Community Status Updates
Kaidou → zennith666
Εισαι pc doctor?Good,good...[COLOR=#000000][FONT=Geneva][/FONT][/COLOR] (;^_^)σ you?
Πες μου λοιπον,γιατι οποτε μπαινω Youtube στο Mozilla και βλεπω ενα βιντεο,δεν περνανε ουτε 3 sec και freezαρει ολο το mozilla,με αποτελεσμα να κανω διαχειριση εργασιων και τερματισμο εργασιας;;;
Jan 04 2012 16:00
SpeedFreak → Kaidou
[COLOR="Red"][B]Ναι,όμως όταν είσαι τελείως μόνος,τρελένεσαι αρχικά,πεθαίνεις μεταφορικά όμως στο τέλος από την πολλλή τρέλα,την μοναξιά,τον ψυχικό πόνο και την στεναχώρια πεθαίνεις κυριολεκτικά..Ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει μόνος..Χρειάζεται συνανθρώπους..
[SPOILER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_QMD3uDrxxgM/Srk5PhezT8I/AAAAAAAAEkU/xSuS1EVqK6o/s1600/castaway1.gif[/IMG] [IMG]http://2.bp.blogspot.com/_QMD3uDrxxgM/Srk6XSW5IxI/AAAAAAAAEk0/znUEw7LpRDQ/s1600/CastAway_2000_110_sized.jpg[/IMG] [IMG]http://cdn.mamapop.com/wp-content/uploads/2011/03/Cast-Away-Wilson-Volleyball-525x383.jpg[/IMG][/SPOILER][/B][/COLOR]
Jan 01 2012 19:43
Kaidou → zoro77
Καλη χρονια!!
Τυχερε,εγω την εβγαλα χθες με ενα τοστ απο τα εβερεστ...
Jan 01 2012 16:11
zoro77 → Kaidou
Ναι ρε φιλε οποτε θες!
Καλη χρονια για αρχη!!
Σημερα εφαγα τρια σουβλακια xD.
Λοιπον τα σουβλακια συνηθως μ αρεσουν με γυρο χοιρινο και βαζω πατατα, μουσταρδα, κρεμμυδι(παντα πλενω μετα το στομα μου:P) ή γυρο κοτοπουλο ντοματα, πατατα. σος!
Jan 01 2012 02:31
Kaidou → SpeedFreak
Οταν ειπα πεθαινεις πριν την ωρα σου το ειπα μεταφορικα...Οχι οτι 8α πεθανεις απο την στεναχωρια σου...Επισης σορυ,αλλα δεν ειχες στο καναλι σου αν εισαι κοριτσι ή αγορι :(
PS:View conversation πατα.Εκει μπορεις να διαβασεις σαν ανθρωπος :P
Dec 31 2011 20:32
SpeedFreak → Kaidou
[B][COLOR="Red"]ε για την ακρίβεια είμαι κορίτσαρος και δεν μιλάω μόνο για την ερωτικά αγάπη συγκικριμένα,αλλά για την αγάπη γενικά μεταξύ των ανθρώπων,την οποία παραθέτεις παρακάτω..Και συμφωνώ απόλυτα στο ότι τρελένεσαι τελείως και πεθαίνεις εάν σε έχουν ξεχάσει και δεν σε αγαπάει κανείς πραγματικά...Όσο για τους γονείς και την πραγματική οικογένεια,συμφωνώ για άλλη μια φορά ότι είναι όχι μόνο αυτοί που σε αγαπούν απεριόριστα ακόμα και αν τους αφήνεις σε αναμονή,αλλά και θα είναι εκείνοι στο τέλος οι οποίοι θα σου προσφέρουν καταφύγιο αγάπης.
PS:Υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσεις αυτόν τον απαίσιο φόντο από πίσω..Όχι τίποτα άλλο,αλλά δεν φαίνονται καθόλου τα γράμματα των άλλων με τέτια έντονα χρώματα που κυριαρχούν..Θέλω να μπορώ να διαβάζω,δεν νομίζεις??:nanana:[/COLOR][/B]
Dec 31 2011 18:58
Kaidou → zoro77
Πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα μαλλον...
Γαυρος δεν γινομαι που να χτυπας τον κ@λο σου κατω. :P
Επισης,πως τα τρως τα σουβλακια;; :D
Dec 31 2011 12:07
zoro77 → Kaidou
[SPOILER][QUOTE=-OnePiece-;551946]Να παιρνεις και να δινεις αγαπη.Τιποτα αλλο...
[SPOILER]ΑΑ,και να τρως σουβλακια[/SPOILER][/QUOTE][/SPOILER]
Ωρες ωρες απορω αν εισαι εσυ, εγω!:P Οne Piece βλεπεις, ιδιες αποψεις εχουμε(προχειρα το λεω αυτο), μονο γαυρος σου μενει να γινεις xD
Λοιπον περα απο αυτα συμφωνω και στα ΔΥΟ!!!!
Dec 31 2011 02:36
Kaidou → SpeedFreak
Πικραμενος απο γυναικες εε;;Κοιτα,δυσκολο να το καταφερεις αυτο με γυναικα,γιατι συνηθως την πατας.Αλλα δεν υπαρχουν γυναικες μονο σε αυτην την ζωη.Βαλε γονεις,αδερφια,συγγενεις,φιλους(και αυτο δεν ειναι σιγουρο παντα)....Στο τελος,οταν θα εχεις γερασει,αυτο θα ειναι το μονο που θα εχεις.Την αγαπη του οικογενειακου σου περιβαλλοντος.Φαντασου να μην σε αγαπαει κανενας,δηλαδη να σε εχουν ξεχασει οι παντες στα γεραματα σου...Θα εχεις πεθανει πριν την ωρα σου.Γιατι,αν εχω μαθει κατι απο το συνονοματο manga,ειναι οτι,ενας ανθρωπος δεν πεθαινει οταν τον δηλητηριασου,οταν τον πυροβολησουν ή αν εχει πεθανει απο φυσικα αιτια.Ενας ανθρωπος πεθαινει οταν τον εχουν ξεχασει....
PS:Πολυ συναισθημα...:puke:
Dec 31 2011 00:24
SpeedFreak → Kaidou
[COLOR="Red"][B]Μμμ..Να παίρνεις και να δίνεις αγάπη,είπες...Ελπίζω να εννοείς πως το να δίνεις αγάπη δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις να σου δώσουν κιόλας...Στο τέλος έτσι κι αλλιώς δεν προκύπτει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα,έτσι δεν είναι?,δηλαδή να λαμβάνεις αγάπη...
Η συνηθέστρερη σχέση από την οποία εξαρτάται το αποτέλεσμα είναι:λαμβάνεις μπόλικη αγάπη,άρα έχεις την δυνατότητα να δώσεις κι εσύ..απεριόριστη αγάπη λαμβάνεις-απεριόριστη αγάπη δίνεις.(και το αντίθετο)[/B][/COLOR]
Dec 30 2011 21:52
D.Dragon → Kaidou
[IMG]http://oi44.tinypic.com/fkz8mu.jpg[/IMG]
Ένας συνφυλακισμένος του Bon Clay είναι στη φέικ που του βάλανε μισή μηχανική μούρη....
Dec 24 2011 20:54
Osama Bin Laden → Kaidou
μάλιστα.. αυτό δούλεψε... well, ευχαριστώ.. Άντε να δούμε πόσο αληθινό θα αποδειχθεί :P
Dec 23 2011 11:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed