Community Status Updates
Kaidou → Wild Monkey
Ποιο εχει μεγαλυτερη φαντασια;:hmmm:Το δικο σου αλλα και παλι μου ειναι αδυνατο να κανω συγκριση αυτων των δυο :).
May 02 2011 21:07
Wild Monkey → Kaidou
Εμ, αυτό φαίνεται :) Αλλά και πάλι ποιο είναι το ζητούμενο στη συζήτηση μας? :)
May 02 2011 20:43
Kaidou → Wild Monkey
Οσο και να λεμε οτι το one piece δεν ειναι παιδικο δεν ισχυει.Εχει μια δοση παιδικοτητας αλλα οχι με την εννοια να καθονται τα παιδακια καθε πρωι να βλεπουν Ντορα η μικρη εξερευνητρια,Bob σφουγκαρακης και one piece,αλλα με την εννοια οτι το one piece ειναι γι'αυτους που εχουν μεγαλωσει αλλα στη ψυχη τους ειναι ακομι παιδια.Και αυτο ισχυει για ολα τα anime.Που θελω να καταληξω;Οτι το Lord of the rings ειναι ενα λογοτεχνικο αριστουργιμα,οπως ειπες,που εχει [B]κυριως [/B]ενα πιο μεγαλο ηλικιακα κοινο και ενα πιο σοβαρο υφος.To one piece ειναι πιο χιουμοριστικο και πιο αναλαφρο απο το δευτερο.Το ενα ειναι λογοτεχνημα και το αλλο ενα πολυ καλο manga.Δεν γινεται συγρκιση ως προς το πιο ειναι πιο καλο.Ειναι και τα δυο φοβερα αλλα το καθενα στο δικο του τομεα.Παντως εγω τουλαχιστον Λατρευω το One Piece. :)
May 02 2011 20:37
Wild Monkey → Kaidou
Χωράει σύγκριση υπό την έννοια ότι πρόκειται για προιόντα πνευματικής διάνοιας που ανήκουν στο είδος ''φαντασία''. Από τη μία έχουμε ένα κλασσικό λογοτεχνικό αριστούργημα και απ' την άλλη ένα καλογραμμένο shonen manga. Όταν κάποιος λέει ότι είναι αντάξια ε λογικό είναι να μην τον παίρνω στα σοβαρά...
May 02 2011 15:19
Kaidou → Wild Monkey
Αααααα....Και πως γινεται να συγκρινεις ενα anime με μια ταινια,βιβλιο κ.ο.κ εκτος και αν εχει βγει και σε anime οποτε σορυ ειμαι εντελως ακυρος xD οπως επισης βρισκω εντελως ακυρη τη συγκριση.
May 02 2011 14:40
Wild Monkey → Kaidou
Τόλκιν βρε συ, ο συγγραφέας του Άρχοντα των δαχτυλιδιών, του Χόμπιτ κτλ :)
May 02 2011 14:05
Kaidou → Wild Monkey
Δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω συγκρισεις γιατι δεν ξερω το Τολκιν.Αλλα απο την αλλη μπορει καποιος να θεωρει το OP καλυτερο και καποιος αλλος να θεωρει κατι αλλο καλυτερο.Ειναι ολα θεμα αποψης :canthelp:.Παρεμπιτποντως τι ακριβως ειναι το Τολκιν...:hmmm:
May 01 2011 15:11
Wild Monkey → Kaidou
Όταν ακούς ότι το ΟΡ είναι αντάξιο του Τόλκιν.... δηλαδή εντάξει είπαμε, όχι άλλο κάρβουνο!!!
May 01 2011 08:00
Kaidou → Wild Monkey
Μηπως ενοεις τα υπερβολικα threads που εχουν δημιουργηθει κατα καιρους?Η αληθεια ειναι οτι ουτε σε μενα μ'αρεσουν αλλα και παλι δεν εχω κατι με τους υπερβολικους αυτους fans.Μερικες φορες εχουν πλακα αυτα τα threads...
May 01 2011 01:10
Wild Monkey → Kaidou
Θεωρώ το ΟΡ υπερεκτιμημένο στο φόρουμ. Μ' αρέσει κ μένα αλλά τελευταία το βλέπω λίγο αρνητικά λόγω όλου αυτού αυτού του hype που υπάρχει εδώ. That's all. Παρεμπιπτόντως δεν είμαι καθόλου σνομπ άτομο.
May 01 2011 00:16
Kaidou → Wild Monkey
χαϊιιι,διεκρινα μια αντιπαθεια προς τους fans του one piece σε μια συζητηση σου με τον zoro77;;τι σου καναμ βρε παιδακιμ;;:run:
Apr 30 2011 23:25
Zeroloke → Kaidou
και εγω αυτα πανω κατω αλλα τον τελευταιο χρονο εχω αρχισει να ψαχνομαι πιο πολυ απο τα κλασσικα shounen! Παντως απο αυτα που ανεφερες την προσοσχη μου τελευταια την εχει διατηρησει πιο πολυ το Fairy Tail! Τα αλλα τα εχω ψιλοπαρατησει για κανα μηνα λογω και διαβασματος! :(
Apr 25 2011 19:34
Kaidou → Zeroloke
βλεπω naruto,fairy tail και λιγο απο bleach...παλιοτερα εβλεπα death note και dragon ball...τα κλασικα δηλαδη :D
Apr 25 2011 17:38
Zeroloke → Kaidou
ενταξει no problem! :D κορυφαιο το op! με ποια αλλα ανιμε ασχολεισαι?
Apr 25 2011 16:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed