Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, γέλα κυρία μου, γέλα τώρα που μπορείς...όταν όμως μια μέρα γίνω η σκιά σου κι όπου αφήνεις σχόλιο θα με βλέπεις από πίσω σου, όταν θα σχολιάζω κάθε σου συζήτηση στα VM με τους άλλους κι όταν θα σε σπάω τα νεύρα τόσο πουθα βγάζεις καπνούς απ'τα αυτιά (βαθειά αναπνοή εδώ) θα αναθεωρήσεις σίγουρα.
Jun 09 2011 23:45
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
[url]http://www.webtoonlive.com/viewer.php?name=Serendipity&chapter=5[/url] Serendipity's new chapter, enjoy~! Α, είναι [B]και[/B] το 6.
Και δεσποινίς από πάνω -τώρα κάτω- είπα, συνήθως, όχι πάντα! :P
Jun 09 2011 21:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ναι ρε συ, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω γίνει lurker στο προφίλ σου! xD
Jun 09 2011 21:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
I'd be happy to! And if you're not too bored επειδή γράφω περέργη ώρα θες να συναντηθούμε στις 5 στην Αριστοτέλους στο γνωστό μέρος? Αλλιώς και πιο αργά αν θες, δε με χαλάει.
Jun 09 2011 19:27
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αν δεν έχεις διάβασμα/βαριέσαι/έχεις να κάνεις κάτι, είσαι για καμιά βόλτα αύριο το απόγευμα;
Jun 09 2011 19:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: To είχα δει, αλλά ήταν να μη γίνει η αρχή, τώρα θα καταστρέφεται σιγά-σιγά ο τρόπος που βλέπεις πολλά τραγούδια.
Jun 08 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Επίσης άσε με να σε πηροφορήσω ότι από τότε που είπαμε τον Xanxus κακομαθημένο με έχει κολλήσει το τραγούδι "κακομαθημένο" στο μυαλό...και δε θα ξανακούσω ποτέ αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο...:canthelp:[/QUOTE]
Χα χα αυτό! Δεν το χα την πρώτη φορά καιτο έβαλα αφού έκανα edit!:hahaha:
Ευχαριστώ πολύ για τον φάκελοοοοο~!
Jun 08 2011 22:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Αν και δεν έπιασα τι δε σχολίασα από το προηγούμενο VM [url=http://www.mediafire.com/?32mriq458faa75e]here[/url]. Ο φάκελος του Xanxus θέλει τακτοποίημα και βαριέμαι να τον κάνω τώρα. XD
Jun 08 2011 21:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ε χε χε...ξαναδες το τελευταίο μου μήνυμα...και ναι, είναι σαν αδερφάκια στην όψη αλλά εφόσον δεν έιναι πραγματικά αδερφάκια...και ξες, όταν την κοίταξε από εκεί ψηλά με θυμισε τον τρόπο που κάποιος κοιτάει μια παλιά φωτογραφία κάποιου που αγαπάει και ήταν τόσο γλυκό...Αλλά εντάξει, δεν την είδα πολύ την lady Gaga οπότε δεν ξέρω ακόμα αν μ'αρέσει ή όχι...ίδωμεν.
Ευχαριστώ για τον φάκελο.
Jun 08 2011 20:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, ρε συ. Οκ, δεν κάνει τίποτα τρομερό στις μάχε, αλλά ποια κοπέλα κάνει στο Reborn? Την αδική η Amano αρκετά. Από την άλλη, αν έκανε, μάλλον δεν θα είχε την ευκαιρία να εμφανίζει τον Mukuro συνέχεια. Η σκηνή που την κοιτάζει πριν φύγουνε από το μέλλον είναι πολύ ωραία. Είναι βέβαια σαν αδερφάκια στην όψη, αλλά αυτό δε μας χαλάει καθόλου. Και μιας και είπαμε για pairing, η Shit-P aka Shittopi-chan aka Lady Gaga δεν είναι όλα τα λεφτά; Μ' αρέσει πολύ το pairing που έχει με τον Gokudera.
Να τα θυμάσαι, να τα θυμάσαι. Και μάλιστα αρκετά.
Αυτός είναι ο φάκελος του Beelzebub. Μιας και είναι μικρός είπα να τον ανεβάσω ολόκληρο: [URL]http://www.mediafire.com/?08u1knqgs4wzq8p[/URL]
Jun 08 2011 19:57
Fallen_Mpougatsa → Kai
Παρεπιμποτόντως, κι επειδή spamming is fun :3 άσε με να σε πληροφορήσω σε ένα ολοκαίνουργιο VM ότι καταλαβαίνω γιατί το MukuroXChrome pairing έχει δεχτεί τόσες βολές και γιατί τα fangirl όπως με λεγες την αντιπαθύνε...επειδή τη συμπαθεί ο Mukuro. Αλλά πραγμτικά τη συμπαθεί και μ'αρέσει τόσο πολύ το pairing...! Επίσης άσε με να σε πηροφορήσω ότι από τότε που είπαμε τον Xanxus κακομαθημένο με έχει κολλήσει το τραγούδι "κακομαθημένο" στο μυαλό...και δε θα ξανακούσω ποτέ αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο...:canthelp:
Jun 08 2011 19:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed