Community Status Updates
iristella → Kaidou
Technical stuff. Θα διορθωθούν σύντομα. :)
Btw έχουμε και nicknames :P
Jan 24 2012 15:04
Kaidou → Kenny
What about...Kaidou???
Και thnks για τον κοπο σου!! :)
Edit:καν'το [B]Kaidou[/B] ;)
Jan 24 2012 14:12
Kenny → Kaidou
Whoops... επρόκειτο για malfunction ενός εκ των VBulletin plugins που ενεργοποίησα χθες το βράδυ. Το απενεργοποίησα τώρα μόλις για να μπορέσω να σου απαντήσω εδώ, και για να μπορείς κι εσύ φυσικά να ξαναδεις το profile σου. Συγγνώμη για την αναστάτωση.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε workaround για να μη συμβαίνει αυτή η δυσλειτουργία, διότι το εν λόγω VBulletin plugin μας είναι εξαιρετικά χρήσιμο, πάντως ρωτάω από τώρα σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό... μπορείς να μας πεις ένα εναλλακτικό username που θα 'θελες να έχεις; Άλλωστε δεν προκαλείται σύγχηση μόνο στη forum database, δημιουργείται σύγχηση ακόμα και στα μέλη του forum που βλέπουν εσάς τους 2 (3, actually, υπάρχει και ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=6381"]One Piece[/URL]) να έχετε ουσιαστικά το ίδιο username.
Jan 24 2012 13:23
Kaidou → Kenny
Hi!!Εχω προβλημα με το καναλι μου.Παταω να μπω και μου βγαζει το καναλι του ...Tι τρεχει?? :hmmm:
Εδιτ:Δεν ξερω αν εκανες κατι,αλλα τελικα εφτιαξε.Thnks!! ^.^
Jan 24 2012 13:04
Kaidou → iristella
Mod...Γιατι οταν θελω να μπω στο καναλι μου,μου βγαζει το καναλι του ? :hmmm:
Jan 24 2012 12:56
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
Aw, arigato! Να ναι καλά η Kai που μου τα κάνει! ^^
Είναι από το anime και manga Saint Sieya. Το προτείνω αν σ'αρέσουν τα shounen. Warning: characters death.
Jan 21 2012 17:56
E ναι μωρέ,. γι αυτό το λέω κι εγώ. Γιατί βαριέμαι του θανατά.
Και τώρα συνειδητοποίησες που εννοούσες. Εντάξει, ήθελα απλώς να το κάνω πιο συγκεκριμένο.
Jan 21 2012 17:42
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Δεν χρειαζεται καν,απλως κανω συζητηση για να περασει η ωρα μου!! xD
Jan 21 2012 17:40
Nαι κι εγώ απλώς βαριόμουν να γράφω περισσότερα. Και κάτσε να ψάξω τι εννοείς xD
Jan 21 2012 17:39
Kaidou → WillOfTheD
No problem mate,απλως ενιωσα οτι με αγνοουν και αυτο ειναι το χειροτερο μου :P
Jan 21 2012 17:35
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Καταρχας πλακιζω :P(μην εχουμε παρεξηγησεις) ,απλως εγραψες σχεδον τα ιδια με το δικο μ ποστ στο bleach latest chapter... xD
Jan 21 2012 17:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed