Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Sorry, o Sasuke με μπέρδεψε. Και δε σε βασανίζουμε άδικα...τουλάχιστον το ευχαριστιόμαστε! :canthelp:
Mar 04 2012 00:51
Photo

Sutera → Fallen_Mpougatsa

ένα έχω να πω...μας βασανίζεται άδικα!!! plus είμαι κοπέλα xD
Mar 04 2012 00:47
Photo

Χα χα, θετικέ! έχουμε κι άλλους στο site though δεν είσαι μόνος, μην ανησυχείς!
Mar 04 2012 00:45
Photo

είμαι τύπος θετικών επιστημων!!!καταλάβετε τον πόνο του μαθηματικού xDD
Mar 04 2012 00:42
Photo

Ε καλά, σίγουρα είναι πιο εύκολα γιατί δεν χρειάζεται να βασανίσεις τον εγκέφαλο για ορθογραφία και τόνους αλλά τόσα Greeklish στο τέλος θα ξεχάσουμε και τη γλώσσα μας :P
Mar 04 2012 00:38
Photo

aaa ναι!!!god bless little kuriboh!!!XD lololo απλά τα greeklish με βολεύουν από άποψη ορθογραφίας,τόνων etc
Mar 04 2012 00:37
Photo

Lol, το why so British δεν είναι αναφορά στο Υugioh Abridged? Ε, λέω props for that! Αλλά τα greeklish με ενοχλούν να τα διαβάζω κι αν μπορείς να μην τα χρησιμοποιείς.
Mar 04 2012 00:33
Photo

έλα πάλι?!
Mar 04 2012 00:31
Photo

Props για την YGO TAS αναφορά κάτω απ'το όνομα σου...αλλά παρακαλώ, μη γράφεις σε greeklish. Δε μπορώ να διαβάζω αυτά τα post!
Mar 03 2012 23:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ε ναι, φαντάζομαι σε πεθύμησε και το σπίτι σου! Πφφφ, άσε της τρελής γίνεται απ'όλες τις απόψεις στο θέμα του πάρκινγκ!
Mar 03 2012 19:40
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Αθήνα είμαι τώρα!!! Ρε φιλλλαράκι όμως, με τα διπλοπαρκαρίσματα χαλλλαρά, ε;
Mar 03 2012 18:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Χαλαρά μην ανησυχείς...! Αλλά κι εσύ, Θεσσαλονίκη-Μόναχο μην το κάνεις κέντρο-σπίτι! xD
Mar 03 2012 18:42
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Σόρυ ρε που δεν σου στειλα τελικά, αλλά πραγματικά πνιγήκαμε με τις δουλειές. Λογικά θα ξαναπεράσω σε μερικές βδομάδες.
Mar 03 2012 18:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:canthelp: Your thing; not mine. Εμένα δε μου το κάνουν και τόσο οπότε ακόμα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στη θέση σου...παρεπιμπτόντως, βρήκα το "κουσούρι" του παίχτη μου: θα είναι girly σε εμφάνιση και φωνή και θα τον παιρνάνε για γυναίκα! Και ναι, φυσικά το εμπνεύστηκα από τη συζήτησή μας μόλις τώρα. Eπίσης, εμένα ήδη με είπανε "τον" στο νέο site, το τρελό κριάρι για την ακρίβεια. Lol, και ήταν η πρώτη φορά που έγραψα. άτιμε Vergil που σε έχω avatar και παραπλανείς κόσμο...! xD
Mar 02 2012 21:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Στον συγκεκριμένο δεν το έχω ξαναπεί εκτός κι αν το είχε πει εκείνος και δεν το πρόσεξα. :hahaha: Έχει γίνει διασκεδαστικό εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Είναι περίεργο ναι, αλλά γιατί να με πειράζει. Αν με πείραζε πραγματικά θα απαντούσα έτσι; Δεν νομίζω.
Mar 02 2012 20:47