Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kaidou → WillOfTheD
[SPOILER][QUOTE]Δεν θα με χαλαγε ενας super-duper evil Quincy[/QUOTE]
[QUOTE]Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να πεταχτεί κανάς θείος ή ξάδερφος και να το παίξει super duper Quincy. Ποτέ μη λες ποτέ.[/QUOTE]
[QUOTE]Πανω που καθησυχαζομαι απ'τους αλλους,γιατι μου βαζεις αμφιβολλιες??:if:
Πραγματικα τωρα ετσι και δειξει arc με εχθρους quincy το manga θα εχει πεσει οσο πιο χαμηλα γινεται.[/QUOTE][/SPOILER]
Ειπα ακριβως το ιδιο πραγμα 2 ποστ πιο πανω. -.-
Ιαν 21 2012 16:27
Kaidou → saeko busujima
Καταρχας,πατα view conversation οταν απαντας σε ενα VM για να μπορω να το δω! :)
Οσο για τους τωρινους χαρακτηρες,οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,μπορω να σου αραδιασω καμια 10αρια χαρακτηρες,που ακομι και με την δικη σου αποψη περι nakama power,θελεις κατι παραπανω απο np για να τους νικησεις...(αναφερω για χαρακτηρες του ΟP,αφου το αρχησαμε ετσι).Akainu,BB(που εχει και την δυναμη του WB και το Yami-yami no mi,και ποιος ξερει τι αλλο μετα το time skip),Shanks,aokiji,dragon,big mom,kaidou,(τους δυο τελευταιους τους ανεφερα επειδη αν και δεν ξερουμε τις δυναμεις τους,και μονο που ειναι yonkouς μπορεις να καταλαβεις την δυναμη τους)Luffy,Mihawk,Garp,Sengoku και αργοτερα θα βρουμε και αλλους.Γιατι νομιζω οτι ειναι πιο δυνατοι απο τον Natsu;Γιατι,εκτος οτι ολοι τους ειναι υπερτουμπανα,εχουν ολοι εξαιρετικα δυνατο haki,που και μονο αυτο θα εβαζε σε απιστευτη δοκιμασια τον Natsu...Μπορεις να μου αναφερεις οτι θεωρεις εναν δρακο,ή τον Gildartz δυνατοτερο χαρακτηρα,αλλα μονο και μονο που ειπες τον Natsu(που εχει χασει και απο δρακο και απο τον κοκκινομαλη)μου φτιαχνεις την ημερα,επειδη μου προκαλεις γελιο... xD
Ιαν 16 2012 23:09
Kaidou → saeko busujima
Μπααα,δεν ειναι θεμα προτιμησεων.Μεταξυ των ανιμε που εχεις δει(βλεπε about me),το OP εχει τους δυνατοτερους...Απλως το FT εχει το ιδιο νακαμα power που εχει και το OP και το DB,μονο που το πρωτο το χρησιμοποιει σε σημειο αηδιας.Για να καταλαβεις,δεν γινεται να σαρεσουν οι mages και να λες πως ο δυνατοτερος ειναι ο Natsu,απο την στιγμη που υπαρχει ο WB,που με μονο μια γροθια μπορει να ταρακουνησει τον κοσμο,και να ανοιξει τεραστιες ρωγμες στο εδαφος!!
Ιαν 14 2012 19:45
Kaidou → saeko busujima
Βασικα δεν εννοουσα τον Luffy οταν ειπα πως αλλος ειναι ο δυνατοτερος χαρακτηρας...Wb και ξερο ψωμι!!Οσον αφορα τις δυνατοτητες,απο την στιγμη που ολα αυτα εξηγουντε δεν υπαρχει κατι το περιεργο και το κακο στο OP.Αντιθετα με το FT που αραδιαζει εκει ενα nakama power,ή μια αδυναμια του αντιπαλου που θα αποδεικτει ανεξηγητη,ή θα φαει καποια πετρα ή θα παρει τις δυναμεις αλουνου ή θα θα πεσει κεραυνος στο κεφαλι του αντιπαλου και οτι να'ναι με λιγα λογια.400κατι επεισοδια,ναι,αν συνεχισεις ομως και αλλο,θα δεις οτι ο Luffy προχωραει πολλα επιπεδα παραπερα.Απο την αλλη,ουτε ο Natsu ειναι τερας πρωτοτυπιας xD,4 επιθεσεις ξερει ολες και ολες,και αυτες αν δεν συντελεσει και η ατελειωτη κολοφαρδεια του...Με λιγα λογια,οχι μονο δεν ειναι δυνατοτερος χαρακτηρας(με βαση τα anime που εχεις δει)αλλα μονο και μονο απο το OP μπορω να σου πω καμια 10αρια που απλως τον αφηνουν πισω χιλιομετρα,μονο και μονο με την [B]δικη τους[/B] δυναμη...
Ιαν 14 2012 01:41
saeko busujima → Kaidou
αποψεις ειναι αυτες..εξαλλου ο,τι μπορει να κανει ο luffy μπορει να το κανει και ο natsu.. (στο επεισοδειο με τον cobra) η φωνη του natsu ειναι σαν το αντιστοιχο haki που εχει ο luffy.. το θεμα ειναι οτι το one piece εχει ατελειες οσον αφορα το εφικτο..εχει ενα devil fruit που κανονικα δεν θα τον ειχε φτασει μεχρι εδω. Απο την αλλη εχω δει σε 400κατι επεισοδια να κανει τα ιδια και τα ιδια .. gear 2nd,3rd κλπ..ο natsu σε λιγα μολις επεισοδια εχει αδειασει το σωμα του απ την ενεργεια κ εχει κανει συνδυασμο 2 δυναμεων .. (στη μαχη με zancrow)..
Ιαν 13 2012 18:36
Kaidou → saeko busujima
I loled hard οταν ειπες πως δυνατοτερος χαρακτηρας ειναι ο Natsu,ενω εχεις δει το one piece xD
Ιαν 12 2012 23:44
Theodore :D → Kaidou
[B][COLOR="Red"]HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI HENTAI[/COLOR][/B]
Ιαν 11 2012 15:53
Ε μα και εσύ, ή του ύψους ή του βάθους; Από το πολύχρωμο και λεπτομερέστατο background σε μια απλή μαυρίλα; XD
Ιαν 11 2012 12:41
Kaidou → Theodore :D
Done και το backround :P
Αλλα ειναι πολυ απλο και δεν μ'αρεσει... :'(
Ιαν 11 2012 12:38
Δεν θεωρώ ότι είναι πιο εμπορική η Αθήνα, αλλά σίγουρα έχει καλύτερη αγορά. Μέχρι και στο Maremagnum, κυρίως Ισπανικες μάρκες έβλεπες, όχι interntional. ΚΚαι κάποτε σκέψου να αλλάξεις το χρώμα της γραμματοσειράς του profile σου ή την εικόνα bavkground γιατι δνε βλεπω τι γραφω, και φανταζομαι ουτε οι αλλοι ΧΑΧΑ (και μαλλον θα εχεις και ο ιδιος θεμα να τα διαβαζεις!)
Ιαν 11 2012 12:26
Kaidou → Theodore :D
Τι να σου πω,φαινεται μας σαμποταρουν που δεν εχουν βαλει την αθηνα στο Top 10 των πιο εμπορικων πολεων !! ;)
Ιαν 11 2012 12:09
Kaidou → Kenobi-sensei
Βασικα,ουτε εγω ειχα δει τις προηγουμενες ταινιες του MI.Αν και υπηρχαν κανα δυο πραγματα που δεν καταλαβαινα,αλλα στο τελος εγιναν κατανοητα...Ειναι εντυπωσιακη ταινια,με ατελειωτη δραση,πολυ καλα εφε και πολυ,πολυ ξυλο :P
Για το Sherlock Holmes,ειμαι σιγουρος πως ειναι φοβερη ταινια.Και μονο που παιζει ο Robert Downey junior τοτε θα ειναι καλη :)
Ιαν 06 2012 13:44
Kenobi-sensei → Kaidou
Καλή Χρονία :D
Για το MI πρεπει να κάτσω να δω και την τρίτη ταινία αν, αν και εντάξει δεν είναι του στυλ μου.
Στο Sherlock Holmes σκηνοθετεί ο Gay Ritchie, και βλέπει καταπληκτικές σκηνές απο Λονδίνο-Παρίσο και άλλες περιοχές. Ωραία και ξεκούραστα χρώματα, και πολλά άλλα.
Τώρα η ταινία ουσιαστικά δείχνει τη μια ιδιοφυία να κυνηγά την άλλη ιδιοφυία με το Downey jr σε τρελά κέφια.
Ιαν 06 2012 12:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται