Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Λοιπόν, μάντεψε τιβγήκε σήμερα...ναι, το Gunka no Baltzer. xD Ειμαι προάγγελος μαντάτων! Fear me!:hahaha:
Mar 06 2012 21:13
Photo

Anelis → Fallen_Mpougatsa

MWAHAHAHAHA!
Mar 06 2012 20:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Υou are EVIL!
Mar 06 2012 20:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Δεν πειράζει καλέ! Όχι εμένα τουλάχιστον :Ρ
Mar 06 2012 17:57
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

καλα αφου το λες εσυ...
Mar 06 2012 16:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Όχι, προφανώς. Αλλά δεν είμαι όλη την ημέρα μέσα, αυτό λέει ψέμματα, να ξέρεις. Μπαινοβγαίνω και δεν το καταλαβαίνει.
Mar 06 2012 16:23
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ep μαρια τι γινεται ολη μερα μεσα εισαι σημερα , μαθημα δεν εχουμε??
Mar 06 2012 15:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Ναι δίκιο έχεις!xD Λοιπόν, πας στο προφίλ σου ακριβώς πάνω εκεί που αφήνεις το VM. Εκεί έχει μερικές ταμπελίτσες όπως αυτήν που λέει "Statistics". Κάνεις κλικ και στα βγάζει. Μπορείς να το κάνεις για όλους όχι μόνο για σένα.
Mar 06 2012 10:52
Photo

Sutera → Fallen_Mpougatsa

άμα ήμασταν το ίδιο φύλο θα είχαμε αλλου είδους προβλήματα!!!αρα πάλι καλά που είμαστε αγόρι κορίτσι!!!XD και μένα έλειπε για λίγο καιρό κρήτη για σπουδές αλλα γύρισε --.- κάτι άσχετο,μήπως ξέρεις από που μπορούμε να δούμε τα forum στα οποια έχουμε κάνει σχόλια?
Mar 06 2012 01:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

:hahaha: Θα περιμένω. Ναι ναι, καταλαβαίω τώρα πλήρως. Έχεις δίκιο, συνήθως οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν καλά, ειλικρίνια-ξεειλικρλινια, ή μάλλον η έλλειψη επικοινωνίας είναι αυτό που οδηγεί σ'αυτήν την ανάγκη προς ειλικρίνια έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον επικοινωνία σ'αυτό το επίπεδο. I get it now.
Mar 05 2012 22:48
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P[/QUOTE] Είδες τι ωραία που γυρίζουν οι ταμπέλες; :P Τελοσπάντων, το θέμα είναι (για να το συνοψίσω) να βρίσκεις τρόπο να περνάς, και να παίρνεις το μύνημα, ανεξαρτήτως ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσεις. Κάποια στιγμή που δεν θα μαι τόσο πτώμα θύμισε μου να σου πω ιστορίες με τον κολλητό μου, να τις θυμασαι μεχρι να πάθεις αλτζχαιμερ XD
Mar 05 2012 22:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Ναι...έχεις ένα δίκιο έτσι όπως το λες. Φυσικά και το τελευταίο παράδειγμα που έφερες το νιώθω πιο κοντά μου... xD Mπορώ να γίνω φορτική, όσο χαριτωμένα και να το κάνω οπότε απ'την άλλη καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα θέλει να μείνει μακρυά παρόλα αυτά, αν μου το έλεγε δε θα θύμωνα-θα το προτιμούσα. Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P
Mar 05 2012 21:57
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

Βρε ανυσηχο ζουζουνι, βρε κουτί με τις χιλιες ερωτήσεις, σταματα να φοράς ταμπέλες δεξιά και αριστερά, αφού είμαι σίγουρος οτι ουτε εσυ καλα καλά δεν τις πιστεύεις.:bleh: Ουτε για αδιάκριτους μιλάμε, ουτε για ψυχάκια. Μιλάμε για καθημερινους ανθρωπους που απο άγνοια ή κεκτημενη ταχύτητα, μπορει να παίξουν με άνεση ολους αυτούς και άλλους τόσους ρόλους, χωρίς καν να το πάρουν χαμπάρι. [SPOILER=παράδειγμα] Παίξε στο μυαλό σου το σενάριο, μια φίλη να τη βαράει γκομενος/πατέρας/αδερφος/whatever, και να χει μια μελανιά ΝΑΑΑΑΑ στο χέρι, ή ένας φίλος να ειναι παρθένος στα 25+. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρεθούν σε καταστάσεις που θα νιώσουν άβολα. Και χωρις να τους πιέσουν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αν δεν τους μίλαγε ο φίλος ή η φίλη για καιρό, θα τον εγκατέλειπαν, γιατι θα θεωρούσαν οτι δεν παίρνουν πίσω αυτό που δίνουν στη φιλία, και ουσιαστικά θα την κανανε με ελαφρά, για να μην τους πουλήσει πρωτος ο άλλος "που δεν τους εμπιστεύεται" και πληγωθουνε. ή σκέψου την φαση οπου ο ένας να θελει να κανουν παρέα πολύ πιο συχνά από τον άλλον, και αυτός αν και τον λατρεύει να έχει μπουχτίσει και να λέει δικαιολογίες για να τον αποφεύγει, γιατι φοβάται μην το πάρει στραβά. Όοολα αυτά μες στο παιχνίδι είναι, και οι περισσότεροι εχουν την ταση να τα βαφτίζουν ανειλικρίνεια, γιατι κατα βάθος φοβούνται να δουν τα δικά τους λάθη στον καθρεφτη. Αυτό εννοούσα μιλώντας για επικοινωνία. Σιγουρα χρειάζεται και ειλικρίνεια, αλλά τη θεωρώ υπερεκτιμημένο μέγεθος.[/SPOILER]
Mar 05 2012 20:50
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

Χεχε για καποιο λογο ηξερα οτι θα ενεκρινες .... xD (αραγε συμπιμτουν τα γουστα μας?) Ευχαριστω πολυ αγαπητη μου....
Mar 05 2012 16:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άντε! Ωραία! Λιγότερη αγωνία απ'ότι περιμέναμε, καλό αυτό~!
Mar 05 2012 12:34