Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Πες μου ότι έφτασες ήδη up-to-date.
Jun 07 2011 09:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έγινε! Άντε, καλή επιτυχία!
Jun 06 2011 10:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα! Κοιτα, για να μπερδευτούμε λίγο παραπάνω κι επειδή ξέρω πόσο σ'αρέσει να σε βάζω καινούργιες παραμέτρους (:3) σε λέω ότι αν μέχρι τις 2:30 δεν έχω κάνει αναπάντητη φύγε έτσι κι αλλιώς απ'το σπίτι σου γιατί 3 το πολύ θα μαι Κολόμβου. ΟΚ? Μπουυυυυυ, σε λίγο θα φύγω για το Πανεπιστήμιο! Τ.Τ
Jun 06 2011 10:15
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, OK...to all! xD
Jun 05 2011 17:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

A, nice, να το δω τότε (είπα ν' αλλάξω το profile μου αλλά δεν έχω έμπνευση και δεν βρήκα και κανά pattern της προκοπής, άσε που το έχω συνηθίσει έτσι). Βλέπουμε αλλά δεν είναι για πολύ και θα κάνεις καιρό να ξαναδείς, trust me. Ωραία, κάνεις αν είναι ένα call me back και ξεκινάω τότε.
Jun 05 2011 17:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he, το thread για το S.I.D. το κανά~! ^^ Λοιπόν...[SPOILER]Αρχικά, ναι πάλι καλά που δεν είναι το δραματικό και το κατακαημένο, δε θα του ταίριαζε κι αν κάτι τον κάνει BAMF, γιατί είναι BAMF lol, είναι ότι δεν έχει κακομοιριά και μεμψιμοιρία να σε σπάει τα νεύρα. Είναι cool και το ξέρει. Χα! Αμ ναι είναι και το ηλικιακό που πέρασε πολλά χρόνια στις ανέσεις και κακόμαθε...χα χα, πολύ daddy's boy για αυτό και τα παιξε εντελως στο τέλος. Και ναι, το ξέρω ότι δεν προσπαθείς να μ'αλλάξεις τη γνώμη για τον Xanxus εξάλλου δεν είναι τελείως αρνητική ούτε τελείως θετική, όλη την ώρα αλλάζει...μέχρι να γίνω fangirl xD Κι εμένα μ'αρέσει που μπορώ να συζητάω ^^ Varia δεν ξαναβλέπουμε μετά? Le gasp![/SPOILER] Κοίτα, απ'το Πανεπιστήμιο στη στάση κάνω πέντε-δέκα λεπτά με τα πόδια λαντε τέταρτο αν πάω με τα πόδια...αλλά οκ, το call me back είναι καλή σκέψη. ΟΚ! Θα σε κάνω όταν μπορέσω, μόλις τελειώσω ή και λίγο νωρίτερα κι αν είναι έλα εσύ τότε. Λογικά θα χω τελειώσει μέχρι τις 2-2:30 να ξες να σαι έτοιμη! ;)
Jun 05 2011 17:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμ... [spoiler] Την άποψη ότι ήξερε πώς είναι να ζεις στο περιθώριο της δέχομαι και ναι, θα έπρεπε να το ξέρει. Παρόλα αυτά μου άρεσε που δεν είναι το δραματικό "κάποτε ήμουν έτσι, αλλά χάρις στον 9ο... μπλαμπλα και ήθελα να πάρω πάντα αυτή τη θέση για να τον διαδεχτώ... μπλαμπλα...", oh teh drama. Είναι 24, ο 9oς τον πήρε μολί μικρό, οπότε δεν νομίζω να καθόταν να σκεφτεί πώς ήταν όταν ήταν μικρός όταν είχε μάθει να ζει 14 τουλάχιστον χρόνια να ζει με ανέσεις. Νομίζω περισσότερο τον ένοιαζε ότι μπήκε στο περιθώριο για 2η φορά αφού υιοθετήθηκε (και αφού είχε καλιμάθει) και έμαθε ότι δεν πρόκειται να έπαιρνε ποτέ τη θέση που νόμιζε ότι του ανήκε δικαιωματικά. Γενικά να μην το τραβήξω, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Μου άρεση η συζήτηση πάντως :D Έφτασε στα άκρα γενικά σε πολλά σημεία και στην 1η και στη 2η απόπειρα που έκανα, honestly, θέλω να δω και 3η ΧD αν είναι να δούμε πάλι μπόλικη Varia. [/spoiler] Ναι, μετά το θυμήθηκα που με είπες. >.< Για αύριο, θες να μου κάνεις ένα call me back μόλις τελειώσεις τα γραπτά και να μου πεις πόση ώρα κάνεις με το λεωφορείο; Να ξέρω τι ώρα να κατεβώ (^^)">
Jun 05 2011 16:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αχα! Πήγαμε σε αναλύσεις από τώρα? Ωραία! Θα παραθέσω κι εγώ λοιπόν τις δικές μου απόψεις. [SPOILER]Κοίτα, ο Xanxus απ'την αρχή ήταν υπερβολικός,οπότε τ δέχομαι. Δηλαδή όταν κάθεται σοβαρός και ξαφνικά ξεσπάει στα γέλια, ε κάπου του χει λασκάρει ως ένα σγμείο ή γενικότερα κάπου βλέπεις πως έχει πολλά μέσα του αρα τον καταλαβαίνω και το δέχομαι. Το ότι σκότωσε τους διαδόχους με φαίνεται απολύτως φυσιολογικό επίσης γιατί όπως λες κι εσύ, ναι είναι πραγματικός μαφιόζος. Ίσα ίσα γι αυτό μ'αρέσει...απλώς το όλο θέμα με τον 9ο...θα το αναλύσω παρακάτω. Επίσης, lol ναι δεν το χα σκεφτεί ακριβώς έτσι για τον ξιασμό αλλά απ'την άποψη ότι ξέρει πως είναι να είσαι στο περιθώριο οπότε δε θα έπρεπε να τους βλέπει έτσι "άσχημα" τους κατώτερους -χρηματικά πάντα-. Βέβαια οι μαφιόζοι θα με πεις δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, αλλά για τα λεφτά! xD Πάντως για την αντίδραση που θα συμφωνήσω στο ότι είναι in character και δε λέω όχι, ίσα-ίσα. Απλώς βρε παιδάκι μου σε σχέση με τα σκοτεινά παρελθόντα άλλων με φάνηκε υπερβολική η αντίδραση γενικότερα. Αλλά ναι, το αλλαλούμ το παθαίνεις όταν βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει δραματικά για δεύτερη φορά και να σου έχουν δώσει όλα τα καλά του κόσμου και τις υποσχέσεις και ξαφνικά να αισθάνεσαι ότι στα παίρνουν όλα μες απ'τα χέρια. Και ναι, υποθέτω πως έχεις δίκιο, αντέδρασε πολύ ενστικτωδώς στο όλο θέμα αυτό τ κατανοώ. Χα χα, ναι εντελώς! Αυτό με το αντίδοτο ήταν σαν να έλεγε "Δες έστω κι αν δε με νοιάζουν εγώ τους σώζω, εσύ που τους νοιάζεσαι τι μπορείς να κάνεις?" Και σ'αυτό ήταν επίσης ένα πράγμα που τον πήγα ότι όντω αντιδρά έτσι όπως θα πρεπε. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δε με χάλασε που παραλίγο να τους σκοτώσει όλους κι αν ακούστηκε έτσι λάθος μου. Εξάλλου τον Squalo που του είχε και μεγαλύτερη "αδυναμία" τον άφησε στους καρχαρίες...βασικά αυτό το είδα πιο πολύ του στυλ "κι αυτός με είπε ψέματα, δεν κράτησε τον λόγο του" αλλά επίσης μ'αρέσει αυτή η τρελή σχέση μεταξύ τους. Χμ...ναι νομίζω ότι πιο πολύ δεν είναι ότι τον έβλεπε σαν αντίπαλο αλλά ότι ήθελε να του κάνει κακό για τα ψέματα που του είπε, εκδίκηση όπως κι αν το λέει στους άλλους. Ειδικά εκεί που λέει στον Tsuna "μην το πεις κι εσύ", ε νομίζω εκεί φαίνεται πιο πολύ απ'όλες τις φορές αυτό το μικρό...προβληματάκι του. xD Aλλά όπως είπες κι εσύ έκλεισε σωστά το θέμα. Εξεφτελίστηκε με αυτόν τον που φοβόταν δηλαδή περισσότερο και τέλος αγορίνα. Κι αυτά τα λίγα κι εγώ...αν θες λέμε κι άλλα! :D[/SPOILER] Kαι ναι, θα το κάνω το thread. Απλώς επειδή ήμουν στην Ποτίδαια μέχρι τώρα δε μπόρεσα...
Jun 05 2011 16:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμμμ... [spoiler] Δεν διαφωνώ ότι ναι, μπορεί να φαίνεται υπερβολικό σε τι σημεία μπορούσε να φτάσει. Δηλαδή, πέρα από το ότι σκότωσε αρκετούς διαδόχους για τη θέση και αυτά που έκανε στον ένατο. Μα το έβλεπα από την άποψη "Ναι, μαφιόζος είναι. Δεν είναι καθόλου περίεργο παίζονται τέτοια παιχνίδια.". Σχετικά για το πόσο ξιπάστηκε. Μην ξεχνάς ότι τον πήρε μικρό στο σπίτι και μάλιστα ο τρόπος που τον πήρε ήταν σαν να αποδέχεται ότι είναι κανονικός του γιος, δεν αμφιβάλλω ότι τον έβλεπε έτσι. Από τι στιγμή όμως που σε μεγαλώνουν σαν τον διάδοχο του 9ου, σαν κανονικό του παιδί και μάλιστα σε κακομαθαίνουν κιόλας (XD) και προετοιμάζεις τον εαυτό σου για διάδοχο. (Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, ο Xanxus στην εξουσία). Ε, όταν μαθαίνεις ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, παθαίνεις ένα αλλαλούμ. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσεις εσύ. Ο Xanxus ήταν κακομαθημένος - είχε δύναμη και μάλιστα πάρα πολύ. Νομίζω ότι λειτούργησε σαν ζώο (δεν το λέω με την κακή έννοια). Ένιωσε την περιοχή του να απειλείται και πήρε ανάλογα μέτρα με τον χαρακτήρα του. Δεν λέω ότι η αντίδρασή του ήταν απολύτως φυσιολογική, απλά ήταν ο τρόπος του να φτάσει εκεί που ήθελε. Επαναστατώντας ενάντια στον 9ο, παίρνοντας τα ινία στην Varia από την οποίο εξαρτάται κατά πολύ η Vongola και έχει δύναμη, σκοτώνοντας τους πρώτους στην σειρά διαδόχους, ε και μετά έμαθε ότι διάδοχος ορίστικε και ένα άσχετο παιδάκι και ήρθε και έδεσε. Η λογική του σίγουρα δεν είναι perfect και μόνο ψυχόπονο δεν τον λες. Δηλαδή εκεί που βοήθησε τους υπόλοιπους να πάρουν το αντίδοτο πιο πολύ σαν επίδειξη δύναμης ήταν. Μα είναι assassins. Η λογική του "απέτυχες - είσαι άχρηστος" σε τέτοιες περιπτώσεις σαν τις δικές τους μπορεί να φαίνεται παράλογη, αλλά νομίζω είναι καλό που το παρουσίασε ότι ισχύει η mangaka. Όσον αφορά ότι έκλεσε τον 9ο μέσα στον Mosca, ναι μόνο ευαισθησία δε δείχνει, αλλά πέρα απ' ότι σταμάτησε να τον θεωρεί πατέρα αλλά αντίπαλο, σίγουρα και αυτό σαν μια νίκη το έβλεπε. Γενικά για να μην τα πολυλογώ, η συμπεριφορά του μπορεί να μη δικαιολογείται καθόλου σε πολλά σημεία, αλλά τη βλέπω τελείως σαν επέκταση του χαρακτήρα του και δε θα μου άρεζε αν ήταν διαφορετικά. Επίσης έκλεισε πολύ ωρά το θέμα αφού μετά από την τόση έπαρση η τιμωρία ήρθε από τα ίδια τα διαχτυλίδια που δεν τον αναγνώρισα. Νομίζω πως για τον ίδιο μεγαλύτερη τιμωρία ήταν που πληγώθηκε ο εγωισμός και η περιφάνια του μόλις νόμιζε ότι έφτασε στον στόχο του, παρά να είχε καθαρή ήττα από τον Tsuna. Με λίγα λόγια όλα όσα είχε κάνει τόσα χρόνια ήταν τελείως μάταια και έγιναν τζάμπα. :hahaha: :if: Αχ, ανάλυση για το Reborn! και μάλιστα για το Arc της Varia. Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη. [/spoiler] :thatsit: Το thread για το S.I.D. θα το κάνεις τελικά;
Jun 05 2011 09:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αγάπη, δες πως είναι το θέμα. Τα διάβασα όλα. Και είμαι σε μια ντεμί κατάσταση. Απ'τη μία είμαι θετική στο ότι αισθάνθηκε εξαπατημένος και τα λοιπά αλλά απ'την άλλη...κούλαρε. [SPOILER]Δηλαδή εκεί που διάβασα ότι τελικά δεν ήταν blood related και ο άλλος δε θα του έδινε ποτέ τη διαδοχή ήμουν "αχ μωρέ τον αδικήσαν" κι εκεί που είπε το "Και τι πουμ'αγαπούσε?" ήμουν έτοιμη να τον δείρω. Αλλά και πάλι έχω ανάμικτα συναισθήματα. Δηλαδή αν όλη η τρέλα για τη διαδοχή άρχισε αφού το μαθε πάει κι έρχεται -αν κι απ'την αρχή ήθελε να πάρει τη θέση-. Επίσης, πως ένα παιδί απ'τις φτωχογειτονιές ξιπάστικε έτσι?[/SPOILER]
Jun 05 2011 09:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Σε ποιο σημείο είσαι και το λες αυτό; Αν είσαι κοντά στο 15 και σου την σπάει ακόμα, μάλλον θα σου τη σπάσει περισσότερο πιο μετά.
Jun 05 2011 07:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Well shit; είχες ψιλοδίκο για τον Xanxus τον πάω πολύ περισσότερο απ'ότι πριν...αν και πάλι μου τη δίνει. Χμ...νομίζω είναι σαν ένα είδος like/dislike...lol. Πάντως περιμένω να δω τα παρακάτω.
Jun 05 2011 01:41
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωωωωω... ναι, οκ, βλακεία μου... και το έστειλα και ήδη το μήνυμα....
Jun 03 2011 11:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Κολόμβου καλέ Κολόμβου! Η στάση πριν στρίψει το 25 κάτω για να πάει στο τέρμα του! Χα χα χα! ΌΧΙ Καμάρα χαχαχα!
Jun 03 2011 11:28
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν περνάει από εκεί το 25, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Καμάρα τότε, να στείλω μνμ στην κοπέλα να μην ψάχνεται. Ναι, βασικά τη γιαγιά δεν την έχουμε μαζί, αλλά μπορούμε και ανεβαίνουμε.
Jun 03 2011 11:24