Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → zade

Και δεν νοηται διασημο διδυμο να μην ειναι friends στο anime.gr.ανιπουστο(που λεει και ο σελ απο το ελληνικο ντραγκονμπολ).Οποτε τσακο ρικουεστ:gotit:
Feb 03 2012 22:25
Photo

Kalamaris → Dio Brando

Awesome profile picture is awesome.:riiight:
Feb 03 2012 22:22
Photo

zade → Kalamaris

Πωωω! Καλά ε; Θα γίνουμε τρομερά διάσημοι. θα μας δείξει το ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ! Πάω να το πω στη μάνα μου να νιώσει κι εκείνη περήφανη.
Feb 03 2012 16:34
Photo

Kalamaris → zade

Μας βλεπω στις ειδησεις του σταρ μες στη βδομαδα:if:
Feb 03 2012 13:57
Photo

zade → Kalamaris

Ωραία. Θα συναντηθούμε μια φορά. Εσύ θα μοιάζεις με τον Στάθη Ψάλτη, εγώ με το Γαρδέλη, θα βρούμε και έναν που θα μοιάζει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θα πάμε σε Ελληνικά νησιά για καμάκι. YEAHHHH!
Feb 02 2012 23:26
Photo

Kalamaris → zade

Προς θεου φιλε εντελως στο κομικο το πα,σιγα μη παρξηγηθουμε απο αυτο ρε συ. Εδω στη κανονικη ζωη ολοι με λενε καλαμαρη το σταθης ψαλτης θα με πειραξει:hahaha:
Feb 02 2012 22:37
Photo

zade → Kalamaris

Ρε δεν το είπα από κακία! Το αντίθετο βασικά. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Στάθης και το είπα γιατί το πιστεύω. Επίσης εμένα οι φίλοι μου λένε ότι μοιάζω με το Γαρδέλη ,οπότε μην στεναχωριέσαι. Σόρυ αν σε πείραξε πάντως. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
Feb 02 2012 21:28
Photo

Kalamaris → Maya-chan

[QUOTE]5. Yep, όμως είμαστε 99% σίγουροι ότι μόνη της έφυγε... :/[/QUOTE] Απο που και ως που????????
Feb 02 2012 18:52
Photo

Kalamaris → zade

[QUOTE][B]r[/B] Σου έχουν πει ότι μοιάζεις στον Στάθη Ψάλτη; Μεγάλε στ αλήθεια. Το 'χεις![/QUOTE] Hate.
Feb 02 2012 18:41
Photo

Kalamaris → mono

0__0 οκεεεει ειναι και αυτος ενας τροπος αντιμετοπισης της καταστασης υποθετω.......
Jan 30 2012 15:14
Photo

mono → Kalamaris

Το γεγονός ότι βλέπουμε διαφορετικά μια κατάσταση δεν σημαίνει ότι διαστρεβλώνω κάτι. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα αλλά σέβομαι την προοπτική σου.
Jan 30 2012 15:10
Photo

Kalamaris → mono

Συζηταγαμε για το αν εκανε καλα που ζητουσε διευκρηνησεις?Ο τυπας ειρωνευοταν τους παντες για να πουλησει μουρη και στη συνεχεια ελεγε ξεκαθαρα οτι ηρθε με σκοπο να προσβαλει.Λογικο να ξεκινησει flame war.Μην τα ισοπεδονουμε ολα.....
Jan 30 2012 15:05
Photo

mono → Kalamaris

Δεν καταλαβαίνω σε ποιά τρομακτική διαστρέβλωση αναφέρεσαι.
Jan 30 2012 14:56
Photo

Anelis → Kalamaris

Αναγραμματισμοί ftw! Ευχαριστώ καλαμαροεπιθεωρητά!
Jan 30 2012 01:42
Photo

Kalamaris → Anelis

Ασχετο.Καπου κατω διαβασα οτι σε λενα σιλενα.Ασφαλως το detective brain μου ανακαλυψε αμεσως τη σχεση silena-anelis. Εφυεστατο.You have won the respect of the great inspector squid:nod:
Jan 30 2012 01:39