Community Status Updates
Kalamaris → ice_hime
[QUOTE]14.[U][URL="http://www.youtube.com/watch?v=Sq5YSqzX6Jk"]Umineko BGM - Mirage Coordinator - YouTube[/URL][/U][/QUOTE]Good taste.I think this fits even better [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=m_UHO60tkdg&feature=related[/YOUTUBE]
Mar 02 2012 14:16
Kalamaris → iristella
Για καποιο λογο κυριως γυναικες μου το εχουν πει αυτο:erk:
Ελπιζω μονο αυτη τη φορα να μην παρω καμια βαθμολογια του στυλ 0.567 και -274...
Feb 29 2012 21:26
iristella → Kalamaris
Heheheheh ty glad you like it XD. Έλεγα να μην αλλάξω ακόμη αλλά όταν βρήκα τις εικόνες τις ερωτεύτηκα.
Your lust is pretty seksy too :D
Feb 29 2012 20:50
Kalamaris → iristella
Maniac set observer right here.UTENA SAMAAAA:nbleed::kawaii:[COLOR=black]:lovulovu:[/COLOR]
Feb 29 2012 20:42
Kalamaris → Hellraider
Για το fire emblem ελεγα.Ενιγουει θα το τσεκαρω συντομα.Ριξε μια ματια στο path of radiance παντως ειναι πραγματικα υπεροχο.
Feb 29 2012 20:40
Hellraider → Kalamaris
Ώπα για ποιο λέμε το Fire Emblem του gba ή τα Disgaea;Anyways για όποιο και από τα δύο να αναφέρεσαι αξίζουν με χίλια.Το fire emblem το συγκεκριμένο είναι το πρώτο που παίζω από τη σειρά οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με τα του gc/wii αλλά είναι τρομερό από μόνο του!
Feb 29 2012 19:19
Kalamaris → Hellraider
[QUOTE]Εγώ ξεκίνησα Fire Emblem (gba).Πρώτο που παίζω της σειράς.Με βλέπω να γίνομαι strategy rpg fan από το πουθενά (παίζω και disgaea 2 παράλληλα).[/QUOTE]
Is it good?Εχω παιξει τα Path of radiance/radiant dawn και εχια πορωθει.Αξιζει??
Feb 29 2012 18:45
Kalamaris → John Crabs
Ρε γιαννη ελεος,οταν θες να απαντησεις σε κατι που γραφουμε στο προφιλ σου,η πατας view conversation και απαντας εκει η ερχεσαι και γραφεις την απαντηση σου στο προφιλ μας.Οταν το γραφεις στο δικο σου δεν δεχομαστε ειδοποιηση πως απαντησες XD
Also your answer made no sense.It's "won't" not "don't".Also judgin by the extent at which you use it it's not "surrender" it's "accept".And just to clerify it was joke mode on so said answer was meaningless and had no reason.
Finally your last sentence made no sense AT ALL.You are hopeless at trading insults dear john:bahhh:
Feb 29 2012 17:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed