Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → zoro77

Απο ποτε γιναμε Μπαρτσελονα και δεν το ξερω?:hmmm:Τεσπα εκεινη τη στιγμη αυτο σκεφτηκε ο Ερνεστο,αυτο εκανε.Απο τοτε που επαιζε στην Ιντερ εχει χασει πολλα ο Μαρτινς.Απο τι ειδα του εχει μεινει μονο η ταχυτητα.Και σ'αυτο το τομεα ειναι παρα πολυ καλος,αλλα ηταν και πολυ καλος και ο Αβρααμ. Για την Σαλσμπουργκ ελεγες εεε?Λαθος τοτε.Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον χαρακτηρισμο ττης Μεταλιστ σαν ομαδα
Feb 24 2012 18:13
Photo

zoro77 → Mike The Great

Kοιτα ισχυει αυτο που λες με την αμυνα αλλα πχ η μπαρτσελονα θα το κανε αυτο? Νταξει λεω ενα τραβηγμενο παρδειγμα. αλλα θελω να σου πω οτι η Ρουμπιν δεν ηταν καλυτερη ομαδα απο μας για να τραβηχτουμε τοσο πισω. Τεσπα σημασια εχει που περασαμε. Και μενα μ αρεσε αυτο του Αβρααμ. Ο Μαρτινς(νομιζω) ειναι ενας απο τους πιο γρηγορους παιχτες στον κοσμο. Ευτυχως που και ο Αβρααμ εχει καλη ταχυτητα για κεντρικο αμυντικο και τον σταματησε! Τωρα για την Μεταλιστ δεν την γνωριζω καθολου! Οταν ειπα ψιλοπαρακολουθουσα εννοουσα την Σαλτζμπουργκ μονο για τα αποτελεσμα τα που εφερνε και τα κοιταζα και ειχα παρατηρησει οτι στην εδρα της ηταν παρα πολυ σκληρο καρυδι. Αυτο μονο. Πιστευω οτι η Μεταλιστ ειναι μια ενθουσιωδης ομαδα με καλους μεσοεπιθετικους. Αν τους παρουμε τον ψυχολογικο αερα πιστευβ θα περασουμε. Και εχουμε εμπειρους που μπορουν να το κανουν αυτο. Θα φανει στην πορεια!
Feb 24 2012 16:12
Photo

Mike The Great → zoro77

Για να παρεις μια προκριση και πισω θα παιξεις και θα επιτεθεις και ολα θα τα κανεις.Αναλογα με την περισταση.Φυσικα και πρεπει να εχεις και τυχη οπως ειχαν και αυτοι σε μερικες φασεις.Απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο και στον αβρρααμ παρ'ολο που ειναι πιο γρηγορος ο Μαρτινς τον κυνηγησε και του πηρε την μπαλα αψογα.Αν εμπαινε τοτε το γκολ θα αλλαζαν πολλα. Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?Επειδη εγω δεν παρακολουθησει καθολου την Μεταλιστ στους ομιλους,η αμυνα της πως ειναι?καλη ή χονι?Γιατι με την Σαλσμπουργκ και στα 2 παιχνιδια ειναι ζυτημα να εκαναν 4 φασεις και δεν εχω εικονα για την αμυνα τους.ΑΚουσα φυσικα οτιδεν εχει χασει ως τωρα αλλα επειδη μου λεγες οτι ψιλοπαρακολουθουσες ηθελα την αποψη σου.
Feb 24 2012 12:04
Photo

zoro77 → Mike The Great

Tραγικοι κοιτα να δεις δεν το εννοω ακριβως με την εννοια αυτη. Εννοω οτι παιξαμε στην εδρα μας πολυ φοβισμενα και πισω και κλειστηκαμε κατι που δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια της ομαδας του Ερνεσταρου. Γι αυτο μου την εδωσε λιγο. Εννοειται και μπραβο στην ομαδα. Εχουμε τυχη στην διοργανωση. Πρεπει να το κυνηγησουμε! Μπορει η Μεταλιστ να πεταει 4αρες αλλα πιστευω εχουμε πολυ εμπειρη,δεμενη και με πλανο ομαδα. Πιστευω θα περασουμε. Βλεπουμε φυσικα. Και αν περασουμε μετα δεν ξερεις μπορει να τυχουμε και ευκολη κληρωση παλι. Μεχρι τοτε ομως ας περασουμε. Θα μας δωσει μια καλη εικονα μια προκριση εστω στα προημιτελικα! Καληνυχτιζω για σημερα!
Feb 24 2012 02:05
Photo

Mike The Great → zoro77

Σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση και την παρωρμηση. Την αποψη μου για σημερα για το 2ο ημιχρονο την ειπα στο αντιστοιχο Thread.(αν θες μπες και δες την) Και τωρα Μεταλιστ,για να δουμε....
Feb 24 2012 01:53
Photo

zoro77 → Mike The Great

Περασαμε!! Τελικα δεν πηγα. Δεν εκατσε αυτη την φορα. Αλλα δεν με νοιαζει! Τελικα ειχες δικιο με το αγχος. Χωρις λογο η ομαδα αγχωθηκε στο β ημιχρονο. Δεν υπηρχε λογος κι ολας. Επαιξε καλα στο α, εβαλε και γκολ.. Τεσπα σημασια ειναι που περασαμε. Μακαρι παντως να μην ξαναδουμε τετοιο β ημιχρονο! Μην ανησυχεις με τα μαθηματα. Με προγραμματακι πιστευω θα σου πανε ολα καλα. Συνεχισε την προσπαθεια που εκανες φετος και θα ανταμειφθεις!
Feb 24 2012 00:21
Photo

Mike The Great → zoro77

Ξεχασα να σου πω οτι εχουμε κερδισει μεσα στο Καραισκακη πολυ καλυτερες ομαδες απο τη Ρουμπιν και θα κωλοσουμε σ'αυτους?Δεν νομιζω. ΑΝτε τυχερε αν πας στο Ναο φωναξε και για μενα!!!:clap:
Feb 23 2012 11:39
Photo

Mike The Great → zoro77

Και σε εμας συζητουσαν να κανουν διπλη εξεταστικη αλλα τελικα δεν εκατσε.Με τη σχολη πως τα παω εεε?Ειχα μπει φλεβαρη στη Πρεβεζα και μετα πηρα μεταγραφη για πειραια.Δεν μου αναγνωρισαν καποια μαθηματα και μετα μεχρι να προσαρμοστω στο Πειραια περασε καπως ο καιρος.Για να μην στα πολυλογω περασε 1,5 χρονος ετσι και το πληρωνω τωρα.Χρωσταω 22 μαθηματα ακομα.Ελπιζω να τα εχω παει καλα τωρα και απο τα 8 που εχω δωσει συνολικα τωρα να εχω περασει τα 7.Θα δειξει γιατι δεν με περνει αλλο,πρεπει να τελειωνω. Οσο για το ματς,εγω δεν θελω με τιποτα να βαλει η Ρουμπιν πρωτη γκολ(αν βαλει φυσικα),γιατι μαλλον θα τους πιασει μετα ανχος (μαλλον) Εγω αυτα που λενε οτι ειναι καλυτερη εκτος δεν μου λενε τιποτα.Με το ιδιο σκεπτικο και ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος εντος.Λογικα αυτοι παλι θα προσπαθησουν να χτυπησουν στη κοντρα παλι και να μην τον ελενχο του ματς. Τελος,εγω πιστευω οτι για να καναμε αυτες τις ευκαιριες εκτος θα τις κανουμε και εντος,απλα να τις βαλουμε κιολας. Ασχετο.Αυτη τη φατσουλα που εχεις βαλει,το χαμογελο μου θυμισε πολυ του Luffy.
Feb 23 2012 11:10
Photo

zoro77 → Mike The Great

Ελα ρε Μike!:D Η εξεταστικη μου τελειωσε! Εχω βασικα μια εργασια να παραδωσω και ειμαι κομπλε. Ειχαμε διπλη εξεταστικη επειδη το Σεπτεμβρη την χασαμε απο τις καταληψεις! Για το ματσακι το αυριανο δεν νιωθω κατι. Ειναι το κλασσικο μου συναισθημα οταν παιζουμε ευρωπαικες ομαδες. Πιστευω οτι στην αρχη ισως πιεστουμε λιγο αλλα αν δειξουμε τον χαρακτηρα τον σοβαρο που εχουμε δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα. Μαλιστα οι Τζεμπουρ,Μιραλλας, Μελμπεργκ θα ναι ξεκουραστοι. Ισως παω αυριο γηπεδο! Εσυ πως το βλεπεις? Και γενικα εσυ τα πας καλα με την σχολη?
Feb 23 2012 00:03
Photo

Mike The Great → zoro77

Καλησπερα Zoro.Πως παει η εξεταστικη καλα?Πως βλεπεις αυριο το ματσακι?
Feb 22 2012 16:06
Photo

Mike The Great → Kai

Οχι εχω ακομα.Εχω τωρα εξεταστικη και δεν βλεπω πολυ.Ειμαι στο 13ο επισοδιο .Οι εντυπωσεις μου ομως ακομα ειναι οι καλυτερες
Feb 20 2012 23:49
Photo

Kai → Mike The Great

Επίσης. Το τελειώνεις φαντάζομαι.
Feb 20 2012 22:57
Photo

Mike The Great → Kai

οκ καταλαβα τωρα.Καλη σου συνεχεια
Feb 20 2012 22:55
Photo

Kai → Mike The Great

Βασικά, εννοούσα ότι στην αρχή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν διαφωνώ ότι τα είχαν συνδέσει μια χαρά δηλαδή, απλά μου είχε προκαλέσει έκπληξη τότε.
Feb 20 2012 22:33
Photo

Mike The Great → Kai

Κλαησπερα Kai.Ελεγες στο review του Gokudo οτι η ιστορια αποτελειται απο 5 διαφορετικα αρκ που παραδοξως εννονονται.Τι εννοουσες?γιατι ως τωρα τα εχουν συνδεσει πολυ καλα το ενα με τ'αλλο
Feb 20 2012 22:13