Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → zoro77

Λογιστικη.Στα Τει Πειραια.Εσενα που ειναι η σχολη σου? Και για μενα ειναι το ιδανικο,αυτο που λες. Εσυ που διαβαζεις και το μανγκα αργει να πεσει το ξυλο στο Fishman Island?σε ειχα ρωτησει και κατι αλλο και το ξεχασες μαλλον.Το αρκ στο Sabaody(την 1η φορα) τα εβλεπες συνεχομενα ή καθε εβδομαδα?
Feb 11 2012 00:39
Photo

Mike The Great → Kamui

Καλησπερα Kamui. Αφου σου αρεσει το Street Fighter,διαβασε το παρακατω αρθρο.Ειναι ενδιαφερον [url=http://www.enternity.gr/Article/Street-Fighter:-%CE%97-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC/6935.html?page=1]Street Fighter: Ξ— σειΟΞ¬ ΑφιΞ*Οωμα - Enternity.gr[/url]
Feb 11 2012 00:32
Photo

zoro77 → Mike The Great

ENNOEITAI να κανει ανανεωση! Απλα θα μπορουσε να συνδιαστει με 3-4 τετοιυς εμπειρους 3-4 ταλεντα απο τις ακαδημιες και 1-2 μεταγραφες!!(για βασικη ενδεκαδα) Το ιδανικο για μενα. Και οχι μονο για την Μιλαν αλλα και για καθε ομαδα. Τεσπα 2-0 σημερα εμεις ευκολα. Ημουν γηπεδο. Σπουδαζω φιλολογια. Εσυ?
Feb 11 2012 00:28
Photo

Mike The Great → zoro77

Γεια σου και σε εσενα. Σε ποια σχολη εισαι? Ναι ρε φιλε αλλα δεν μπορει να κραταει τοσο μεγαλους(σε ηλικια)παιχτες,πρεπει να κανουν ανανεωση.Μην κοιτας τον Seedorf ο ανθρωπος ειναι φαινομενο.
Feb 11 2012 00:00
Photo

zoro77 → Mike The Great

Eλα ρε αρχοντα! Σορρυ που αργησα! Εχω εξεταστικη και δεν μπαινω συνεχεια! Ευχαριστω για το αβαταρ! Σε ολα συμφωνω. Κια να προσθεσω για την Μιλαν. Πιστευω η Μιλαν στηριζετε στο καλο τεχνικο τιμ που συνεχως προσπαθουν να διατηρουν παιχτες μεγαλης ηλικιας σε πολυ καλο επιπεδο. Για αυτο αρκετοι παιχτες δεν γευγαν απο το Μιλανο κι ας ηταν στα 40(πχ Κοστα Κουρτα, Μαλντινι κλπ.) Αν καταφερει και βγαζει και ταλεντα τοτε πιστευω θα ναι το ιδανικο γι αυτην! ΥΓ: ΑΕΚ σημερα!!
Feb 10 2012 16:27
Photo

Mike The Great → zoro77

Και η σκηνη που εχεις βαλει στο avatar σου ειναι απλα επικη.
Feb 08 2012 16:12
Photo

Mike The Great → zoro77

Οσο για τους Reds,οπως λες ειναι παρα πολυ οι 62 παικτες.Ειχαν καποιους που δεν αξιζαν καν να φωρανε αυτη τη φανελα.Πχ Νεμεθ,τον αλλον που επαιζε στον Παναθηναικο(τον ψηλο-μαυρο)και πολλλους αλλους. Για την Μιλαν,συνηθως πριν να ξεσπασει το σκανδαλο αγοραζε ακριβους παικτες.Τωρα προσπαθει να βγαλει παικτες απο τις ακαδημιες ή αγορασει φτηνους.Τωρα ναι ανεβαινει.Για να δουμε.Και εγω το γουσταρα αυτο οταν ηταν περισσοτερες οι καλες ομαδες στην Ευρωπη,αλλα... Η Μπαρτσελονα ομως εχει πιασει το νοημα.Οι περισσοτεροι ειναι απο τις ακαδημιες,αρα παιζουν χρονια μαζι και ξερουν πως να κινηθουν μεσα στο γηπεδο ή οταν πανε να παρουν παιχτες συνηθως παιρνουν απο Ισπανια,για να μην χρειαζονται χρονο προσαρμογης. Οσο για το ζευγαρι μιλαν-Αρσεναλ,δεν νομιζω οτι παει κακα η Αρσεναλ.Και οι δυο ομαδες εχουν εναν παικτη στην επιθεση που κανουν την διαφορα στην ομαδα τους.Van Persie kai Ibra.Εγω παλι νομιζω οτι πανω κατω εχουν την ιδια ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
Feb 08 2012 16:02
Photo

Mike The Great → zoro77

Εμενα ειναι το Death Note και το OP.Τα opening του OP ακουω συχνα,μου αρεσουν πολυ.Τα επισοδια πολυ σπανια,αν μονο θελω να θυμηθω κατι.Ξερω μαλλον γιατι σου εχει μεινει πολυ εντονα.Πρωτα ομως θελω να σε ρωτησω τα εβλεπες καθε εβδομαδα τα επισοδια αυτα ή το ενα μετα το αλλο? Εμενα αυτα συναισθηματα και τις σκεψεις που λες (και συγκινηθηκα αρκετα)μου βγηκαν με το αρκ που εδειχνε τον lUffy,Ace και Sabo στις παιδικες τους ηλικιες,που ηταν ολοι μαζι.Ειδικα στο τελος που ο Sabo για λιγο πραγματοποιησε το ονειρο του και του πυροβολησαν τη βαρκα. Δεν το συσχετισα καθολου το 96+21 με τους νεκρους.Νομιζω οτι της MAn.Utd πεθαναν απο αεροπορικο,δεν ειμαι ομως σιγουρος. Τα υπολοιπα αυριο,γιατι νυσταξα.Καλο βραδυ!!!!
Feb 08 2012 03:33
Photo

zoro77 → Mike The Great

Κι εγω φιλαρακι σε εχω συμπαθησει! Λοιπον ναι οντως η αντριωσυνη ετσι οπως το λες δεν ειναι και απαραιτητα δειγμα καπετανιου. Τετοιες πρωτοβουλιες μεχρι στιγμης δεν εχει παρει. Απλα ισως αυτο που με κανε να το πω ειναι και το συναισθημα της στιγμης! Το OP ειναι με διαφορα το αγαπημενο μου anime και ουσιαστικα τελευταια μονο αυτο βλεπω και καποια επεισοδεια τα ξαναβλεπω! Δεν ξερω γιατι αλλα απόλα τα επεισοδεια το 404 μου χει μεινει πιο πολυ απόλα. Λιγο τα soundtrack, η αγωνια,το γεγονος οτι ετοιμοθανατος ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας, το πνευμα ομαδικοτητας να σωσουν τον zoro και ουσιαστικα η ιστορια ειναι ανατρεπτικη και γινεται το αντιστροφο απο το 377(ναι αυτο στο thriler Bark) που ουσιαστικα εκεινος εσωσε το πληρωμα! Hταν φοβερο! Αναμεσα σε ολες τις σκηνες εκεινου του επεισοδειου μου χει κατσει παρα πολυ εκεινη του chopper και μου χουν περασει διαφορα συναισθηματα και σκεψεις. Μια απο αυτες τις σκεψεις ηταν και αυτο που σου ειπα, που μαλλον τελικα δεν ειναι ακριβως ευστοχο. Τωρα για το 96+21 ειναι βασικα μνημοσυνο. Οι 21 ειναι της Θ7(σημερα κι ολας ειναι η επαιτειος!) και οι 96 ειναι οπαδοι της Λιβερπουλ που πεθαναν σε μεγαλο δυστυχημα(αεροπορικο νομιζω) Οι δυο συλλογοι ειναι αδελφοποιημενοι. Οσον αφορα το ιταλικο πρωταθλημα πριν το 2006 πραγματικα το χα πολυ πανω. Και ηταν. Οι ομαδες ηταν οπως το λες επιπεδου ημιτελικων και τελικων μεχρι και την ομαδαρ ατης Μιλαν του 2007! Αυτος ο Κακα ηταν αλλο πραμα τοτε! Τωρα με την Liverpool ειμαι κι εγω οπως κι εσυ με την Μιλαν που δεν ηθελες να την αφησεις σε αυτη κρισιμη καμπη της. Πιστευω οτι σιγα σιγα επανερχεται. Την φαγαν τα χρεη απο πολλα συμβολαια παιχτων. Πριν 2 χρονια ειχε 62(!!!) παιχτες στο ροστερ μαζι με δανεικους. Η Μιλαν τωρα εχει ηδη φτασει σε ενα καλυτερο επιπεδο απο τα τελευταια 2 χρονια και πισυεω μια καλη πορεια στο Τσ. Λ. θα την ξαναεπαναφερει στο προσκηνιο! Εξαλλου πιστευω με το που οι ιταλικες ομαδες φυγαν απο το κολπο της διεκδικησεις εμειναν ουσιαστικα μονο Ρεαλ-Μπαρτσελονα και Μανστεστερ. Η Μαντσεστερ χανεται σιγα σιγα αρα μενουν οι 2 ισπανικες!.Προσωπικα θα ιελα τις παλιες καλες εποχες που ηταν ολες οι ομαδες σχεδον στο ιδιο επιπεδο. Μια ενδεχομενη ενδυναμωση της Μιλαν αλλα και της Γιουβεντους που παλια ηταν δυναμη(την οποια δεν θελω καθολου) πιστευω μπορει να σπασει αυτην της δυναμικη Μπαρτσελονα και Ρεαλ. Παλια παντως ειχαμε ομαδαρες και αλλες απο την Ισπανια. Οπως η Βαλενθια που πηγαινε τελικους και η Λακορουνια ημιτελικους. Ηταν και η Μπαγερν. Παλιες καλες εποχες.. Και ναι το ζευγαρι Μιλαν-Αρσεναλ θα ναι ντερμπατο. Πιστευω η Μιλαν δεν πρεπει να επηρεαστει απο το γεγονος οτι η Αρσεναλ παει χαλια. Το παρελθον δειχνει οτι οι ομαδες που δεν πανε καλα στα πρωταθληματα ειναι ανταγωνιστηκες στην Ευρωπη. Η Μιλαν παντως ειναι καλυτερη πιστευω.
Feb 08 2012 03:05
Photo

Mike The Great → zoro77

Πρωτον,απο τον τροπο που γραφεις σ'εχω ηδη συμπαθησει. Δευτερον,συγγνωμη αλλα για μενα αλλο ειναι αντριωσυνη και αλλο το παιζω καπετανιος.Εννοειτε οτι αυτο που εκανε ειναι αντριωσυνη.Τρανο παραδειγμα το παιζω καπετανιος ειναι το τελευταιο επισοδιο με τον ζορο.Εδινε εντολες για την μιση ομαδα.Εννοω δηλαδη οτι οταν εισαι καπετανιος ή το παιζεις δινεις εντολες.Ο Chopper δεν εδωσε καμια εντολη.Το 377 να φανταστω οτι ειναι η σκηνη του Kuma με τον Zoro στο Thriller Bark εεε?Αν ειναι αυτη οπως σωστα λες,το ιδιο θα εκανε και ο luffy.Γι'αυτο το εκανε για να σωσει τον καπετανιο του.Ισως κιολας σκεφτηκε οτι επρεπε να το ανταποδωσει με τον τροπο του οταν το εσωσε απο τους MArines οταν και τον πηρε στο πληρωμα.Οσο για την Nαmi πριν απο την εκπαιδευση δεν ηταν τοσο γυναικουλα,οσο τωρα,αλλα πολυ πιθανον να εκανε αυτο που λες. Δεν το ηξερα αυτο με τον ολυμπιακο και την Liverpool.Μπραβο τους.Το 96+21 τι ειναι?Και εγω ξενερωσα λιγο με το ιταλικο πρωταθλημα,και νομιζω οτι το πληρωνουν οι ομαδες.Καποτε πηγαιναν ημιτελικους στο Ch.L βλεπε μιλαν ιντερ κτλκαι τωρα τπτ εκτος απο την Ιντερ του Μουρινιο.Αλλα ειπα οτι περνα η ομαδα μια δυσκολη καμπη και δεν ηθελα να την παρατησω.Εχω νοβα και μεχρι 3 ή 2 χρονια πριν εδειχναν και το ιταλικο πρωταθλημα,τωρα πια μονο κυπελλο και το super cup Ιταλιας δυστυχως. Τωρα η LIverpoοl μαλλον απο τα χρεη εδιωξε σχεδον ολους και προσπαθει να φτιαξει παλι μια ανταγωνιστικη ομαδα.Το βρισκω λιγο δυσκολο για τα 2-3 επομενα χρονια να βγει Ch.L.γιατι ανεβηκε και η City.Παντως εκανε κηδειες στα στα κυπελλα. Τελος,νομιζω οτι στο φετινο Ch.L στο ζευγαρι Μιλαν-Αρσεναλ θα γινει κολαση.
Feb 08 2012 00:12
Photo

zoro77 → Mike The Great

Κοιτα μπορει να φανηκε οτι λειτουργησε απελπιστικα αλλα μονο η αντιδραση του ''παω να σωσω τους δυνατοτερους μου στο πληρωμα'' εκτος απο απελπισια δειχνει αντριωσυνη και βαζει την μουρη του μεσα(σε αυτους που νικαγαν τους δυνατοτερους απο εκεινον..) για να τους σωσει. Και του zoro η κινηση στο 377 που εσωσε τον λουφυ θυσιαζοντας ομως την ζωη του μπορεις να την εκλαβεις ως απελπιστικη κινηση. Ομως δεν ηταν ετσι. Πηρε την ευθυνη πανω του αντρικια και θυσιαζε το τομαρι του για τον καπετανιο του. Δειγμα ηγετικης φυσιογνωμιας γιατι και ο luffy το ιδιο θα εκανε.. Ενω πχ η nami αν δει τον luffy να τον βαρανε θα συμπεριφερθει γυναικουλιστικα(λογικο) και θα φωναξει ενα τρομαγμενο ''luffy''.. Τωρα για την Μιλαν ειπα την συμπαθω βρε συ! Ειναι στις 5-6 αγαπημενες μου. Απλα οταν λεω δεν την υποστηριζω εννοω οτι δεν θα κοιταξω τα αποτελεσματα της. Θα χαρω ομως αν παρει καποιο τιτλο. Παντως πιο παλια την υποστηριζα αλλα εγινε αυτο που εγινε το 2006 και ξενερωσα με το ιταλικο πρωταθλημα γενικα. Και ειπα να μην το παρακολουθω. Η ιστορια της παντως με τα 7 Τσ Λου και Πρωταθλητριων και τα αλλα 6 Ουεφα και Κυπελλουχων ειναι αξια θαυμασμου! Τωρα για την Λιβερπουλ ειχα φαει μια ξενερα στο 3-1! Εννοειται. Τοτε ημουν και μικρος κι ολας και την μισησα. Αλλα μολις εμαθα οτι στο 3-1 μας ειχαν κανει αδελφικο κορεο(You will never walk alone 96+21- [URL="http://www.youtube.com/watch?v=iyqKWLVBIh4"]liverpool vs olympiakos - ynwa coreo view from osfp fans - YouTube[/URL] ) και μολις ειδα το παρακατω βιντεο αλλαξα γνωμη. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=G6d5-XmCaYU"]Liverpool fans paying tribute to the victims of Gate 7 - YouTube[/URL] Στο μουσειο της Λιβερπουλ υπαρχουν και λαβαρα του Ολυμπιακου!
Feb 07 2012 22:39
Photo

Mike The Great → zoro77

Το ξαναειδα το επισοδιο,γιατι δεν θυμομουν ποτε τον Chopper να το εχει παιξει καπετανιος.Σε αυτο το επισοδιο εδρασε τελειως απελπιστηκα,δεν συμπεριφερθηκε σαν καπετανιος.Ειδε οτι ολοι ειχαν απο εναν εχθρο πανω τους και ο Zoro ηταν ετοιμος να πεθανει,για αυτο εφαγε το 3ο rumble ball.Ααα επισης ξεχασα να σου πω οτι μου αρεσει πολυ οταν καποιος ειναι πληγωμενος καιφωναζει γρηγορα εναν γιατρο.Και μετα απο λιγο λεει μα εγω ειμαι γιατρος.Ωρες ωρες ειναι Θεος.Σκαω στα γελια.Οσο για το επισοδιο,νομιζω αναλογα μεχρι που εχεις δει συνεχομενα επισοδια.Εγω πχ σταματησα μετα την εκπαιδευση που πηγαν στο Sabaody,εκει που συναντησαν τους Fake Staw Hats.Τωρα πρεπει να περιμενω καθε εβδομαδα δυστυχως.Τοτε στο 404 ηξερα πως θα συναντηθουν παλι,αλλα δεν παυει να ειναι αγονειοδες .Εγω πιο πολυ αγωνια ειχα οταν πηγαν αν ναξεφυγουν απο το Impel Down που τους κυνηγαγε ο Magellan για να πανε στο MArineFord Για το ματς με την Αεκ,δεν το θεωρω το δυσκολο αν δεν εχουν το μυαλο τους στη ρουμπιν. Με πληγωνεις ομως λιγο με την ομαδα σου στο εξωτερικο.Εγω παλι υποστηριζω πολυ την Μιλαν.Ειμαι απο τη χρονια που πηρε το Ch.League με την Juve.Επαιζαν πολυ καλη μπαλα,επιδη ειχαν πολυ καλη ομαδα.Αμυνα NEsta MAldini(και οι 2 στα καλα τους)κεντρο Seedorf pirlo & gattuso και η επιθεση φωτια Shevcenko,Inzaghi kai Kaka.Μετα απο αυτο τον τελικο ειδα ποσα ευρωπαικα εχει και ενθουσιαστικα περισσοτερο που ειδα οτι ειναι η 2η ομαδα με τα περισσοτερα.Ευτυχως πηραμε την εκδικηση μας απο την Liverpool την επομενη φορα που σας συναντησαμε στο τελικο,που βαφτηκε το κυπελλο με τα μαυροκοκκινα χρωματα.Απο τοτε εχω αποφασισει οτι θα ειμαι μιλαν. Θελω να σε ρωτησω κατι?το 2004 που επαιζε ο Ολυμπιακος με την Liverpool δεν σου σπαραζε η καρδια που μας απεκλισαν? Απο τις υπολοιπες μου αρεσει η Μπαρτσα επειδη εχω παει στη Βαρκελωνη και εχω δει το μουσειο,το γηπεδο και τα λοιπα και το πως μια ολοκληρη πολη συμπερηφερεται για αυτην ομαδα.Οταν ειχα παει στη Βαρκερωνη ειδα και το γηπεδο της Εσπανιολ,εκει που δουλευε πριν ο Ερνεστο.Ηταν ενα πραγμα σαν μεγαλο βουνο.Ενα κυκλικο πραμα μεγαλο και στη μεση σα λακουβα ο αγωνιστικος χωρος.Δεν το λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος αλλα αυτην αισθηση μου εβγαλε τοτε.Νομιζω οτι στον Ερνεστο του αρεσει πιο πολυ το καραισκακη.
Feb 07 2012 20:10
Photo

zoro77 → Mike The Great

Kαλα ο chopper μερικες φορες συμπεριφερεται λες και ειναι καπετανιος! Τετοια εντυπωση μου εβγαλε στο επεισοδειο 404(το πιο αγωνιωδες ολο του ΟΡ για μενα και στα 3 καλυτερα) οταν zoro,zanji και luffy βγαιναν νοκ αουτ σιγα σιγα..Ειναι φοβερος χαρακτηρας! Τωρα για το ματς με την ΑΕΚ ναι θα ναι δυσκολο. Βασικα πιστευω θα βοηθησει πολυ ο κοσμος και ειτε με τον εναν τροπο ειτε εμ τον αλλον θα το παρουμε το ματς. Βεβαια αν το υποτιμησουμε θα χουμε προβλημα. Και παλι συμφωνω οντως ο Ενρεστο ευτυχως δεν παρασυρεται! Και ξεχασα να σου πω τι ομαδα ειμαι στο εξωτερικο. Ειμαι Λιβερπουλ για πολλους λογους(κοκκινοι,λιμανι και αυτοι αλλα και το 96+21 αν εχεις δει..)αλλα και κυριως για το οτι ειναι ομαδα που δεν τα παραταει ποτε(πχ τελικος Τσ Λιγκ 2004-2005) Αλλες ομαδες που υποστηριζω ειναι η Ατλετικο Μαδριτης και η Πορτο . Την Μπαρτσελονα και την Μιλαν δεν τις υποστηριζω βασικα αλλα τις θαυμαζω την μια για την μπαλα της και την αλλη για την ιστορια της !
Feb 07 2012 17:41
Photo

Mike The Great → zoro77

Καλα εκανες.Εμενα παλι μου αρεσει απο το πληρωμα o Chopper.Μου αρεσει ο τροπος που μιλαει και πανω απ'ολα γιατι ειναι ο οποιο αδικημενος στο πληρωμα.Μονο 50 Beli?πριν τη εκπαιδευση επρεπε να ειχε τα ιδια Beli με τον Ussopp.Anyway,μην σε κουραζω. Πρωτα απ'ολα ομως υπαρχει η αεκ.Νιωθω μια ατμοσφιαρα απο τις εφημεριδες,σαιτ κτλ οτι το επομενο ματσ μας ειναι με την Ρουμπιν.Πρεπει να προσεξουν με την Αεκ,δεν πρεπει να υποτιμας κανεναν.Ευτυχως,ομως ο Ερνεστο δεν τα ακουει αυτα.
Feb 07 2012 16:06
Photo

zoro77 → Mike The Great

Σωστα ολος ο μηνας! Απλα πιστευω δευτερο στραβοπατημε με ΟΦΗ δυσκολα φετος. Ναι εννοειται η ομαδα τα εχει ολα τα ματς.Εχει πολυ καλυτερο παγκο απ ολους και ειδικα οταν εχουμε ολες τις μοναδες μας ειμαστε αχτυπητοι. Τωρα με Ρουμπιν αστα να πανε. Με ενα Χ θα με ευχαριστημενος με αυτες τις συνθηκες εκει! Tωρα στο OP παρα το οτι γουσταρω πολυ τον luffy αδυναμια μου ειναι o zoro. Το γεγονος οτι τωρα εχω αβαταρ τον luffy ειναι οτι πριν συνεχεια ειχα τον zoro και ειπα να αλλαξω για λιγο για να βαλει zoro και κανενας αλλος:P
Feb 07 2012 15:32