Community Status Updates
Kalamaris → zade
Και δεν νοηται διασημο διδυμο να μην ειναι friends στο anime.gr.ανιπουστο(που λεει και ο σελ απο το ελληνικο ντραγκονμπολ).Οποτε τσακο ρικουεστ:gotit:
Feb 03 2012 22:25
zade → Kalamaris
Πωωω! Καλά ε; Θα γίνουμε τρομερά διάσημοι. θα μας δείξει το ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ! Πάω να το πω στη μάνα μου να νιώσει κι εκείνη περήφανη.
Feb 03 2012 16:34
zade → Kalamaris
Ωραία. Θα συναντηθούμε μια φορά. Εσύ θα μοιάζεις με τον Στάθη Ψάλτη, εγώ με το Γαρδέλη, θα βρούμε και έναν που θα μοιάζει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θα πάμε σε Ελληνικά νησιά για καμάκι. YEAHHHH!
Feb 02 2012 23:26
Kalamaris → zade
Προς θεου φιλε εντελως στο κομικο το πα,σιγα μη παρξηγηθουμε απο αυτο ρε συ.
Εδω στη κανονικη ζωη ολοι με λενε καλαμαρη το σταθης ψαλτης θα με πειραξει:hahaha:
Feb 02 2012 22:37
zade → Kalamaris
Ρε δεν το είπα από κακία! Το αντίθετο βασικά. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Στάθης και το είπα γιατί το πιστεύω. Επίσης εμένα οι φίλοι μου λένε ότι μοιάζω με το Γαρδέλη ,οπότε μην στεναχωριέσαι.
Σόρυ αν σε πείραξε πάντως. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
Feb 02 2012 21:28
Kalamaris → Maya-chan
[QUOTE]5. Yep, όμως είμαστε 99% σίγουροι ότι μόνη της έφυγε... :/[/QUOTE]
Απο που και ως που????????
Feb 02 2012 18:52
Kalamaris → zade
[QUOTE][B]r[/B]
Σου έχουν πει ότι μοιάζεις στον Στάθη Ψάλτη; Μεγάλε στ αλήθεια. Το 'χεις![/QUOTE]
Hate.
Feb 02 2012 18:41
Kalamaris → mono
0__0 οκεεεει ειναι και αυτος ενας τροπος αντιμετοπισης της καταστασης υποθετω.......
Jan 30 2012 15:14
mono → Kalamaris
Το γεγονός ότι βλέπουμε διαφορετικά μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι διαστρεβλώνω κάτι. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα αλλά σέβομαι την προοπτική σου.
Jan 30 2012 15:10
Kalamaris → mono
Συζηταγαμε για το αν εκανε καλα που ζητουσε διευκρηνησεις?Ο τυπας ειρωνευοταν τους παντες για να πουλησει μουρη και στη συνεχεια ελεγε ξεκαθαρα οτι ηρθε με σκοπο να προσβαλει.Λογικο να ξεκινησει flame war.Μην τα ισοπεδονουμε ολα.....
Jan 30 2012 15:05
Kalamaris → Anelis
Ασχετο.Καπου κατω διαβασα οτι σε λενα σιλενα.Ασφαλως το detective brain μου ανακαλυψε αμεσως τη σχεση silena-anelis.
Εφυεστατο.You have won the respect of the great inspector squid:nod:
Jan 30 2012 01:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed