Community Status Updates
zade → Kaidou
Το διάβασα το ποστ σου έχεις δίκιο ,απλά με τόσους που μου την λένε ,δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους!
Πρώτον το λινκ που παραθέτεις είναι από τραγική πηγή. Είναι σαν να σου παραθέσω εγώ από τον Λιακόπουλο για να στηρίξω την θρησκεία. Θα γελάγαμε και οι δύο.
Τέλος πάντων ας δεχτώ ότι είναι επιστημονικό κλπ κλπ και πάλι δεν μου αποδεικκνύει τίποτα. Σκέψου ότι για να φτάσουμε σε μια μικρή εξέλιξη όπως είναι ο άνθρωπος από τον πίθηκο χρειάστηκε να περάσουμε από τον πίθηκο στον Αυστραλοπίθηκο, στον Νεάτερνταλ ,στον Χόμο έρεκτους και τελικά στον Χόμο Σάπιενς. Δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον τρια είδη για ένα μικρό εξελικτικό βήμα όπως είναι ο πίθηκος---> άνθρωπος. Φαντάσου λοιπόν ότι για ένα μεγάλο βήμα (τεράστιο βήμα μην σου πω) θα χρειαστούμε πολύ περισσότερα είδη από ΕΝΑ που έχει ανακαλυφθεί. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να πειστώ από αυτό.
Jan 30 2012 22:35
Kaidou → zade
Μερικες φορες νομιζω πως περναω απαρατηρητος ..:emptyonexg1:
[url=http://www.greatlie.com/ellinismos/ekseliksi-i-dimiourgismos/624-anakalupsi-eklipontos-ekseliktikou-krikou-to-amfibio-psari-tiktaalik.html]Κλικ[/url]
y u know read my post!!! xD
PS:Στο στελνω γιατι συνεχιζεις να υποστηριζεις οτι δεν υπαρχουν απολιθωματα του εκλιποντος εξελικτικου κρικου...:nerd:
Jan 30 2012 21:13
Kaidou → SupG18
Αυτο που λες.Και οτι τα shounen ειναι για το ευρυ κοινο,δεν εχουν ουτε βαθυστοχαστρο νοημα,ουτε φιλοσοφικες αρλουμπες.Σου πετανε 156 μαχες,καμια 10αρια συγκινητικες σκηνες και ιδου.Ετοιμο το shounen.Πανω κατω ολα τα shounen ετσι ειναι.
Απο την στιγμη που τα shounen ειναι τοσο ομοια,τοτε ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι αν το ευρυ κοινο προτιμησε το OP αντι των αλλων,τοτε το One Piece ειναι καλυτερο απο τα αλλα.Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος :P
Jan 30 2012 14:23
SupG18 → Kaidou
ενταξει ειναι θεμα προτιμησης ....εμενα δεν μου αρεσει τοσο το concept του ναρουτο οποτε δεν τα συγκρινω καν,για να δεις ομως πιο ειναι το καλυτερο λογικα συγκρινεις votes και πωλησεις. Με τα votes δεν ξερω τι παιζει αλλα σε πωλησεις το one piece ειναι πολυ μπροστα απο τα υπολοιπα shounen ...νομιζω βασικα οτι ειναι το μανγκα με τις περισσοτερες πωλησεις ολων των εποχων αν δεν κανω λαθος ...οποτε :P
Jan 30 2012 14:16
Kaidou → SupG18
Και εγω,γιατι στο αλλο θεμα υπαρχει μια πολυ μικρη μειοψηφια που πιστευει οτι το Naruto ειναι καλυτερο!! :P
Jan 30 2012 14:12
SupG18 → Kaidou
για τα τοπ shounen manga ,τωρα τι εννοει δεν ξερω, υπεθεσα σε πωλησεις...
Jan 30 2012 14:10
Kaidou → SupG18
Μωρε να διαφωνησει,αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι,για πιο πραμα ηθελε link?
Jan 30 2012 14:08
SupG18 → Kaidou
εγω σου λεω οτι θα διαφωνησει σιγουρα :P αλλα ενταξει οπως το βλεπει κανεις....
Jan 30 2012 14:05
zoro77 → Kaidou
Aυτον ακριβως!!8) Και πιστευω και ταιριαζει και η περιπτωση που εχει επαφες με την μαμα;)
Jan 29 2012 23:38
zoro77 → Kaidou
[SPOILER][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/918/jinbeieditblank.jpg[/IMG][/SPOILER]
Eννοειτε xD Μονο και μονο απο αυτην την φατσα οταν την πρωτοεδειξε φανηκε οτι κρυβει και αλλη πλευρα:P
Jan 29 2012 17:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed