Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Vaizard
[QUOTE=Vaizard;569250]Το σχέδιο του "Itchi στο τέλος ήταν λες και θέλει να κάνει facepalm.[/QUOTE]
Nailed it~! But he's too stoic for that.
Μάρ 07 2012 13:42
Fallen_Mpougatsa → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;569215][U][B]Sutera@[/B] ΚΟΦ'ΤΟ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH.[/U] Ήδη έχεις ΤΡΙΑ posts που σου το λένε και δεν συμμαζεύεσαι. ΔΕΝ είναι επιλογή σου με τί θα γράφεις, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί σε βολεύει. Είναι κανόνας που ακολουθείται από όλους σε ολόκληρο το forum και θα το ακολουθήσεις ΚΑΙ εσύ.[/QUOTE]
Daaaaamn, τα πήρες!
Μάρ 07 2012 10:56
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ντρέπομαι,αλλά είναι προσωρινό μέχρι ν'αρχίσει η σχολή,την επόμενη Δευτέρα.
Μόλις αρχίσει,θα'μαι ξανά στις επάλξεις του forum, επιδεικνύοντας την έλλειψη ζωής που με διακατέχει! XD
Μάρ 07 2012 00:13
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Ελπίζω να μην είδες ότι εγώ και η Kai καθόμαστε στα προφίλ και το σχολιάζουμε αντί να έρθουμε εδώ και να μιλήσουμε πολιτισμένα οι τρεις μας[/QUOTE]
:nanteee:
Όχι δεν το'χα δει.
Το τελευταίο καιρό,δεν κάνω stalking....
Μάρ 06 2012 23:42
redqueen → Fallen_Mpougatsa
:blush2:αντε καλε ..(κι εσυ το ξερεις ? και το προηγουμενο που εβαλα απο εκει ηταν)
κι εγω εσενα για τ ''don't turn your back on me i won't be ignored'' <3
Edit διαβασα τα απο κατω (τι ζωο που ειμαι)
Μάρ 06 2012 22:16
Fallen_Mpougatsa → redqueen
[QUOTE=redqueen;569135]listen to my voice calling you pulling you out of darkness
hear the devil's cry of sin always turn your back on him[/QUOTE]
I love you που ξέρεις και τους στίχους σ'αυτό το τραγούδι~!
Μάρ 06 2012 22:12
loollll indeed....οκ για τα spoiler (αντε συννενοηθηκαμε!!!)
Μάρ 06 2012 21:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Damn, με πρόλαβες, το είδες τελικά! Τότε αγνόησε τπ δεύτερο σκέλος του μηνύματός μου!
Πολύ ενδιαφέρον όντως! Κι αυτός ο καινούργιος ενδιαφέρον χαρακτήρας. Επίσης, επιμένω πως ακόμα ο καλύτερος "βασιλικός" είναι ο δεύτερος για τον θρόνο. Τι χτυπημένος ο αδερφός του? xD
Μάρ 06 2012 21:30
μιας και ειμαι ολιγον τι βλημα σε τι αναφερεσαι? γιατι η μνημη εχει φτασει αυτη χρυσοψαρου damnnnnn
Μάρ 06 2012 21:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται