Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Mike The Great → zoro77
Τελοσπαντων.Ηθελα να γραψω οτι βλεπω 7 με 8 επισοδια την ημερα

Mike The Great → zoro77
Προσωπικα,για να δω πολλα επισοδια(7-8) την ημερα,πρεπει να με εχει τραβηξει παρα παρα πολυ.Συνηθως βλεπω οταν ειμαι μονος και τρωω.
Εγω θα περιμενω τα επισοδια που θα βγουν.δεν θελω να βγω απο τη μαγεια του Anime

zoro77 → Mike The Great
Και μενα μου την σπανε. Βασικα και στα anime μην νομιζεις οτι το καιω. Ουσιαστικα το μονο που βλεπω ειναι το ΟΡ και μονο γι αυτο γραφτηκα στο forum. Και μονο σε αυτο διαβαζω το manga γιατι ανυπομονουσα να μαθω τις εξελιξεις την στιγμη που ηταν στο Ιmpel Down και μετα. Απο τοτε δεν το εκοψα. Απο την μια ψιλομετανιωνω γιατι το anime που το θεωρω καλυτερο το βλεπα με πιο ενθουσιασμο απο την αλλη μ αρεσει που μαι στις τελευταιες εξελιξεις!

Mike The Great → zoro77
Δεν εχω διαβασει κανενα μανγκα ως τωρα και ουτε σκοπευω.Μου την σπανε η δομη τους!Επικρατει ενα χαος!Μια εικονα εδω η αλλη ειναι στου διαολου τη μανα.
Μου αρεσει ως τωρα παρα πολυ.Αν γινονται πραγματα που ουτε καν το εχω φανταστει θα με πορωσει ακομα περισσοτερο.Και να σου πω την αληθεια μου.Τωρα αυτοι οι αντιπαλοι(Hordy,decken,κτλ)νομιζω τους εχουν για το πεος το πληρωμα.Αργοτερα θα ειναι οι γαματοι αντιπαλοι πιστευω

zoro77 → Mike The Great
ΤΟ ΟΡ φιλε μου δεν θελω να σε κανω να διαβασεις manga αλλα οσο παει τωρα γινεται τελειο! Eξελιξεις που ουτε τις περιμεναμε.
Τωρα για το flashback μην ανησυχεις ειναι καλο. Αλλα ειναι λιγο μεγαλο. Αν θες να ξεκινησεις manga καντο τωρα:P

Mike The Great → zoro77
Θα τα καταφερεις με το διπλωμα δεν ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο.λιγο διαβασμα θελει!
Εγω τα ιδια.Τιποτα καινουργιο.Αντε βγαινει αυριο και το OP!To ξερω οτι θα ειναι flaskback.Ελπιζω να ειναι καλο!

zoro77 → Mike The Great
Ο Χαινς οσο υψος δεν εχει το περισσοτερο αλμα εχει! Τι εκανε ο τυπος! Καλα με Ντορσευ θα ειχαμε ακομη καλυτερη αμυνα!
Εγω νεα? Δεν χω βασικα. Μονο οτι θα δωσω τα σηματα για διπλωμα. Βασικα πολυ γρηγορα τα δινω για να μην με πιασει το Πασχα. Δεν ξερω αν θα τα περασω για τωρα κανω προσπαθεια. Θα δειξει.
Εσυ φιλαρακι?

Mike The Great → zoro77
Το προσεξες εεε?Ειχα στης 12 του Μαρτη.Σ'ευχαριστω ρε φιλε!!!
Φοβερο οχι,αλλα πολυ καλο.Ο χαινζ παικταρας.Ελειπε κιολας ο Ντορσει.Που να επαιζε και αυτος.Ο πριντεζης σημερα δεν παιξε καλα.
Τι αλλα νεα εσυ?

zoro77 → Mike The Great
ειχες γενεθλια? Νομιζω πριν λιγες μερες ελεγε 23! Χρονια πολλα!
Καλα φοβερο μπασκετ σημερα!

Mike The Great → mono
Καλησπερα Mono!ειχες δικιο γι'ολα για το Another.!Απλα [B][SIZE=5][U]ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ[/U][/SIZE][/B]

redqueen → Mike The Great
Ευχαριστω .. ε δν γινοταν αλλιως πρεπει να δικαιωθουν κι οι κακοι καποια στιγμη
τελος τα σποιλερ:)

Mike The Great → redqueen
Σωστα τα λες!!!!!:riiight:
Και μην βαζεις σποιλερ.οι 2 μας μιλαμε.Δεν εισαι σε καποιο Thread

[SPOILER]πωπω αυτο το γκζανι ποτε δν το χωνεψα !! που πηγε και μου εζησε ενω πεθανε ο πρωταγωνιστης!!!Light και ξερω ψωμι![/SPOILER]

Mike The Great → redqueen
Ε,ναι.Παρ'ολο που ειχε γινει ψυχακιας,εγω ηθελα να ζησει και να κερδισει και το σκατοπαιδο,τον Near.

[SPOILER][QUOTE]Να ζουσε Ο Yagami Light και οι αλλοι 2 να ετρωγαν την σκονη του [/QUOTE][/SPOILER]
[SPOILER]ετσι γτ φτανει πια με τη δικαιολογια οτι επρεπε να πεθανει! [/SPOILER]