Community Status Updates
Kaidou → Theodore :D
Νταξει,να καταλαβω πως δεν επιασες το νοημα του set μου(που ειναι οτι το τσιγαρο καει τον εγκεφαλο :P),αλλα τι δεν σ'αρεσει στο avatar μου;I mean,ειναι ενας τελεια σχεδιασμενος τυπας που καπνιζει απο εναν πολυ ταλαντουχο illustrator ονοματι Sam Spratt!!
Here is the link [URL="http://samspratt.com/"]Sam Spratt | Homepage[/URL] googlare τον να δεις την δουλεια του!!Με αδικισες theodore μονο αυτο εχω να πω!!!:smokingg:
[YOUTUBE]HIO237neuN4[/YOUTUBE]
Edit:Ποτε δεν ειναι αργα να παραδεχτεις οτι ζηλεψες την τελειοτητα του set μου!![IMG]http://s17.postimage.org/5iv8j58rf/th_113.gif[/IMG]
Feb 24 2012 01:43
Theodore :D → Kaidou
Χαχα, έλα σιγά.
Το avatar μπορεί να του έδινα και 5.
Το signature 1 χαλαρά, όμως. Sorry ;_;
Feb 24 2012 01:32
Kaidou → Theodore :D
Eisai austiros kai adikos!!:smokingg:
To ava mou ta spaei,kai i sig mou einai mia xara!!Eee,oxi kai 1 re aderfe.Nta3ei gia to 4 ouden sxolio...
Feb 24 2012 01:23
Kaidou → Zane
Well,δεν εχει γινει κατι το συνταρακτικο ακομα σαν γεγονος,γιατι αποκαλυψεις εχουν γινει,κυριως στο τελος του arc...
Για το στοιχημα που βαλαμε(μην νομιζεις οτι το εχω ξεχασει :P)την γλυτωσες τυχερουλι διοτι το alter εχει κλεισει και συνεπως δεν εχει παρατραγουδα. :P
Feb 24 2012 01:17
Zane → Kaidou
Ε λίγο οι υποχρεώσεις,λίγο οι άλλες δραστηριότητες πάσης φύσεως,το ψιλοξέχασα το forum.Βέβαια όταν το θυμηθώ και βρω την ευκαίρια,μπαίνω που και που
Mεγειά και το νέο name;)
Μόνο πρόσεξε μην με spoiler-ιάσεις,καθ ότι έχω και πολύυυυυ καιρό να διαβάσω το manga(πλέον σε καμιά 7-8αριά επεισόδια θα βλέπω το anime χωρίς να ξέρω τι θα γίνει :D άξιζε η αναμονή)
Feb 23 2012 20:09
Kaidou → Mad_Hatter
Το καταλαβα. :)
Btw,καλα κανεις και τα λες αυτα.Σε τετοια thread ευκολα γινονται καυγαδες,αν και νομιζω πως τα πολα fanboys εχουν αραιωσει στο forum ή εχουν διορθωθει :P
Feb 23 2012 17:04
Mad_Hatter → Kaidou
[QUOTE]
@M_H Προς θεου δεν ειπα πως ειναι τεμπελης...
[/QUOTE]
Ναι ρε το ξέρω, δε το είπα για σένα, απλώς για να προλάβω καταστάσεις που έχουμε ξαναζήσει ^^
Feb 23 2012 15:35
Kaidou → Left64Vegeta
Οταν μπαινω στο profile μου (και οταν παταω new posts) μου βγαζει οτι εχω unread message χωρις να εχω κατι καινουργιο...
Edit:Δεν ξερω αν εκανες κατι,αλλα εφτιαξε.Μου ειχε σπασει τα νευρα!! :P
Feb 22 2012 22:37
Kaidou → Dio Brando
[SPOILER][QUOTE]Νεο databook.
[B]Spoiler:[/B]
[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/5343/alrpholciaacs4jpglarge.jpg[/IMG]
Εξηγησεις για 321 χαρακτηρες και γενεθλια.
Πολλα πραγματα για το New World.Φρουτα,Haki,πλοια,επιστημες.
Συνεντευξη Oda.
Chapter 0.
Το πληρωμα του Kid και της Hancock και αλλα.[/QUOTE][/SPOILER]
Ποτε θα βγει το νεο databook που λες;;
Feb 22 2012 22:15
Dio Brando → Kaidou
Den katalaves.TO mangahead anevazei to japanese ka8e paraskeuh.To spoiler(keimeno)8a vgainei kanonika thn tetarth.
Feb 14 2012 22:54
Kaidou → Dio Brando
[QUOTE]Επεισης,το Mangahead ανεβαζει το full raw την Παρασκευη η το Σαββατο.[/QUOTE]
Δηλαδη θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι την Παρασκευη για να διαβασουμε OP?!? :/
Feb 14 2012 20:15
Eärendil → Kaidou
Έγραψα να το delete thx,αλλά αφού υπάρχει sto general no need to repost it :D
Feb 14 2012 01:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed