Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mike The Great → mono

Και εγω μαζι σου ειμαι.Ουτε και εγω αφηνω κατι οατν ειμαι τοσο κοντα για το τελος.Αλλα περιμενα τουλαχιστον το 12ο για φιναλε να ηταν καλο.Γι'αυτο ρωταω. Οκ,με επεισες θα τα δω ολα.Θελω να δω μεχρι που το τραβανε. Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες σου!καλη σου μερα!!!!
Μάρ 27 2012 11:36
Φωτογραφία

mono → Mike The Great

Αν αντέχεις δεστο όλο, 4 επεισοδιάκια μείνανε άλλωστε. Γενικά δυσκολεύομαι να αφήσω κάτι αν έχω φτάσει τόσο κονά στο τέλος. Ή μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια μέχρι και το 11ο επεισόδιο για να πάρεις μια περίληψη του τί γίνεται και να δεις κατευθείαν το τελευταίο :P Εγώ θα το έβλεπα όλο πάντως για να σχηματίσω δική μου άποψη αλλά αν δεν αντέχεις άλλο κανείς δεν θα σε κατηγορήσει XD
Μάρ 27 2012 11:28
Φωτογραφία

Mike The Great → mono

Διαβασα το ποστ σου!Απο τι διαβασα το"Σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι"ειναι πολυ πιο καλο απο το Another! Τοτε εγω τι να κανω?Να το κοψω να το βλεπω να δω κατι αλλο?Ή να δω κατευθειαν το 12ο να τελιωνω?
Μάρ 27 2012 11:21
Φωτογραφία

mono → Mike The Great

Μόλις το είδα. Εξηγεί τα πάντα οπότε μην ανησυχείς έχει τέλος. Απλά το κάνει με άθλιο τρόπο και ενίσχυσε την άποψη μου ότι αυτή η σειρά δεν αξίζει καθόλου.
Μάρ 27 2012 11:16
Φωτογραφία

Mike The Great → mono

Σ'ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα το κανω ηδη.Διαβαζω τις αποψεις σας για να αποκαταστυσω τα κενα μου. Τελευταιο επισοδιο ειναι.Δες το να παει στο.....!Ελπιζω τουλαχιστον οπως λες να ξεκαθαριζουν καπως τα πραγματα.Επισης συμφωνω μαζι σου οτι και εμενα με εχει απογοητευσει καμποσο.Μπορουσαν να το ειχαν κανει πολυ πιο καλο.
Μάρ 27 2012 11:02
Φωτογραφία

mono → Mike The Great

Χαχαχα Πάντως αν μπερδεύεσαι έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις στο thread, μπορείς να μπεις και να ρίξεις μια ματιά μέχρι το επεισόδιο που έχεις φτάσει. Τώρα μαζεύω και εγώ τα κουράγια μου να δω το τελευταίο επεισόδιο XD
Μάρ 27 2012 09:18
Φωτογραφία

Mike The Great → Harukaze

Ναι.Στο Τει Πειραια,Τμημα λογιστικης.Στα 19 μπηκα,εχασα και ενα εξαμηνο.Ολα καλαΕλπιζω σε 1,5 χρονο να εχω τελειωσει. Οκ θα το τσεκαρω και θα σου πω.Καλο σου Βραδυ!
Μάρ 26 2012 23:26
Φωτογραφία

Mike The Great → mono

Συμφωνω μαζι σου οτι γινεται χειροτερο. Εχω φτασει στο 8ο επισοδιο.Αν ειχε παραπανω απο 12 θα το ειχα παρατησει ηδη.Ειναι πολυ κουραστικο.Πολυ μπλα μπλα και αντι καπως να ξεκαθαριζει η υποθεση την μπλεκουν περισσοτερο.Καποια σημεια δεν τα εχω καταλαβει καν.Σου λεει 26 χρονια πριν,μετα 16 χρονια πριν 2 χρονια πριν κτλ.Εγω στην αρχη το ειχα παρει στα σοβαρα.Γιατι οταν διαβασα την υποθεση μου αρεσε αρκετα. Τωρα πλεον εχουν μπλεξει τα μπουτια τους.Εγω θα προτιμουσα να εβρισκαν καποια στοιχεια(εννοω υλικα πραγματα που να συνδεουν την ιστορια)ή αφου το πηγαν ετσι να τους εδιναν πληροφοριες ξεχωριστα ανθρωποι και οχι καθε φορα να τους αραδιαζει ενα κατεβατο ο βιβλιοθηκαριος που επειδη ειναι παλιος στο σχολειο τα ξερει ολα. Τουλαχιστον ειναι καλο το opening
Μάρ 26 2012 23:22
Φωτογραφία

Harukaze → Mike The Great

καλα μωρέ... πάει με τα ποδια με ποδήλατο με λεωφορείο... παντως παει... εσυ? βλέπω κι εσυ φοιτητης... τσεκαρέ το και πες μου.
Μάρ 26 2012 21:12
Φωτογραφία

mono → Mike The Great

Νομίζω πως γίνεται χειρότερο XD Κοίτα για 20 λεπτά τη βδομάδα εγώ το διασκέδαζα αλλά μαζεμένο δεν ξέρω αν θα άντεχα να το δω όπως δεν μπόρεσα να το πάρω και ποτέ στα σοβαρά. Ίσως να το πήρα στην αρχή αλλά μετά το επεισόδιο στην παραλία όσες ελπίδες είχα εξανεμίστηκαν. Μόλις βγήκε και το 12ο επεισόδιο (δεν το έχω δει ακόμα) και ελπίζω να δώσουν καμιά απάντηση της προκοπής να κλείσει τουλάχιστον αξιοπρεπώς...
Μάρ 26 2012 20:36
Φωτογραφία

Πως παει η σχολη καλα? Αφου ταιριαζουν τα γουστα απο τι βλεπω,λογικα θα μουα ρεσει και εμενα.Αυτο πουθ λεπω εχει μονο 12 επισοδια και ειμαι ηδη στο 8!θα στεκαρω το Ultimate οταν το τελειωσω!
Μάρ 26 2012 19:02
Φωτογραφία

εσύ ότι κρίνεις! πάντως δεν θα χάσεις, αυτό λέω μόνο...
Μάρ 26 2012 15:17
Φωτογραφία

Ωραια οταν τελειωσω αυτο που βλεπω θα το τσεκαρω!
Μάρ 26 2012 09:25
Φωτογραφία

αα ναι sorry ξεχαστικα. εμενα μου αρέσει πιο πολύ. μακράν καλύτερα γραφικά και η ιστορία αρκετά αλλαγμένη και πολύ καλύτερη. εγώ έμεινα παντως. εχεις και ωραία εφέ!
Μάρ 26 2012 01:56
Φωτογραφία

Ηταν ενος φιλου ατακα,αλλα τεσπα.Χαρηκα που σε εκανα να γελασεις. Δεν μου ειπες ομως?Πως ειναι το Hellsing Ultimate?Ειναι Καλυτερο απο το απλο Hellsing?
Μάρ 26 2012 01:13