Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → SupG18

Ναι,μπορει τελικα η γρια να τον πηγε πισω στο Punk hazard...Θα δουμε.
Mar 12 2012 20:13
Photo

SupG18 → Kaidou

δεν ξερω αν τελικα πηγε στο νησι ο urouge γιατι μπορει να παιχτικε κατι με την γρια , αλλα σιγουρα ηταν το ιδιο νησι (ενα απο τα πρωτα 3 νησια , και ο urouge μολις ειχε μπει στο νεο κοσμο τοτε)
Mar 12 2012 01:33
Photo

Kaidou → Osama Bin Laden

Ok ty!! ;)
Mar 07 2012 16:34
Photo

Osama Bin Laden → Kaidou

Επειδή έχω γίνει slightly spoilered μπορώ να σου πω ότι κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι το τελευταίο επεισόδειο (της ιστορίας με τον Lucifer εννοώ). Έδειξε ένα επεισόδιο χτες Τρίτη, το οποίο ήταν ελαφρώς κουλό, νομίζω πάντως ότι ο πέμπτος κύκλος δεν έχει τελειώσει. Κάποιος που έχει δει όλη την σειρά θα σε ενημερώσει καλύτερα, πάντως
Mar 07 2012 11:09
Photo

Kaidou → Osama Bin Laden

Φιλε,φαινεσαι οτι εισαι supernatural fan...Χθες εδειξε το τελευταιο επεισοδιο στο star,ή θα εχει και συνεχεια?
Mar 07 2012 00:35
Photo

Kaidou → Babba

Σε απαντησα στο thread.Με spoilers αυτην την φορα...:P
Mar 04 2012 16:22
Photo

Dio Brando → Kaidou

Οχι συντομα παντως.Ειναι παρα πολυ νωρις.Και δεν ειναι ευκολο να scanαρουν 200 σελιδες.
Mar 03 2012 14:05
Photo

Kaidou → Dio Brando

Δηλάδη αν θελω να βρω και τα scans,υπαρχει περιπτωση να βγουν καπου;
Mar 03 2012 13:58
Photo

Dio Brando → Kaidou

Δεν θα βγουνε scans.Μολις χθες βγηκε και ειναι 200 κατι σελιδες.Μονο πληροφοριες θα βγουνε.
Mar 03 2012 13:53
Photo

Kaidou → Dio Brando

Αντε ποτε θα βγει,μας γκαστρωσε :P
Mar 03 2012 12:04
Photo

Dio Brando → Kaidou

Για τα spoilers ουτε εγω ξερω.Για το chapter απλα πηγαινε στο manga eεκει που ειναι το OP section.
Mar 02 2012 17:35
Photo

Kaidou → Dio Brando

ρε συ,εχ γινει μελος στο ap forums,αλλα οσο και χαζο να σου φαινεται δεν μπορω να βρω τα threads οπως"latest chapters","manga spoilers" or smthing....Παιζει να μου τα στειλεις σε link?
Mar 02 2012 17:23
Photo

Kaidou → zoro77

Σαν προσωπικοτητα φαινεται πως ταιριαζει στο πληρωμα...Αλλα αν κρινουμαι απο αυτα που ξερουμε για τους samurai,δεν ταιριαζει και αλλος ξυφομαχος.Εκτος και αν εχει αλλη ιδιοτητα/ικανοτητα... Οσο για τους shichibukai που λες,εν μερη συμφωνω...Αλλα αν πιασεις shichibukai οπως ο Mihawk ή ο Jinbe ή ο Don Flamingo ή ο Crocodile(που πιστευω εχασε λιγο αδικα απο τον Luffy,καθως τον νικησε 2 φορες και την τριτη εχασε μονο και μονο επειδη βρηκε την αδυναμια του),ολοι αυτοι ειναι [B]πολυ[/B] δυνατοι αντιπαλοι που μπορει να μην ειναι σε επιπεδο Yonkou(αν εξερεσουμε τον Mihawk) αλλα πηγαινο-ερχονται στο NW για την πλακα τους,και οι συγκεκριμενοι ειναι πιστευω ενα βημα κατω απο admiral...
Mar 01 2012 00:46
Photo

zoro77 → Kaidou

Αν ειναι ο Μagellan τοτε θα μιλαμε για πραγματικα δυσκολο αντιπαλο. Πιστευω δεν θα ναι ο magellan γιατι ο Magellan δεν θα εβλαπτε marines.(με οσα γνωριζουμε). Αλλα δεν ξερεις. Συμφωνω στα αλλα που λες. Και θελω να προσθεσω οτι για μενα πλεον το shichibukai level απο δω και περa για τους Sh δεν θα ναι ο φοβερος αντιπαλος οπως ηταν pro time skip. Εννοειται θα ναι αξιος αντιπαλος αλλα οχι πιστευω οπως παλια που το ακουγαμε και παθαιναμε τρομο οι OP fans:P Επισης απ οτι φαινεται τελικα ο boss δεν ειναι μαλλον ο shichibukai γιατι καμια σχεση η υγρη μορφη με τους κομμενους ανθρωπους. Μου φαινονται δυο διαφορετικα φρουτα. Δηλαδη και smoker και shichibukai και logia user(πιθανον) boss! Παντως για να κανει πλακα σε samurai θα ναι καλος αντιπαλος οποιος και αν ειναι. Και αυτος ο samurai ταιριαζει για το πληρωμα ειδικα με nami θα χει πολυ γελιο xD Ξεφυγα και ειπα πολλα:P
Feb 29 2012 23:34
Photo

Kaidou → zoro77

Προς το παρων δεν εχουν συναντησει κατι το αξιολογο,αλλα αυτο το boss φαινεται τουμπανο(ακομι και με αυτην την απλη μορφη)αν κρινουμε απο το ποσο χαλαρα παιρνει την αφιξη ενος πειρατικου πληρωματος(μην ξεχνας οτι για να φτασει καποιος στο NW θα πρεπει να εχει τρομερη δυναμη)και ενος G5 τοτε εχει πολυ καλες πιθανοτητες για να εξελιχθει σε τρομερος αντιπαλος...Εγω εκανα μια προβλεψη.Οτι αυτος ειναι ο Magellan.Δεν ξερω αλλα,λιγο το στυλ του υγρου,λιγο κατι poisonous gas που ελεγε ο Smoker,λιγο το οτι αυτο το μερος ειναι κατι σαν φυλακη δεν θελει πολυ να το πιστεψω :P Αν και παω στοιχημα πως δεν ειναι,γιατι ο Oda δεν ανακυκλωνει ευκολα χαρακτηρες...
Feb 29 2012 23:20