Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Τι τρελό μωρό είναι αυτό? Χα χα, είναι μήπως η κόρη του Bush σε νεαρή ηλικία που παίζει με τα παιχνίδια του μπαμπά της???? xD
Jul 01 2011 18:14
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/incoming.png[/IMG] [SIZE=3]Ο.ο όταν ξέρεις τι θα γίνει ένα μωρό όταν μεγαλώσει...[/SIZE]
Jul 01 2011 16:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, άρχισαν οι διακοπές και έχασες τις μέρες; Θα σου πω από κοντά όταν βρεθούμε :)
Jun 30 2011 20:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 ΟΚ τότε! Αλλά τι θέλανε ακριβώς? Εν τω μεταξύ θα σε ρωτούσα αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν ακόμα Τετάρτη! Σοβαρά όμως!
Jun 30 2011 19:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα. Όχι, δεν είσαι. Από τη μία δεν τους έκανα για το κομμάτι που με θέλανε, από την άλλη δε μου έκανε το κομμάτι για το οποίο με θέλανε εμένα. Νομίζω πως θα το γυρίσω στο Plan A, οπότε όχι, δεν είσαι κακός άνθρωπος.
Jun 30 2011 19:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A...OK. Πω δεν ξέρω τι να πω. Απ'τη μία λυπάμαι που δε βρήκες κάτι επειδή ξέρω ότι ήθελες να κάνεις αυτήν την πρακτική αλλά απ'την χαίρομαι που θα μαστε μαζί και θα κάνουμε τα μπανάκια μας...Δ-δ-δ-δεν είμαι κακός άνθρωπος έτσι?
Jun 30 2011 19:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Allo. Τελικά, ίσως να περάσεις καμιά βόλτα από το χωριό. Αν δεν βρω κάτι άλλο, με βλέπω την άλλη βδομάδα να φεύγω για λίγο διάστημα, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα :kakaka:
Jun 30 2011 19:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα πλάκα κάνεις! Δεν το χα προσέξει ποτέ!
Jun 28 2011 22:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πρέπει να το δέχεται γιατί το προτείνει και στους χρήστες XD
Jun 28 2011 19:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A, μην ανησυχείς! Το κατέβασα κι εγώ! Είναι πιο συμμαζεμένο από το Word αλλά έχει λιγότερα features οπότε εξισσοπροπούνται. Το ff δέχεται αυτό το format?
Jun 28 2011 19:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωχ, αλήθεια; Δεν το περιμένα. Βασικά, αν και θα ήταν μπελάς ίσως άνοιγε με Notepad>save> microsoft office. Να πω την αλήθεια, το Libre με βόλεψε περισσότερο απ' ό,τι περίμενα και σκέφτομαι να το βάλω και στο σταθερό.
Jun 28 2011 18:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way, το microsoft office δεν το άνοιγε τ'αρχείο! Οπότε κατέβασα το άλλο! :D
Jun 28 2011 18:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ε, εντάξει, όλοι έχουμε κάτι που μας απασχολεί... Άντε ωραία! Θα τις δω κι από κει ^^
Jun 25 2011 10:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oho! Όχι δεν το ξερα! Ευχαριστώ, όταν έρθω απ'την θάλασσαθα το τσεκάρω!
Jun 25 2011 10:35
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Εγώ νιώθω άσχημα που έκανα τόσο καιρό να στα δώσω! Χαίρομαι που σου άρεσαν :) Ναι, θα τις ανεβάσω και στο deviantart ^-^
Jun 25 2011 09:43