Community Status Updates
Kalamaris → Maya-chan
[SPOILER]Fma brotherhood ep 58 awesome easter egg.Στο 12-13ο λεπτο ειναι μια γρυουλα που εχει το σχεδιο της dante απο τη παλια σειρα 0__0[/SPOILER]
Feb 18 2012 23:08
Kalamaris → metalmusicmaniac
Εμαα ακου 2 και 3!(παντως αφου εχει περαση λεω να το δοκιμασω.Μονιμο ban απο το φορουμ και πινακιδα απαγορευσης εισοδου σε οποιοδηποτε σαιτ του κοσμου here i coome:hero:)
Feb 18 2012 22:42
metalmusicmaniac → Kalamaris
[QUOTE]Ναι αλλα 2 και3?Αυτα δεν τα δινουμε ουτε σε σετ με σκατα η τεμαχισμενες παρθενες :hahaha:[/QUOTE] Sorry αλλά δεν άντεξα :hihi2: Epic!
Feb 18 2012 20:06
Theodore :D → Kalamaris
[IMG]http://gifninja.com/animatedgifs/137059/okay-cat.gif[/IMG]
Feb 18 2012 18:05
Kalamaris → Theodore :D
Ναι αλλα 2 και 3?Αυτα δεν τα δινουμε ουτε σε σετ με σκατα η τεμαχισμενες παρθενες:hahaha:
Feb 18 2012 18:02
Theodore :D → Kalamaris
<3
Δεν πιστεύω ούτε εγώ πώς υπάρχει πραγματικά αντιπάθεια προς το άτομό μου αλλά ώρες-ώρες you just can't help thinking about it. Την ξέχασα την περίσταση ήδη, πάει. Ευχαριστώ ΟωO
Όσο για το setάκι σου, ε -.- τι είναι αυτό; Μπορείς και καλύτερα. Κυρίως ο βαθμός δόθηκε από την αντιπάθεια που έχω για τον χαρακτήρα και το ότι μοιάζει σαν να έκοψες ένα κομμάτι και το πέταξες σαν signature <_<
Feb 18 2012 17:00
Kalamaris → Theodore :D
[QUOTE]Και γενικά έχετε ένα θέμα μαζί μου. Το έχω αντιληφθεί και είμαι τελείως ανίκανος να καταλαβώ γιατί τόσο fuzz. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, να το λύσουμε. Εδώ είμαι εγώ, πάντα πρόθυμος για συζήτηση![/QUOTE]Αααχ και γω εχω νιωσει ετσι ωρες,ωρες >__>.
Ειλικρινα δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που εχει προσωπικα μαζι σου,η οτι εχεις δημιουργησει μια γενικα ασχημη εικονα στο φορουμ.Ισα ισα που μου φαινεσαι ιδιαιτερα δημοφιλης.Απλως σε αυτο το φορουμ οταν πολλα ατομα διαφωνουν με κατι που κανεις η λες,το κρινουν απαραιτητο να στο επισυμανουν ΟΛΟΙ.
Δεν ξερω γιατι υπαρχει αυτη η νοοτροπια αλλα ωρες ωρες ενισχυεται και απο mods του σαιτ με το να χωνουν και αυτοι ενα σχολιο και να λενε "αλλα αναιβηκαν τα πνευματα οποτε peace".
Τελος παντων σημασια εχει να μην σε παρει απο κατω φιλε :riiight:
(also i'm gonna kill you about the grades you put on my set:golgo:)
Feb 18 2012 16:51
Kalamaris → Anelis
I LOVE YOUR LIST THREADS:lovulovu:
Ααααχ και γω μικρος καθομουν και εγραφα λιστες για τα παντα.Αγαπημενοι μου κακοι,αγαπημενα μου παιχνιδια.Ειχα τοπ 10 για τα παντα.Aaaah the memories..
Feb 17 2012 18:54
Kalamaris → Maya-chan
My hair dissagrees..
and don't worry your set deserves more than that.
Feb 07 2012 20:05
Maya-chan → Kalamaris
And you got bored with it in a week... T__T
Awww, thank you. ^__^ You are not that creepy though...
Feb 07 2012 19:53
Kalamaris → Maya-chan
[QUOTE]Ava 4
Sig 6
[/QUOTE]YOU MADE THEM YOU BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICH(XD)
Feb 07 2012 18:31
Kalamaris → Maya-chan
So while my set is dark and creepy, yours is shiny and charming.Just like what we are in real life:wis:
Feb 07 2012 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed