Community Status Updates
Kaidou → zoro77
Τεσπα,αν εν τελη ο Λο εννοει την BM,ασχετως αποφασεως του Luffy,θα εχουμε σιγουρα μια συναντηση αυτων των τριων στο νησι της BM.Και οι 3 θα εχουν σαν στοχο να πλακωσουν την BM,οποτε δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον τροπο ωστε να γινει κατι τετοιο χωρις να συνεργαστουν.Εκτος και πελατιασει εναν εναν ξεχωριστα η BM,και στο τελος εμφανιστει ο Luffy για να της δωσει το τελειωτικο χτυπημα,κατι που το θεωρω χειροτερο σαν πλοκη απο το προφανες που υποστηριζω ...
May 18 2012 01:25
Kaidou → zoro77
Ο Kidd γενικοτερα δεν φαινεται ατομο που συνεργαζεται ευκολα,αλλα δεν φαινεται και χαζος ωστε να παει μονος του εναντιον ενος Yonkou,και ακομα και αν το κανει,που πιστευω οτι θα το κανει,στο τελος θα καταληξει να αναγκαζεται να συνεργαστει με την Μγεαλη Μαμα για να την βαλουν κατω...
May 18 2012 01:22
zoro77 → Kaidou
Oντως μου φαινεται πιο πιθανο αυτο που λες για την σχεση Roger, WB και Shiki. Για ενδεχομενη παντως συμμαχια και των τριων δεν ειμαι πολυ σιγουρος. Οχι οτι δεν ειναι καλη θεωρια. Μια χαρα ειναι. Απλα μου φαινεται λιγο προβλεψιμη και o Οda σε κατι τετοια μας βγαζει ολους knock out xD Ασε που εγω πιστευω οτι ο Kidd με το που συναντηθει με luffy θα τον προκαλεσει σε μαχη γιατι ετσι ειχε πει οταν ο kidd ειχε πρωτοπατησει στο New World. Παντως για αρχη οντως για να ριξει καποιος πρωτοεμφανιζομενος yonky χρειαζεται συμμαχια. Ισως τωρα να μην γινει συμμαχια αλλα μπορει να τα φερουν ετσι τα πραγματα και σε καποια φαση να τυχει να ενωθουν μαζι. Γενικα παιζουν πολλα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι απο δω και περα τα ονοματα των yonku θα τα ακουμε συνεχεια και γενικα στο New World θα χουμε παρα πολυ ξυλο. Ειτε με τους ιδιους τους yonku ειτε(κυριως με συμμαχους τους)Και ενα αλλο που θελω να πω ειναι οτι αν ενας yonku πεσει γρηγορα τοτε πιστευω οτι το one piece σαν σειρα manga δεν νομιζω να συνεχιστει παρα πολυ και ο φιλος μας ο oda θα μας κουναει το καμπανακι οτι σιγα σιγα θα τελειωνει. Αν ομως αργησει... και αυτο γινει με συμμαχια τοτε προβλεπω θα χουμε one piece για τα επομενα 15 xD
May 18 2012 01:18
Kaidou → zoro77
Ααα,μωρε.Χαλαρα τα πραγματα εδω,και εγω πορωμενος με το OP!!Εγω θα ηθελα ο Kidd και ο Law να αποκτησουν μια σχεση σαν του G.Roger με τον WB και τον Shiki.(o Law στην θεση του WB,δηλαδη μια πιο φιλικη σχεση και ο Kidd μια πιο ανταγωνιστικη σχεση σαν του Shiki)Και οπως ειπα και στο tread,πιστευω οτι αυτοι οι 3 θα συνεργαστουν ωστε να νικησουν την BM,και με αυτον τον τροπο θα δειξουν στην WG οτι η νεα γενια ειναι εδω,πιο δυνατη απο ποτε και δεν κωλωνει να τα βαλει ακομα και με τους πιο δυνατους!!!!
May 18 2012 00:04
zoro77 → Kaidou
Ευχαριστω ρε φιλε! Εσυ πως παει γενικα? Οσο για το ΟΡ απλα κορυφαιο!! Νταξει πραγματικα με το τελευταιο chapter μου λυθηκαν απειρες αποριες μου! Να γιατι τυπαδες οπως πχ crocodile,moria παλεψανε με yonku και ηττηθηκανε. Ειναι πολλα βασικα και μυριζομαι οτι και αλλοι γνωστοι χαρακτηρες την ιδια δουλεια κανουν. Πχ donflamingo. Παντως οπως εξεφρασα και στο latest chapter thread πολυ θα θελα ο luffy και ο law να αποκτησουν μια σχεση τυπου shanks-mihawk.
May 17 2012 23:58
-
zoro77
ή να προσθεσω, τωρα εξηγηται γιατι ειχε τοσους συμμαχους πειρατες ο whitebeard..
May 18 2012 00:02
-
Kaidou
Επισης,πως βλεπεις τις εξελιξεις στο OP?Πραγματικα,ο Oda εχει φτασει στο ανωτατο επιπεδο επικιλας,και ολο ανεβαινει!!Ελαχιστες φορες με εχει απογοητευσει αυτος ο ανθρωπος!!
May 17 2012 23:52
zoro77 → Kaidou
Που σαι ρε φιλαρακι? Οντως εχουμε καιρο να τα πουμε. Να σου πω δεν σε πειραζει να σου απαντω στο προφιλ σου ε? Το κανω αυτο γιατι στο add comment μπερδευομαι και δεν μου ερχονται ειδοποιησεις οτι καποιος μου απανταει.
May 17 2012 23:49
-
zoro77
Τι να γινει? Η ζωη μου τωρα ειναι σπιτι. Εκανα μια επεμβαση και δεν μπορω να κουνηθω εξω. Εχω αναρρωσει σχεδον αλλα δεν μπορω να βγαινω. Ετσι εχω καψει τα αθλητικα σαιτ και οτι εχει σχεση με το one piece xD
May 17 2012 23:50
Kaidou → Dio Brando
Βγηκαν οι πωλησεις των manga...Ακουσα πως το OP βγηκε 5ο,ισχυει ή οχι;
May 03 2012 01:40
-
Dio Brando
To FI arc ηταν μεγαλο οποτε δεν βλεπω το PH arc να εχει πολλα πραγματα.
Ειδη εχουμε δει τα μισα απο τα βασικα.
May 04 2012 13:22 -
Kaidou
Κατι αλλο,το mangastream forum θα ξαναμπει σε λειτουργια ποτε;
May 04 2012 20:49 -
Dio Brando
Μπα...Τουλαχιστον οχι συντομα.
May 05 2012 01:02
-
ryu
best thing ever? ααάανετα
Apr 29 2012 11:08 -
Kaidou
Τωρα τελευταια ελιωνα με τα γυρισματα της Οδυσειας μια περιφρονιμενης!!xD
Apr 29 2012 12:42 -
ryu
βαζουν μουσικες final fantasy απο πισω οτι καλυτερο εχω δει ποτε
Apr 29 2012 16:25
konata.otaku → Kaidou
Παιζωωω black ops ...αλλα σε καμια βδομαδα θα αρχισω το mw3 ...intrested for some nazi zombie hunting ^_^ ??
Apr 21 2012 00:06
-
Kaidou
Επαιζα mw2,αλλα το σταματησαν :'(
Μαλλον θα αρχησω και εγω mw3 σιγα σιγα,αμα ειναι να τα ελεμε εκει ;)
Apr 21 2012 00:16
Kaidou → Kamui
Θες να μου πεις οτι μιλαω σαν ηλικιωμενος;Να φανταστω τοτε οτι τρεφεις μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς το προσωπο μου;
Apr 12 2012 23:56
-
Kamui
Δε το πήγαινα ακριβώς εκεί, απλά πρόκειται για το κλασσικό σχόλειο της συντιρητικής γιαγιάς όταν αφήνεις μακρύ μαλλί.Και καλά δηλαδή οτι σημασία έχει να φαίνεται το πρόσωπο και όχι οτι κάποιες φορές όταν κρύβεται φαίνεται καλύτερα...
Αν σου πω οτι μιλάς σαν παππούς πάλι, να είσαι σίγουρος πως θα έχεις τας σέβας μου
Apr 12 2012 23:59 -
Kaidou
Τι διακριση ειναι αυτη προς τους ηλικιωμενους;Ναι κυριε Kamui,και οι γιαγιαδες εχουν ψυχη!!! :'(
Apr 13 2012 00:10 -
Kamui
Ε όπως και να το κάνεις όμως άλλη χάρη έχει ο παππούς...
Apr 21 2012 18:02
-
Kunoichi.meriinawa
u mad? xDD
Apr 13 2012 01:02
Kaidou → Kunoichi.meriinawa
Λολ,ποσους ακομι θα βρω να εχουν αυτο το κινητο;;Ειλικρινα εχω βαρεθει να βλεπω να εχουν ολοι x-peria x 8-10.Αντε ρε παιδια,τοσο μεγαλη ειναι η παραγωγη κινητων στον κοσμο,ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!:ssangry::madtodeath:
Apr 12 2012 00:21
-
Kaidou
*περπατημα=κουβαλημα του μεθυσμενου φιλου μου...
Apr 13 2012 13:20 -
Kunoichi.meriinawa
μπαα μερικές ήταν ήδη μεθυσμένες και μιλάμε για ιταλικό ταπεραμέντο (όχι κυριολεκτικά ιταλός είναι) οπότε οι χιλόπιτες ήταν περίπου 2 στις 5. :P Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όμως. Φασωνόταν με μια πουτ@νίτσα που αποδείχθηκε ότι είχε αφήσει τον γκόμενο με την παρέα της στον πάνω όροφο και εκείνος επέλεξε εκείνη την ώρα να μπει να την ψάξει. Ε ψιλοπίτα (απ'οτι κατάλαβα) ο γκόμενος κεφάλι ο φίλος μου δεν ήθελε και πολύ... Χαμός εκείνη τη μέρα XD H δουλειά του κουβαλητή είναι κουραστική... Εγώ σ...
Apr 14 2012 01:43 -
Kunoichi.meriinawa
*... Εγώ σαν το μικρό της παρέας δεν χρειάζεται να την κάνω όμως hihihi :pp
Apr 14 2012 01:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed