Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Kaidou

Οντως! Δεν γινοταν στα πρωτα γεγονοτα ενος αρκ μεχρι να φτασει η υποθεση στο ζουμι να βγαινανε 2 chap ανα βδομαδα? Μακαρι να χουμε νικη επι ενος μεγαλου αντιπαλου σε αυτο το arc! Xαιρομαι που (μεχρι στιγμης) οι strawhats κανουν ακομα την πλακα τους σε ενα κακοφημο μερος του κοσμου που λεγεται New World!:smokingg: Εχω πορωθει με franky τωρα στα τελευταια 2 chapters! Στο FI νομιζω ο Oda τον αδικησε λιγο!
Feb 29 2012 23:10
Photo

Kaidou → zoro77

Ναι [B]πολυ [/B]πορωση!! Ειδικα το manga εχει παρει φωτια!Αλλα ρε γαμωτο,τα πρωτα chapters καθε arc ειναι βασανιστηριο,σου γενναει 156 ερωτηματα και σε αφηνει στα κρυα του λουτρου...:zetsubou:
Feb 29 2012 23:04
Photo

zoro77 → Kaidou

ευχαριστω ρε αρχοντα:D Το face της sig βασικα ηθελα για αβαταρ. Το προσπαθησα αλλα δεν μου βγαινε ωραιο. Τεσπα επιστροφη σε zoro. Πω ρε φιλε πορωση αυτο το one piece!
Feb 29 2012 22:36
Photo

Kaidou → zoro77

Μεγια το σετ!! Ωραια sig!! ;)
Feb 29 2012 17:33
Photo

Kaidou → Vagelio

Τιποτα,απλως μου φαινονται εξαιρετικα τα χρωματα και η ποιοτητα της γραμμης,που με εκανε να αναρωτηθω αν τα εχεις κανει με αυτο τον τροπο :P
Feb 29 2012 17:08
Photo

Vagelio → Kaidou

Not at all, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πίσω από τις εικόνες. Η εκτέλεση απλώς είναι που βελτιώνεται. Μιλώντας για τα χρωματισμένα, ναι αρκετά τα έχω κάνει με tablet στον υπολογιστή. Υπάρχουν και αυτό που χρωματίζω με τον παραδοσιακό τρόπο (όπου εκεί προτιμώ ξυλομπογιές). Why?
Feb 29 2012 01:16
Photo

Kaidou → Vagelio

Γιατι να εισαι τοσο γαματη;;;;; anw,ολες τις δουλειες σου τις εχεις κανει με tablet/photoshop/pen??
Feb 28 2012 01:04
Photo

The Truth → Kaidou

Να το ξεκινήσεις για το manga είναι σε τελείως διαφορετικό σύμπαν σε σχέση με το anime. Είναι πολύ πιο ωραίο, και στα μετέπειτα κεφάλαιο ο mangaka βελτιώνει το σχέδιο του, οπότε γίνεται κορυφαίο!
Feb 27 2012 17:15
Photo

Kaidou → Zane

Κατσε να δεις τι θα πεχτει στο τελος του FI arc να δεις για ποτε θα ξαναγινεις OPatrd :P
Feb 27 2012 12:13
Photo

Zane → Kaidou

'Οχι ρε,αυτά είναι περασμένα μεγαλεία...:P
Feb 27 2012 12:11
Photo

Kaidou → Zane

Νομιζα πως εισουν φανατικος OPtard :P
Feb 27 2012 12:08
Photo

Zane → Kaidou

Από πάντα ρε.Κυρίως λόγω του art και του συνεχόμενου καλού ξύλου..:D
Feb 27 2012 11:55
Photo

Kaidou → The Truth

Δηλαδη δεν σταματαει στο επεισοδιο 51;; Γι'αυτο πηρε το ματι μου προσφατα ενα chaptyer του SE...Θα το πιασω οποσδηποτε,γιατι δεν λεει ο τροπος που εχασαν τα 2 τουμπανα της σειρας...
Feb 26 2012 15:28
Photo

The Truth → Kaidou

Όντως το επεισόδιο εκείνο ήταν απλά τρομερό! Είχα κάνει κοιλιακούς από τα γέλια! Όσο για το manga από το 36 επεισόδιο και μετά ακολουθεί τελείως διαφορετική πορεία (το anime από το 36-51 είναι fillerιες) καθώς δεν τον σκοτώνουν τελικά το Μοσκιτο, και στο manga το Kishin ζει ακόμα. Θα σου πρότεινα να το διαβάσει γιατί είναι πολλές κλάσεις ανώτερο! Αν δε θες να το πιάσεις από την αρχή ξεκίνα από το κεφάλαιο 30, κάπου εκεί είναι που αλλάζουν.
Feb 26 2012 15:12
Photo

Kaidou → The Truth

Οχι,εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα;; Κοιτα να πω την αμαρτια μου,το τελειωσα πριν λιγες μερες το ανιμε και απογοητευτικα απο την τελευταια μαχη reaper με τον ψυχακια demon god...Ηταν ψιλο fail ο τροπος που εχασε κοτζαμαν reaper απο τον demon και ο τροπος που εχασε ο 2ος απο ενα κοριτσακι... Κατα τα αλλα προσκυνω το χιουμορ του,που ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε ανιμε(ειδικα το 5ο επεισοδιο με το exam αν θυμαμαι καλα) και το story φυσικα που με κρατησε μεχρι το τελος...
Feb 26 2012 15:09