αστειο εκ μερους τους. Περσι ομως φανηκε οτι η ομαδα θα πεσει επιπεδα. Φετος ειδικα δεν ειναι η Μπαρτσα που ξερουμε. Πρεπει να κανει μια ανανεωση. Να παρει ενα καλο αμυντικο χαφ στην θεση του Μπουσκετς, να παρει ΣΟΒΑΡΟ τερματοφυλακα(ευτυχως ο Βαλντες φευγει απο μονος του) και να παρει μια επιθετικουρα μπροστα. Τοσοι παιχταραδες υπαρχουν και ολοι καταληγουν ή στην Ρεαλ ή στην Παρι ή στη Σιτι lol.
    Apr 24 2013 23:49
  • zoro77's Photo
    zoro77
    A και κατι αλλο που ξεχασα για την Μπαρτσα. Θελει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    Apr 25 2013 10:28
Photo

Mike The Great → zoro77

Τι όνειρο είχες δει τότε το Σεπτέμβριο?θα σου όλη την αλήθεια μου.τοτε που το έλεγες σημασία δεν είχα δώσει.μην σου πω ότι το είχα πάρει στη πλάκα.οταν πέρασε τον ομιλο
Apr 24 2013 22:55
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Αρχισα να το ψιλό πιστεύω όταν έβλεπα ότι στο πρωτάθλημα το λιγότερο 3γκολ σχεδόν σε κάθε αντίπαλο.μετα ακολούθησαν οι καλές εμφανίσεις στο champions league.οταν πέρασε περίπατο την γιουβε,λέω θα βγει αληθινός ο ζόρο.χτες ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσει,αλλά όχι να την ξεφτιλισει.και μην μου πεις ότι τον αγώνα τον πήρε με την διαιτησία,γιατί θα ειναι ψέμα.ο Valdes ειναι καλός για την Sevilla.o pique απο τότε που γνώρισε την σάκιρα έχει γίνει αμυντικός της σειράς και δίπλα του δεν υπάρχει κανένας.οσο για τη επίθεση αν δεν παίξει ο μεσσι καληνύχτα.ο βιλλανοβα ειναι αλλού.την πρώτη αλλαγή στο 81 και όταν ήταν 3-0?τι περίμενε?τωρα για εμένα η μπαγερν ειναι το πρώτο φαβορί να το σηκώσει.τι νομίζεις εσύ?
    Apr 24 2013 23:20
Photo

zoro77 → Mike The Great

Ο Κατσιβελης επαιξε 12 λεπτα. Ηταν καλος στην αμυνα αλλα στην επιθεση δεν πηρε προσπαθειες. Οσο αφορα τον Σπανουλη γενικα παιζει καλα. Ακομα κι οταν δεν βαζει πολλους ποντους βοηθαει πολυ την ομαδα στην δημιουργια παιχνιδιου. Απλα του ελειπε ρε παιδι μου το παιχνιδι που θα τον πεις θεο. Ε σημερα τα καταφερε και σε αυτο το θεμα.
Apr 16 2013 00:20
  • zoro77's Photo
    zoro77
    σορρυ το χα γραψει καταλαθως στο προφιλ μου..
    Apr 16 2013 00:22
Photo

Mike The Great → RevengerGR

για ποιο λογο το droopαρες?Τι σου την εδωσε?
Apr 15 2013 10:37
  • RevengerGR's Photo
    RevengerGR
    Το απαισιο hating , κακο ανιματιον συχνα πυκνα , και προναντον αλειωση στοιχειων απο το οριτζιναλ μανγκα.Ειδικα στο φισμαν αιλαντ.
    Apr 15 2013 16:39
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Οταν λες το απαισιο hating τι εννοεις?Δεν σε καταλαβαινω.Και για πες μου με τρανταχτη αλλοιση στο FI?,γιατι εγω δεν διαβαζω το manga για να ξερω
    Apr 17 2013 08:33
Photo

Mike The Great → zoro77

Ο Κατσιβελης επαιξε καλα?Και ποσο επαιξε περιπου αν θυμασαι?
Apr 13 2013 00:42
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Επιτελους εκανε μετα απο καιρο καλο ματς ο Σπανουλης.Καιρος ηταν
    Apr 13 2013 00:43
Photo

Mike The Great → zoro77

Ασε ρε φιλε.Ενας πολυ καλος μου φιλος ειχεσημερα γενεθλια και βγηκαμε εξω.Δεν καθολου το ματς.Οντως παιξαμε τοσο καλα οσο λεει το αποτελεσμα?Για εσενα ποιοι επαιξαν καλυτερα?
Apr 13 2013 00:17
Photo

zoro77 → Mike The Great

ευκολη νικη τελικα!! Ετσι η ομαδα αρχιζει να βρισκει τον εαυτο της στα κρισιμα!
Apr 12 2013 23:26
Photo

Mike The Great → zoro77

Εγω παντως πιστευω οτι και σημερα θα ειναι δυσκολος ο αγωνας.Ειχαν 1/17 τριποντα.Οπως λες πρεπει να κανουμε σημερα το 2-0
Apr 12 2013 17:22
Photo

zoro77 → Mike The Great

Πιστευω θα κερδισουμε και σημερα. Αρκει να μην εχουν πολυ κακα διαστηματα. Η Εφες δεν ειναι προβλημα στο ΣΕΦ αν κανουμε τα βασικα. Η δυναμη τους ειναι η εδρα τους/ Οποτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νικη σημερα!
Apr 12 2013 12:49
Photo

Mike The Great → zoro77

Συμφωνω μαζι σου οτι τον κρινεις στο τελος της καριερας του.Εγω μιλαω μεχρι τωρα και δεν ειναι λιγα αυτα που εχει κανει.Εμενα μου αρεσει ο χρακτηρας του και η μπαλα που ξερει.Στη Μιλαν ηταν Θεος.Τα παλια καλα χρονια οι Fantastic Five(Pirlo,Insaghi,SHeva,Kaka & Seedorf)εκαναν οργια στην επιθεση.Ο Κακα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το χρονικο.Μαλλον οταν πηρε μεταγραφη για την Ρεαλ στα πρωτα ματς τραυματιστηκε και εμεινε εκτοε 5 ή 6 μηνες.Καταστραφηκε.Παντως οι παγκοι που εχουν αυτες οι 2 Ισπανικες ομαδες ειναι φοβεροι.Και δεν διαμαρτρονται κιολας.Πως βλεπεις σημερα τον Θρυλο?
Apr 12 2013 10:25
Photo

zoro77 → Mike The Great

O Messi ειναι 25 χρονων ακομα. Εναν παιχτη τον κρινεις συνολικα σε ολη του την καριερα. Αν συνεχισει ετσι μεχρι και τα 30+ οπως ο Ζιζου, τοτε ναι θα ναι ο καλυτερος. Μην σου πω οτι τωρα εχουμε την τυχη να παρακολουθουμε τον καλυτερο ολων των εποχων.. Αλλα αυτο ειπαμε, θα φανει στο τελος της καριερας του. Ο Κακα δεν μ αρεσει ρε στην Ρεαλ. Στην Μιλαν τοτε ηταν παιχτουρα! Πραγματικα τοτε ηταν ο καλυτερος στον κοσμο. Αλλα επεσε ανεξηγητα μπορω να πω. Δεν θυμαμαι να χει κανα βαρυ τραυματισμο. Ο Οζιλ ειναι ολα τα λεφτα για μενα.
Apr 12 2013 01:59